......Enerji İksiri......

elinize sağlık inş en kısa sürede faydasını görürsünüz...

adaçayı karanlık çökmeden yapın yaparken her yer kapalı olacak sonrasında 15 dakika bekleyip tüm kapı pencere açık olacak havalandırılacak...

lavantada tavsiye ederim. hoş bir koku veriyor eve keselerde

hafta sonu yapayım o zaman gündüzden ada çayını , karanlık çökünce neden yapılmıyor acaba

hafta sonu yapayım o zaman gündüzden ada çayını , karanlık çökünce neden yapılmıyor acaba

dün doğumundan batımına kadar geçen sürede yapılması öneriliyor kötü enerjiyi çekebileceği inancı var. bende öğle vakti yaptım. insanın gündüz o tatlı koku daha çok hoşuna gidiyor gece olursa belki bazılarını rahatsız edebilir tütsü kokusu

yapanlar etkilerini görenler hanımlar.....

Befercim

Ben evi sirkeli suyla siliyorum adacayi tutsusu yapiyorum ve o gece cok rahat uyuyorum sabahta sorunsuz uyaniyorum.

Bi disari cikip şap ve lavanta alamadim ya

Sen neler yaptin

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Befercim

Ben evi sirkeli suyla siliyorum adacayi tutsusu yapiyorum ve o gece cok rahat uyuyorum sabahta sorunsuz uyaniyorum.

Bi disari cikip şap ve lavanta alamadim ya

Sen neler yaptin

yastığın altına lavanta da çok fark yaratıyor ben bir haftadır onu deniyorum gerçekten çok dınc uyanıyorum hatta çok yorulmama rağmen.

sirkeli suyu yeni evimde deneyeceğim şu an taşınma aşamasında olduğum için fırsatım olmuyor temizlik yapmaya evin genel temizliğini deneyeceğim.

adaçayı tütüsü yapıyorum çok iyi geliyor çok rahatlatıyor.

yastığın altına lavanta da çok fark yaratıyor ben bir haftadır onu deniyorum gerçekten çok dınc uyanıyorum hatta çok yorulmama rağmen.

sirkeli suyu yeni evimde deneyeceğim şu an taşınma aşamasında olduğum için fırsatım olmuyor temizlik yapmaya evin genel temizliğini deneyeceğim.

adaçayı tütüsü yapıyorum çok iyi geliyor çok rahatlatıyor.

Corekotunu cuzdanimda tasiyicam.

Şapida kiyafetimde tasiyicam bide eve koyucam bakalim sonuclarini gorucez hep birlikte

kızlar çok yorgunum yaa.:KK5::KK5: hafta sonu programımız vardı bütün vaktimizi çaldı.temizlik yapamadığım gibi birde yoruldum dışarda.tee c.tesiden bulaşık bıraktımdı dün akşam onları yıkadım,yemek yedik yine mutfağı toparladım yatsıyı kılamadan sızmışız.:KK37: evim çok dağıldı,temizlik istiyor bende fiziken çok yorgunum,öyle geçinip gidiyoruz işte..ne yapıcam bilmiyorum hiç :KK50:

bilmedim ben şimdi bence açık herkesin gördüğü yerde olmasa daha iyi... çünkü ayak altına filan konuluyor enerjiyi çeksin diye yoksa yukarı konurdu dimi:KK31:

Ben de öyle düşündüm ana şansımı deneyeyim sizlere sorup dedim.:KK1: Befercim sen de taşınma arifesindeydin sanırım değil mi ? Yeni ev için eb baştan planların nedir ?

kızlar çok yorgunum yaa.:KK5::KK5: hafta sonu programımız vardı bütün vaktimizi çaldı.temizlik yapamadığım gibi birde yoruldum dışarda.tee c.tesiden bulaşık bıraktımdı dün akşam onları yıkadım,yemek yedik yine mutfağı toparladım yatsıyı kılamadan sızmışız.:KK37: evim çok dağıldı,temizlik istiyor bende fiziken çok yorgunum,öyle geçinip gidiyoruz işte..ne yapıcam bilmiyorum hiç :KK50:

