- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
YEİŞİL KELEBEK, 32 yaşındaymışsın !!! bana ne kadar büyük bi cesaret verdiğini anlatamam.ben de 33 yaşındayım, kaşlarım ve yanaklarım düşük, bu ameliyatı olmayı istediğimi çok kimseye söylemedim bi ablama , o da çok tepki verdi,bu yaşta yüzünü elletme diye! annemi 4 yıl önce kaybettim, o olsa anlardı beni,destek olurdu... şimdi eşim var, o buna gerek olmadığını söylüyo ,yüzümü oldum olası çok beğenir eşim, gülşen bubikoğluna benzetir, 5 sene önceye kadar belki! ama şimdi bu koca bi yalan,bu sarkmış dokularla zor .senin yaşın bana güç verdi, sağlıkla ,mutlulukla kal !
canim yukardaki mesaji sana cevaben yazdim ama alintiyi yapmamis akannehirmerhaba canim operasyon cok güzel gecmis belli kisa zamnda düzelmenden anlasiliyo ve göz alti cok hassas bi bölge ve sende cok güzel olmus. kime oldun ve ne kadar ödedin?
bilgilendirirsen cok sevinirim. benim sorun sadece göz altindaki morluklar cok rahatsiz ediyo beni.
bende yurt disinda kaldigim icin öle muayene,ye gitme gibi bi sansim yok malesef onun icin burdan arastiriyorum.
evet bende torbalanma falan yoktu lakin yüzumü yukari dogru kaldirdigimda bi fazlalik oluyordu sadece ortayüz yukari kalksaydi ozaman bu fazlalik potluk olustururdu buarada dedigin çok dogru göz kapagi estetikleri risklidir ama ortayüzle ayni anda yapilirsa yanaklar yukari kalktigi için göz kapaklarini destekler hamak görevi görür asagiya çekme yapmaz tek basina yapilsaydi sadece gözler yapilsaydi büyük ölçüde o olay yani asagiya dogru sarkma olurdu ikisi kombine edildigi için basarili oluyor buarada doktorum oytun idil evet ellerine saglik gerçekten güzel is yapti...
suan hala ayniyim ilk çok hizli ilerleme oldu ama suan yavasladi gibi durum oturuyor yüz heralde etler kaslar birbirine kaynasiyor distan belli etmiyor ama iyilesme süreci içten devam ediyor o yüzden disardan degisiklik yok belirli bi degisim olsun tabiki çekicem suan banada süpriz olsun istiyorum yanakalrim hala ödemli gözlerde bisey kalmadi iyilesimde ise baslicam zaten evde dinlenme süreci bitiyor benim önümüzdeki haftadan itibaren bukadar yüzüme odaklanamicam oyüzden gelecek ay daha çabuk geçecektir 2ayda geçse süper olucak sabirr sabirr[/QUOTE
yeşil kelebek gözünde bi kırmızılık var resimde o geçtimi peki şuan ? ben senin doktoruna mail attım bu yöntemi öğreniyor sadece diğer yöntemler geçici diyor. keşke şöyle 1 ayımı evde geçirme şansım olsaydı. hemen amelyat olup 10 gün içinde işbaşı yapmak nasıl olucak bilmiyorum.ben de yanak yokki yanaklarım o kadar şiş durusa herkes anlarmı ki:)))) burunla ilgili bi operasyon dicem bandajlayıp(((
suan hala ayniyim ilk çok hizli ilerleme oldu ama suan yavasladi gibi durum oturuyor yüz heralde etler kaslar birbirine kaynasiyor distan belli etmiyor ama iyilesme süreci içten devam ediyor o yüzden disardan degisiklik yok belirli bi degisim olsun tabiki çekicem suan banada süpriz olsun istiyorum yanakalrim hala ödemli gözlerde bisey kalmadi iyilesimde ise baslicam zaten evde dinlenme süreci bitiyor benim önümüzdeki haftadan itibaren bukadar yüzüme odaklanamicam oyüzden gelecek ay daha çabuk geçecektir 2ayda geçse süper olucak sabirr sabirr
