......Enerji İksiri......

geçen ay yaptırdığım tahlilde kan değerlerim normaldi.vitaminlere baktırmadım..:KK50:
tavsiyelerini dikkate alacağım,karanfilli çayla yastık altı lavanta önceliğim eğer dokunursa lavantanın da çayını içerim :KK68:

bende genel olarak bir huzursuzluk,yorgunluk vardı epeydir ama evi sirkeli suyla silince,ve diğer konulara dikkat edince epey toparlanmıştım.1-2 hafta rahattım yani. şimdi ki yorgunluğumun sebebi hafta sonu çok yoğundum,ondan diye düşünüyorum.bir de 10 gündür evi öyle aman aman temizlemedim ev pisken,dağınıkken de bana bir halsizlik huzursuzluk çöküyor.bu akşam aklımdakileri yapabilirsem rahatlarım inşallah,yarın yine yazarım :KK34:

geçmiş olsun inş en kısa sürede toparlarsınız ve bu ufak değişikliklerin faydasını görürsünüz. eğer hafta sonu şehir değişikliği filan yaptıysanız hava değişikliği oluyor bende çok etkileniyorum. güzel bir duş ve ağrı kesici alıyorum pamuk gibi uyuyup sabaha hiç bir şeyim kalmıyor.

bekleriz her zaman sayfamıza :nazar:

günaydın hanımlar,

bugün yine alarmdan önce uyandım ne oluyor diye düşünüyorum ki gece çok yoruldum ev toparladım geç uyudum ama sabah alarmdan önce gözümü açtım hem de uykumu alarak aklım yatakta kalmayarak kalktım yataktan.

hep bu lavantayla adaçayı etkisinden bundan:KK1:

Günlük yaşamda çok kullanılan şifalı taşlar ve neye etki etki ettiklerini ufak bir özeti aşağıdadır hanımlar, farklı faydalarını bilen varsa ekleyebiliriz.

:nazar:AKİK=Tarih boyunca yüzük taşı; mühür, düğme, süs eşyası yapımında kullanılmıştır. Akik, bedene sıcaklık verir; ağrılara iyi gelir, cinsel gücü arttırır, hamileler, bebek ve anne için faydalıdır. Olumlu düşünmeyi sağlar, nazardan korur. İşadamlarına işleri açılsın diye bel altında akik taşımaları önerilir. Akik, yüzükte güveni arttırır. Akik taşıyan kişi kendini güçlü, keyifli, iyimser hisseder. Akik taşıyan çocuk, olumsuz duygu ve münakaşadan uzak durur. “Süleyman Taşı” olarak da bilinir. Çocuksuz aileleri çocuk sahibi yaptığına ve uzun ömür verdiğine inanılır. Tansiyonu dengeler, uykusuzluğa iyi gelir.

AMETİST=Mor renklidir, mücevher taşıdır. Ametisten yapılmış kâse ve kupadan şarap içmenin kişiyi sarhoş olmaktan koruduğuna inanılır. Leonardo Da Vinci ametistin şeytani ve günahkâr düşünceleri dağıttığını, zekâyı canlandırdığını yazmıştır. Eski zamanlarda ametist, dindarlığın ve bekâretin sembolü olarak görülürdü. Din adamları bu nedenle ametist yüzük takarlardı. Tibet’te ametist taşı kutsaldır. Aşk ve şifa taşıdır, nazara karşı kullanılır. Olumsuz enerjiyi olumluya dönüştürür. Şifa bakımından en güçlü taştır; cilt, göz, alerji, migren, kalp rahatsızlıklarına ve uykusuzluğa iyi gelir. Yastığınızın altına koyarsanız güzel rüyalar görürsünüz. Pembe kuvarsla birlikte kullanınca zihni güçlendirir, kalbi korur.

