......Enerji İksiri......

tam hatırlamıyorum ama gül kuruyunca öldüğü için negatif enerji veriyormuş.Doğrusunu bilen arkadaşlar bizi aydınlatırmısınız

evet canım aynen dediğin gibi sonuçta gülde canlı kuruyunca ölü oluyor etrafa olumsuz enerji yayıyor eve tutmamak gerekiyor

ya ben kıyamıyorum atmaya....bi dönem baya vardı bende başarını koparıp barı kutuda muhafaza edeyim dedim....

ya ben kıyamıyorum atmaya....bi dönem baya vardı bende başarını koparıp barı kutuda muhafaza edeyim dedim....

annem gibi düşünmüşsün geçen gün at dedim canlı çok hoş bir kutuya başlarını koymuş bunlar bu camda bir şey olmaz diyor tama hevesin geçsin biraz kullan çok tutma at dedim bende

cahilliğimi hoş gör ben lavanta kesesi olarak alacaktım...:26: gr olarak satıldığını bilmiyordum

Estağfurullah misk
Kesedekiler nikah şekeri tarzında ve daha pahalıdır sanırım
Ben 50 gram paket lavanta aldım
Ayrıca 25 adetlik kese aldım
Kendim yapacağım, belki kesenin üstünü de süslerim
Böyle şeylerle uğraşmayı severim ben, daha önce de eve bir kaç el emeği süs yapmıştım

annem gibi düşünmüşsün geçen gün at dedim canlı çok hoş bir kutuya başlarını koymuş bunlar bu camda bir şey olmaz diyor tama hevesin geçsin biraz kullan çok tutma at dedim bende

haftasonu baya bi şey bei bekliyor evle alakalı....çiçekelrimi atacam....adaçayı yakacam...lavanta.......sirke....pazartesi full pozitifle aranızda olcam

bende eşim bana çiçek almıyor diye kızıyordum,evlendik evleneli 3 kere buket aldı..3 bukette kuru bir şekilde duruyor..kıyamıyorum atmaya

ama adam haklıymış almamakta,çok alsaydı hepsini sakla sakla ev negatif enerjiden geçilmezdi herhalde ,varmış bir bildiği demekki

bunu sakin eşinle paylaşma

evet canım aynen dediğin gibi sonuçta gülde canlı kuruyunca ölü oluyor etrafa olumsuz enerji yayıyor eve tutmamak gerekiyor

atmaya kıyamıyorum ben zaten başlarını saklıyorum sadece hatta yatağımın başucunda da var iyi geldiğini düşünüyorum kendimce.Ayrıca lavanta keselerinin içindeki yapraklarda kuru sonuç ta değil mi ben zararı olduğunu düşünmüyorum.

evet o keselerden alcaktım...bende aktardan alayım madem....becerebilrsem bende süslemeye çalışayım...kesede alırım....yastıklar ..makyaj aynımın önüne vs. heryere doldurcam

evet o keselerden alcaktım...bende aktardan alayım madem....becerebilrsem bende süslemeye çalışayım...kesede alırım....yastıklar ..makyaj aynımın önüne vs. heryere doldurcam

Ben diğerlerini yapmadım
Süslemeli bişey diye lavanta tanesi ilgimi çekti
Bi de sirkeli su ile siliyordum evi zaten
Bu kadar.

mantık doğru haklısın bilemedim bak şimdi kafam karıştı.... yani okuduğumuz yazı süs bitkileri ölü halde bulundurmayın canlı çiçek bulundurun diyordu... lavanata süs bitkisi midir bunu sormak lazım ne dersin

eve gider gitmez atacam..eşim görmeden....ben onun bana aldığı yada hediye ettiği şeylere değer verince hoşuna gidiyordu...çöpe gittiğini görürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…