suan hala ayniyim ilk çok hizli ilerleme oldu ama suan yavasladi gibi durum oturuyor yüz heralde etler kaslar birbirine kaynasiyor distan belli etmiyor ama iyilesme süreci içten devam ediyor o yüzden disardan degisiklik yok belirli bi degisim olsun tabiki çekicem suan banada süpriz olsun istiyorum yanakalrim hala ödemli gözlerde bisey kalmadi iyilesimde ise baslicam zaten evde dinlenme süreci bitiyor benim önümüzdeki haftadan itibaren bukadar yüzüme odaklanamicam oyüzden gelecek ay daha çabuk geçecektir 2ayda geçse süper olucak sabirr sabirr
Haklısın , demek iyileşme süreci çok uzun sürüyor.Oytun idilin sitesine girince bu yöntemle ilgili çok detaylı bilgi var.Sen de zaten çok güzel bir şekilde bizleri bilgilendirdin.Kafama takılan doktorun sitesinde bu yöntemde morluk ve şişliklerin minumum olduğu yazılmış.Oysa sen ve kimbilirin yaşadıklarına bakınca , iyileşme süreci çok zahmetli..Ama yine de önemli olan operasyon sonrası memnuniyet .Umarım herşey gönlünce olur:)
Canım bütün doktorlar bunu minimum olarak tanımlıyur, çünkü onlara göre ağrın, sızın bittimi, dikişlerin alındımı iyileşmiş kabul ediyorlar ve işe bile gidebilirsin diyorlar, yani şişlikler ve görüntüyü önemsemiyorlar.
Anladım canım :) Aslında sizlerin yaptırmış olduğu operasyonda en güzel olanı göz çevresi operasyonu olmuş.Çünkü bu opersyonda gerçekten çok fazla deri alınamadığı için çok başarılı sonuçlar elde edilemiyor.Göz derisi gergin olsun istesek deri fazla alınırsa göz aşağı çekiyor, az alınırsa hasta memun olmuyor.Ama sizlerde gördüğüm göz çevresi harika olmuş.En önemlisi eşlerin desteği .Benim eşim bu konularda destek değil köstektir :) Ama kafaya koydum mu gözüm hiç kimseyi görmez o başka :))) Bu arada göz çevresindeki dikiş izlerinin kaybolması için çok erken .Bir yıl içinde ancak silik hale gelirler.Kirpikler dökülebilir çıkması uzun bir süreç alır ama muhakkak yerine gelir.Bence ufak tefek şeylere hiç kafayı takma..Bu görüntünün tadını çıkar .Sevgiler...
yeşilkelebek kirpik altındaki ve göz altlarında yanak üstündeki dikişlerin izleri tamamen kayboldumu, benim daha belli oluyor
özellikle aldim elime aynayi iyice bi baktim inan kiprik dibine okdr yakin islem yapilmis ki sanki kesi yok anlayamiyorum kipriklerimin altinda kaliyor ayni hizada o yüzden izmiz yok yapismis iki deri birbirine oysa ilk gün patlicak gibiydi o dikis yerleri hani hamura kabartma tozu koyarsin ve pisince böle kabarir çatlar ya aynen öleydi kabarmis yirtilmak üzereydi ama bisy kalmamis cidden saklancak izde yok ortada benim kafamin içindekiler sis duruyor yüzümde ameliyattan eser kalmadi hafif sisligi saymazsak boshayallersmile
Canım merhaba :) Bir mesajında dikkatimi çekti göz çevresinde dikiş izlerinin kabarık durduğundan söz etmişsin .Sana gizli dikiş atılmadı mı ? Yani içerden tek bir dikiş atlııyor sonra dikiş çekilip alınıyor.O takdirde pek kabarıklık olmaması gerekir.Bir de merak ettiğim bu operasyonda göz çevresindeki çok ince çizgilerde yok oluyor mu ? Yani göz altı dümdüz bir görüntüye sahip oluyor mu ?tşk.ler canım ama insan ister istemez bazı şeyleri kafaya takıyor, bu arada köstekleri boşver kendin nasıl mutlu olacaksan öyle yap, ben öyle yaptım.