AYTAŞI = Hindistan’da kutsal sayılır ve “uğur taşı” olarak kullanılır. Aytaşı, sevgilileri daha tutkulu kılar. Düğünlerde aytaşı hediye etmek çok iyidir. “Toprak Ana Taşı” olarak da bilinir. Kısırlığa, doğum sancılarına iyi gelir. Aytaşı ile yolculuğa çıkmanın yolcuyu koruduğuna inanılır. Aytaşı karabasanları kovar. Aytaşı, doğurganlığı arttırır; doğum yapan bayanların tenine değerse o kadının sütü artar. Eskiden gelinlerin iç çamaşırlarına çabuk çocukları olsun diye aytaşı dikilirmiş. Aynı zamanda meditasyon taşıdır; duru görü ve sezgileri geliştirir. Dolunayda dışarıda bırakılırsa şarj olur. Oburluğa iyi gelir, nazara karşı koruyucudur. Aytaşı, aşırı tepkilerinizi dengeler, egoya karşı iyi gelir. Rüyaların daha net hatırlanmasını sağlar, sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.

KANTAŞI= Anlayışı ve hafızayı kuvvetlendirir. Zihni netleştirir. Zihinsel engelleri kaldırır, insanı cesur yapar.

KAPLANGÖZÜ= Bağışıklık taşıdır. İnatçılığı azaltır, cesareti arttırır, sonuca gitmenizi sağlar. Pürüzsüz yüzeyini okşayınca dertler, endişeler hafifler. İlişkide bulunduğunuz kişiyle telepatik bağ kurmanızı sağlar, konsantrasyonu arttırır. Bolluk bereket taşıdır; parayı çeker, paranın kalıcı olmasını sağlar. Aynı zamanda ticaret taşıdır.

MERCAN= Romalılar mercanın çocukları kem gözden koruduğuna inanırdı. Öğütülmüş mercan, yılan ve akrep sokmasına karşı ilaç olarak da kullanılır. Sedef hastalığına iyi gelir. Solunum açıcı özelliği vardır. Kalbi ve dalağı kuvvetlendirir. Kişinin ruhsal anlayışını güçlendirir, aile ve arkadaş çevresinde saygınlığı arttırır. Nazara iyi gelir, konsantrasyonu arttırır.

TURKUAZ= Mavi renktedir. Sakinlik verir, yaratıcılığı arttırır. Duygusal denge, iletişim, sadakat, dostluğu sembolize eder. Kemik erimesine engel olur. Bedeni kuvvetlendirir, hücreleri yeniler.

İNCİ= Aynı diş, kemikler gibi kalsiyum içerir ve kemik gelişimine, kemik ağrılarına, kronik baş ağrılarına çok iyi gelir

YEŞİM= Yeşil renktedir. Asya kültüründe yeşim taşını kullananlara iyi şans getirdiğine inanırlardı. Böbrek hastalığına, diş çürüklerine, diş ağrılarına iyi gelir. İçiniz korku ve endişeyle dolunca huzur ve güven verir. İnsan kendini zayıf ve güçsüz hissedince kalbinin üstüne koyarsa rahatlar. Yeşim taşıyan kişi, cesur ve adil olur. Kibir duygusunu yok eder, konuşmacı ve öğretmenlere tavsiye edilir. Sihir ve büyüden korur, güzel rüya görülmesini sağlar.

PEMBER KUVARS= Aşk taşıdır. Özgüveni, duyarlılığı arttırır ve duyguları dengeler. Ametistle beraber kullanılırsa etkisi artar.

KEHRİBAR= Paranın taşıdır; kasaların, cüzdanların içine, paranın bollaşması için, kehribar konulması önerilir. Elektrik yükünü alır, depresyona karşı faydalıdır. Ağrıyan yerlere konulduğunda ağrıları hafifletir. Yaydığı sıcaklık enfeksiyonu engeller, soğuk algınlığının giderilmesi istenirse boyun çevresine takılması önerilir. Boğaz, tiroit, astım, guatr, bronşit alerji tedavisinde en iyi taştır. Neşeli olmanızı sağlar, takıntılara iyi gelir.

alıntıdır.

günaydın hanımlar,bugün yine alarmdan önce uyandım ne oluyor diye düşünüyorum ki gece çok yoruldum ev toparladım geç uyudum ama sabah alarmdan önce gözümü açtım hem de uykumu alarak aklım yatakta kalmayarak kalktım yataktan. hep bu lavantayla adaçayı etkisinden bundan:KK1:
Lavantayı henüz yapmadım ben ama çok güzel etkiler umarım hepimiz görürüz.

