- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
-
- Konu Sahibi Neysesakinim
tam hatırlamıyorum ama gül kuruyunca öldüğü için negatif enerji veriyormuş.Doğrusunu bilen arkadaşlar bizi aydınlatırmısınız
50 gr 2,95 TL ipekcim
sağolasın canım hoş geldin ...
adaçayını şiddetle tavsiye diyorum... çok iyi geliyor ... eve huzur katıyor diyebilirim... yeni taşınacağım eve yaptım inan girince huzur buluyorum...
gül kurusu kötüymüş evet bende atıyorum onları artık bendede çok vardı...
Ben lavanta taneleri ve kese siparişi vermiştim
Yeni geldi kızlar
Satan bi yer bilmiyorum uğraşmakta istemedim netten aldım
50 gr 2,95 TL ipekcim
ya ben kıyamıyorum atmaya....bi dönem baya vardı bende başarını koparıp barı kutuda muhafaza edeyim dedim....
Ben lavanta taneleri ve kese siparişi vermiştim
Yeni geldi kızlar
Satan bi yer bilmiyorum uğraşmakta istemedim netten aldım
cahilliğimi hoş gör ben lavanta kesesi olarak alacaktım...:26: gr olarak satıldığını bilmiyordum
cahilliğimi hoş gör ben lavanta kesesi olarak alacaktım...:26: gr olarak satıldığını bilmiyordum
annem gibi düşünmüşsün geçen gün at dedim canlı çok hoş bir kutuya başlarını koymuş bunlar bu camda bir şey olmaz diyor tama hevesin geçsin biraz kullan çok tutma at dedim bende
ya ben kıyamıyorum atmaya....bi dönem baya vardı bende başarını koparıp barı kutuda muhafaza edeyim dedim....
haftasonu baya bi şey bei bekliyor evle alakalı....çiçekelrimi atacam....adaçayı yakacam...lavanta.......sirke....pazartesi full pozitifle aranızda olcam
bende eşim bana çiçek almıyor diye kızıyordum,evlendik evleneli 3 kere buket aldı..3 bukette kuru bir şekilde duruyor..kıyamıyorum atmaya
ama adam haklıymış almamakta,çok alsaydı hepsini sakla sakla ev negatif enerjiden geçilmezdi herhalde ,varmış bir bildiği demekki
evet canım aynen dediğin gibi sonuçta gülde canlı kuruyunca ölü oluyor etrafa olumsuz enerji yayıyor eve tutmamak gerekiyor
Estağfurullah misk
Kesedekiler nikah şekeri tarzında ve daha pahalıdır sanırım
Ben 50 gram paket lavanta aldım
Ayrıca 25 adetlik kese aldım
Kendim yapacağım, belki kesenin üstünü de süslerim
Böyle şeylerle uğraşmayı severim ben, daha önce de eve bir kaç el emeği süs yapmıştım
evet o keselerden alcaktım...bende aktardan alayım madem....becerebilrsem bende süslemeye çalışayım...kesede alırım....yastıklar ..makyaj aynımın önüne vs. heryere doldurcam
Gül hakkında bilgim yok ama lavanta, ada çayı da taze değil sonuçta kurusu..bu mantıkla negatiflik verdiğini sanmıyorum.
atmaya kıyamıyorum ben zaten başlarını saklıyorum sadece hatta yatağımın başucunda da var iyi geldiğini düşünüyorum kendimce.Ayrıca lavanta keselerinin içindeki yapraklarda kuru sonuç ta değil mi ben zararı olduğunu düşünmüyorum.
bende eşim bana çiçek almıyor diye kızıyordum,evlendik evleneli 3 kere buket aldı..3 bukette kuru bir şekilde duruyor..kıyamıyorum atmaya
ama adam haklıymış almamakta,çok alsaydı hepsini sakla sakla ev negatif enerjiden geçilmezdi herhalde ,varmış bir bildiği demekki
bunu sakin eşinle paylaşma