öncelikle yaza geçişte bende de böyle halsizlik oluyor ama yine de kendinizi çok salmayın. ben karanfilin kokusunu sevmem ama annem çayı demlerken demliğin için 2-3 tane tane karanfil atar kendini dinç tuttuğunu söylüyor sizde deneyin olmazsa. ben kokulu şeyleri çok yiyip içemiyorum o yüzden girişimlerin başarısız oldu.

ramazan geliyor kendinizi toparlarsınız umarım en kısa sürede.... yastık altına lavanta bana çok iyi geldi inanın bugün alarm çalmadan uyandım ertele ihtiyacında bile bulunmadım. uykumu iyi almamı sağlıyor. tavsiye derim sizede...

Ben de öyle düşündüm ana şansımı deneyeyim sizlere sorup dedim.:KK1: Befercim sen de taşınma arifesindeydin sanırım değil mi ? Yeni ev için eb baştan planların nedir ?

evet evde tadilat var onun bitmesini bekliyoruz bu hafta dedik ama yetişmeyecek galiba haftaya kalacak. oturacağımız ev çok eski 30 yıllık oradan ne gelinler ne ölüler çıkmıştır. bende bunu düşünerek her hafta yeni evde adaçayı tütsüsü yakıyorum. kapının önüne rızkı bereketi bol olsun diye şeker serpiştiriyorum.

temizlik aşamasında sirkeli suyu ihmal etmeyeceğim. lavanta keselerim şimdiden hazır evime asmak için. mercan taşı arıyorum evde salonda tutmak için buldum hep küçük takı için olanlarıydı büyük arıyorum. canlı çiçek bu evde yetişir bir iki tür var sevdiğim onları yetiştireyim diyorum ama yerleştikten sonra alacağım.

yatak odası buranın daha büyük ve gardolabın kapağında kocaman aynası var onu yatağa denk getirmeme çalışacağım. çörek otu ve tuz bırakacağım evin bir kaç yerine.

şimdilik aklıma bunlar geliyor... sence başka ne ekleyeyim....

evet evde tadilat var onun bitmesini bekliyoruz bu hafta dedik ama yetişmeyecek galiba haftaya kalacak. oturacağımız ev çok eski 30 yıllık oradan ne gelinler ne ölüler çıkmıştır. bende bunu düşünerek her hafta yeni evde adaçayı tütsüsü yakıyorum. kapının önüne rızkı bereketi bol olsun diye şeker serpiştiriyorum.

temizlik aşamasında sirkeli suyu ihmal etmeyeceğim. lavanta keselerim şimdiden hazır evime asmak için. mercan taşı arıyorum evde salonda tutmak için buldum hep küçük takı için olanlarıydı büyük arıyorum. canlı çiçek bu evde yetişir bir iki tür var sevdiğim onları yetiştireyim diyorum ama yerleştikten sonra alacağım.

yatak odası buranın daha büyük ve gardolabın kapağında kocaman aynası var onu yatağa denk getirmeme çalışacağım. çörek otu ve tuz bırakacağım evin bir kaç yerine.

şimdilik aklıma bunlar geliyor... sence başka ne ekleyeyim....

Benim aklımda olan çoğu şey var zaten Befercim, şap da ekle bence. Bir de geçen okudum giriş kapısının üstüne ayna asmak dışarıdan genel negatif enerjileri içeri sokmaz geri yansıtırmış. Mercan taşı ne işe yarıyordu ?

Benim aklımda olan çoğu şey var zaten Befercim, şap da ekle bence. Bir de geçen okudum giriş kapısının üstüne ayna asmak dışarıdan genel negatif enerjileri içeri sokmaz geri yansıtırmış. Mercan taşı ne işe yarıyordu ?

kapı girişince ayna yok Allahtan...

mercan taşı bulunulan yerde kötü enerjiyi alıyormuş huzur veriyormuş...