Konuyu bir güncelleyeyim dedim.

Bu arada yatak odalarındaki bol aynalı dolapları hep severim ama şimdi aynasız takımlara bakıyorum bakalım ..

Konuyu bir güncelleyeyim dedim.

Bu arada yatak odalarındaki bol aynalı dolapları hep severim ama şimdi aynasız takımlara bakıyorum bakalım ..

çok iyi yaptın ben ev taşıdım izinliydim filan o yüzden epey uzak kaldım....

yastık içinde lavantaya devam dinlenmiş uyanıyorum. evin köşelerini de lavanta keseleri yerleşirdim.

işte benimde dolabımda ayna var hem de yine tam yatağın karşısına denk geldi nasıl yapacağım bilmiyorum evin şekli izin vermiyor yatak odası takımı alsam kesınlikle aynasız bır takım secerım.

merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum sizlerde pek gelip gitmemişsiniz ramazan izinler tatiller filan o yüzden galiba...

bu konuyla beraber biliyorsunuz genel şeyleri yapmaya başladık hep beraber her hafta adaçayı yapmaya başladım lavantalar filan annem evin içindede yapıyordum.

eve ilk giriş kapı tam karşısında 10 yıldır duvara yapışmış olan büyük bir boy aynamız mevcuttu. sürekli silinir hiç bir şey olmadı bugüne kadar. kapı karşısında ayna enerjileri geri yolluyor diye lavanta astırdım köşesine anneme bundan 3 hafta önce. buraya kadar hiç bir sorun yok..

geçen hafta cuma günü annem ben taşındığımız evdeyiz temizlik yapıyoruz kızkardeşim aradı ağlıyor panik halde ayna parçalandı diye ev arası yakın koşarak gittim ayna tuzla buz olmuş kardeşimi sakinleştirdim etrafı toparladım baktım bir köşede lavanta kesesi... ALLAH aLLAH dedim o an düşündüm acaba çok negatif enerji vardıda bunca zaman çekti üstüne 10 yıldır aynı yerde hiç bir şey olmadan duran ayna bir anda parçalandı ben buna bir anlam getiremedim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

ayrıca annem orada ayna olmasını çok istiyor çok alışmış bende biraz köşeye koyalım tam kapı karşısında olması diyorum.

ve bilenleriniz var mı bilmiyorum bir evde ayna kırılması çatlaması uğursuzluk getirir derler 7 yıl bu uğursuzluğun olacağına inanılır buna etki olarak ne yapabilirim.

inanın hepimizin aklına geldikçe tüylerimiz diken diken oldu kime söylesek böyle bir şey duymadıklarını söylüyorlar

çok iyi yaptın ben ev taşıdım izinliydim filan o yüzden epey uzak kaldım....

yastık içinde lavantaya devam dinlenmiş uyanıyorum. evin köşelerini de lavanta keseleri yerleşirdim.

işte benimde dolabımda ayna var hem de yine tam yatağın karşısına denk geldi nasıl yapacağım bilmiyorum evin şekli izin vermiyor yatak odası takımı alsam kesınlikle aynasız bır takım secerım.

Ben de ev arama işleri ile uğraşıyorum su sıralarda , o yüzden hiç bir şey uygulayamıyorum, geçici bir yerde kalıyorum malum :26: Ama evim bir belli olsun, sirke ile güzelce silip, tütsü mü yapıp öyle gireceğim.

En azından aynanın üstüne şap ve lavanta assan nasıl olur ki ?

Ben de ev arama işleri ile uğraşıyorum su sıralarda , o yüzden hiç bir şey uygulayamıyorum, geçici bir yerde kalıyorum malum :26: Ama evim bir belli olsun, sirke ile güzelce silip, tütsü mü yapıp öyle gireceğim.

En azından aynanın üstüne şap ve lavanta assan nasıl olur ki ?

az öncede yazdım buraya hatta korkuyorum artık ayna üstünden lavanta astım 10 yıldır yerinde duran şey paramparça oldu şimdi onuda assam yatak odası aynasına nasıl olur kı? ayrıca asacak yeride yok dolap sürgülü nasıl monte edebilirim ki

merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum sizlerde pek gelip gitmemişsiniz ramazan izinler tatiller filan o yüzden galiba...

bu konuyla beraber biliyorsunuz genel şeyleri yapmaya başladık hep beraber her hafta adaçayı yapmaya başladım lavantalar filan annem evin içindede yapıyordum.

eve ilk giriş kapı tam karşısında 10 yıldır duvara yapışmış olan büyük bir boy aynamız mevcuttu. sürekli silinir hiç bir şey olmadı bugüne kadar. kapı karşısında ayna enerjileri geri yolluyor diye lavanta astırdım köşesine anneme bundan 3 hafta önce. buraya kadar hiç bir sorun yok..

geçen hafta cuma günü annem ben taşındığımız evdeyiz temizlik yapıyoruz kızkardeşim aradı ağlıyor panik halde ayna parçalandı diye ev arası yakın koşarak gittim ayna tuzla buz olmuş kardeşimi sakinleştirdim etrafı toparladım baktım bir köşede lavanta kesesi... ALLAH aLLAH dedim o an düşündüm acaba çok negatif enerji vardıda bunca zaman çekti üstüne 10 yıldır aynı yerde hiç bir şey olmadan duran ayna bir anda parçalandı ben buna bir anlam getiremedim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

ayrıca annem orada ayna olmasını çok istiyor çok alışmış bende biraz köşeye koyalım tam kapı karşısında olması diyorum.

ve bilenleriniz var mı bilmiyorum bir evde ayna kırılması çatlaması uğursuzluk getirir derler 7 yıl bu uğursuzluğun olacağına inanılır buna etki olarak ne yapabilirim.

inanın hepimizin aklına geldikçe tüylerimiz diken diken oldu kime söylesek böyle bir şey duymadıklarını söylüyorlar

Bende bi kere evde temizlik yaparken ayna kirilmisti hic inanmiyorum ugursuzluk getirdigine.
Bide kapali yerde semsiye acmak kismet kapatir derler aksine ben acmistim semsiyeyi hic bisey olmadi :)
Bazen bizi sacma sapan seylere inandirmaya calisiyorlar ben inanmiyorum ama icini rahat tut.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bende bi kere evde temizlik yaparken ayna kirilmisti hic inanmiyorum ugursuzluk getirdigine.
Bide kapali yerde semsiye acmak kismet kapatir derler aksine ben acmistim semsiyeyi hic bisey olmadi :)
Bazen bizi sacma sapan seylere inandirmaya calisiyorlar ben inanmiyorum ama icini rahat tut.

ahh canım haklısın hep bilinçaltıyla alakalı ama saçma bir inanış belki ama annem evinde ilk lavantayı yaptığım günde kardeşim çok rahatsız olmuştu gece uyuyamamış başı çok şiddetli ağrımış kokusu ona çok ağır geldi vs vs. şimdide evde tek idi böyle bir yaşayınca onun için dahada endişelenmeye başladım. ki oda pek inanmaz böyle şeylere daha mantıkçı o

Gül hakkında bilgim yok ama lavanta, ada çayı da taze değil sonuçta kurusu..bu mantıkla negatiflik verdiğini sanmıyorum.

çoktandır yoksunuz neler yaptınız nasıl etkiler aldınız acaba?