şapta ekleyeceğim süslü eşyalarım içine ekleyeceğim. ama onun için çarşıya gitmem gerek malum taşınma telaşı o yüzden biraz gecikebilirim.

öncelikle yaza geçişte bende de böyle halsizlik oluyor ama yine de kendinizi çok salmayın. ben karanfilin kokusunu sevmem ama annem çayı demlerken demliğin için 2-3 tane tane karanfil atar kendini dinç tuttuğunu söylüyor sizde deneyin olmazsa. ben kokulu şeyleri çok yiyip içemiyorum o yüzden girişimlerin başarısız oldu.

ramazan geliyor kendinizi toparlarsınız umarım en kısa sürede.... yastık altına lavanta bana çok iyi geldi inanın bugün alarm çalmadan uyandım ertele ihtiyacında bile bulunmadım. uykumu iyi almamı sağlıyor. tavsiye derim sizede...

denemediğim bir tek lavanta kaldı,lavanta gibi belirgin kokulara alerjim var hemen hapşırmaya başlıyorum o yüzden cesaret edemiyorum. bu akşam iş çıkışı lavantayla karanfil alayım bari,denemekten zarar gelmez,dokunursa kaldırırım..bugün eve gider gitmez karanfilli bir çay içerim sonra zor da olsa evi temizlerim,bir de güneş batmamış olursa adaçayı yakarım..
Bende ramazan geliyor diye korkuyorum,bu halsizlikle girmek istemiyorum ramazana :KK20:

Son düzenleme:
denemediğim bir tek lavanta kaldı,lavanta gibi belirgin kokulara alerjim var hemen hapşırmaya başlıyorum o yüzden cesaret edemiyorum. bu akşam iş çıkışı alayım bari,denemekten zarar gelmez,dokunursa kaldırırım..bugün eve gidince zor da olsa temizlik yapıcam,sonra güneş batmamış olursa adaçayı da yakarım..Bende ramazan geliyor diye korkuyorum,bu halsizlikle girmek istemiyorum ramazana :KK20:

kansızlık mı var acaba bu kadar halsizlik yapıyorsa size.

lavanta yastık kılıfı içinde olunca çok belli olmadı.beni de çok rahatsız ederdi yoksa.

lavanta çayı yapın eğer koku rahatsız ediyorsa sizi. sıcak su içine bir çay kaşığı ekleyin 10 dakika bekleyin sonrasında için.

vucudunuz vitaminsizde kalmış olabilir.

kansızlık mı var acaba bu kadar halsizlik yapıyorsa size.

lavanta yastık kılıfı içinde olunca çok belli olmadı.beni de çok rahatsız ederdi yoksa.

lavanta çayı yapın eğer koku rahatsız ediyorsa sizi. sıcak su içine bir çay kaşığı ekleyin 10 dakika bekleyin sonrasında için.

vucudunuz vitaminsizde kalmış olabilir.

geçen ay yaptırdığım tahlilde kan değerlerim normaldi.vitaminlere baktırmadım..:KK50:
tavsiyelerini dikkate alacağım,karanfilli çayla yastık altı lavanta önceliğim eğer dokunursa lavantanın da çayını içerim :KK68:

bende genel olarak bir huzursuzluk,yorgunluk vardı epeydir ama evi sirkeli suyla silince,ve diğer konulara dikkat edince epey toparlanmıştım.1-2 hafta rahattım yani. şimdi ki yorgunluğumun sebebi hafta sonu çok yoğundum,ondan diye düşünüyorum.bir de 10 gündür evi öyle aman aman temizlemedim ev pisken,dağınıkken de bana bir halsizlik huzursuzluk çöküyor.bu akşam aklımdakileri yapabilirsem rahatlarım inşallah,yarın yine yazarım :KK34:

X