Yazdığın güzel bilgiler için teşekkür ederim gerçekten faydalı olmuş
Ben de genelde kapı arkasına konan eşyaları sevmem ferah ve aydınlık olsun isterim kitaplık alacaktım inanın evde fazlalık olacak diye alamadım bir türlü (ev değiştirme durumum olduğundan gereksiz eşya olmasın dedim) şimdi ise bir tv ünitesi alayım kapalı kısımlarına kitap koyarım diye düşnüyorum hem ekstra eşya almamış olurum bir taşla iki kuş misali :)))

Tabii dua ederiz canım inşallah Rabbim kendi eşyalarınla oturmanı nasip etsin ben de burada kendime küçük de olsa bir düzen kurdum ya ailemin yanına bile gidince evimi özlüyorum insanın kendi evi gibisi yok

gözükmüyorsun çoktandır canım neler yaptın nasılsın

az öncede yazdım buraya hatta korkuyorum artık ayna üstünden lavanta astım 10 yıldır yerinde duran şey paramparça oldu şimdi onuda assam yatak odası aynasına nasıl olur kı? ayrıca asacak yeride yok dolap sürgülü nasıl monte edebilirim ki

Ben kaçırmışım onu, nasıl ayna birden parçalandı mı ? Artık nasıl bir etki ise çok ilginç :26:
Benim aklıma yapıştırmak gelmişti keseyi. Bu yapışkanlı bantlar ya da arabalara takılan oyuncakların ucunda bir şey oluyor ya onlarla olabilir diye düşünüyorum. Tabi risk alınmalı mı bilemedim hiç koca ayna kırılırsa nasıl olur sonuçta ..

haftasonu alacam bende lavanta kesesini

nasıl alabildiniz mi keseyi evde uygulayabildiniz mi?

geçen gün aldığım şaptan ona da verdim eve koysun diye..ama söyleyeyim de üzerinde de taşısın..bir ara evde çok tütsü yapıyordu annem..tarçın,tuz,üzerlik tohumu falan karıştırıp yakıyordu..adaçayını da söyledim,ama karıştırmadan tek yak dedim..sanki böyle birden çok bitkiyi karıştırınca işe yaramıyor gibime geliyor benim :26:

neler yaptınız görüşmeyeli etkilerini görmeye başladınız mı?

Ben kaçırmışım onu, nasıl ayna birden parçalandı mı ? Artık nasıl bir etki ise çok ilginç :26:
Benim aklıma yapıştırmak gelmişti keseyi. Bu yapışkanlı bantlar ya da arabalara takılan oyuncakların ucunda bir şey oluyor ya onlarla olabilir diye düşünüyorum. Tabi risk alınmalı mı bilemedim hiç koca ayna kırılırsa nasıl olur sonuçta ..

canım duvarda silikonla bir sürü yerinden yapıştırılmıştı tam boy aynası ıste enı boyu epey var. eve geldiğimde tuzla buz olmuştu ayna. kardeşim bomba gibi bir ses duymuş zaten arka odada korka korka çıkmış garibim

evet yapiştirma olabilir haklısın o hiç aklıma gelmemişti denemek lazım

bu arada kolay gelsin ev işi zor biz canımızı attık ama çok yorucu daha da var bir kaç yer yetiştiremedim artık haftasonu

ahh canım haklısın hep bilinçaltıyla alakalı ama saçma bir inanış belki ama annem evinde ilk lavantayı yaptığım günde kardeşim çok rahatsız olmuştu gece uyuyamamış başı çok şiddetli ağrımış kokusu ona çok ağır geldi vs vs. şimdide evde tek idi böyle bir yaşayınca onun için dahada endişelenmeye başladım. ki oda pek inanmaz böyle şeylere daha mantıkçı o

Evet bende hemen kucuk bisey olsun pimpirikleniyorum sacma sapan seyler dusunuyorum nefret ediyorum bundan ama huy iste :)

Evet bende hemen kucuk bisey olsun pimpirikleniyorum sacma sapan seyler dusunuyorum nefret ediyorum bundan ama huy iste :)

öyle canım kendimizi yıpratıyoruz ama olmuyor işte

X