Canım merhaba :) Bir mesajında dikkatimi çekti göz çevresinde dikiş izlerinin kabarık durduğundan söz etmişsin .Sana gizli dikiş atılmadı mı ? Yani içerden tek bir dikiş atlııyor sonra dikiş çekilip alınıyor.O takdirde pek kabarıklık olmaması gerekir.Bir de merak ettiğim bu operasyonda göz çevresindeki çok ince çizgilerde yok oluyor mu ? Yani göz altı dümdüz bir görüntüye sahip oluyor mu ?
Çünkü genelde fazla deri gidiyor ama ince çizgiler hafifçe kalıyor .Sevgiler...
seni çok iyi anlayabiliyorum o asamadan bende geçtim gerek yok diyorlardi ama gerçekten kisi kendisi biliyor neye gerek var neye yok bazen en yakinim dediklerin bile (onlarda bizi sevdiklerinden her halimize alisiyorlar ve kabul ediyorlar) anlamayabiliyorlar karar bizde bitiyor tabiki birde seçtigimiz doktorumuzunda iyi olmasi lazim güvenmedin hiç bir doktora dünyanin en iyiside deseler bile bisy yaptirma önce o güveni al pahali olsa bile en iyisi kimse ona yaptir iste iki lira az verim diyerek riske asla girme benim söyliceklerim bunlar bunlara dikkat et canIm iyi dileklerin için ayrica tesekkür ediyorum buarada anneciginin mekani cennet olsun kocaman sevgiler sana...opuyorumnanaktan
Canım gizli dikiş derken deri içinden geçen , düğümsüz tek dikişten söz etmiştim .Yani ciltte deri içinden geçen tek bir dikiş vardır ve düğümsüzdür.Bir ucundan çekip dikişi alırlar.Bunu sormamın nedeni göz altında kirpik dibinde tek , tek birkaç dikiş atlırsa kabarıklık kalabiliyor ama sonra hafifliyor.Bir arkadaşımda da gizli dikiş atılmadığı için iz problemi yaşamıştı .Sonra lazerle o kabarıklıklar azaltıldı.Acaba o ufak sivilce gibi kabarıklık içerden atılan bir dikişin kabarıklığı olmasın .Çünkü bazı doktorlar iç kısma da dikiş koyuyorlar ve bu kabarıklık olarak kalabiliyor .En güzeli doktoruna sor .Zaten gizli dikiş olmaması bana içerde de dikiş olabileceği kanısını uyandırdı .Ne olursa olsun çok güzel olmuşsun , harika görünüyorsun .Ben de çok ufak detaylara takıldığım için hep bir sorun vardır.Yoksa da var gibi görünür :)) Sevgiler....canım hayır gizli dikiş değil, kirpiklerin hemen altından dikildi, üst kapaktada göz kıvrımından alttaki dikişlerde kabarıklık yok sadece bir çizgi halinde üst kapak kıvrımıda aslında öyle zaten göz açıkken görülmüyor sadece üst dikişin bitiş yerinde ufak sivilce gibi renksiz bir kabarıklık var kalır diye korkuyorum, gerçi araştırdım kalsa bile fraksiyonel lazer varmış onunla yok edile biliniyormuş ama henüz erken olduğu için beklemek gerekiyor kendinden geçme ihtimali var, birde gene contratubex diye bir jel varmış onuda aldım sürüyorum artık işe yararmı bilmem.
Bu arada göz altı dümdüz yani çizgi falan yok ama yanlardaki kaz ayakları kalıyor yani onlar bu ameliyatla gitmiyor artık iyileşince onlarada botox yaptırırım.
Canım gizli dikiş derken deri içinden geçen , düğümsüz tek dikişten söz etmiştim .Yani ciltte deri içinden geçen tek bir dikiş vardır ve düğümsüzdür.Bir ucundan çekip dikişi alırlar.Bunu sormamın nedeni göz altında kirpik dibinde tek , tek birkaç dikiş atlırsa kabarıklık kalabiliyor ama sonra hafifliyor.Bir arkadaşımda da gizli dikiş atılmadığı için iz problemi yaşamıştı .Sonra lazerle o kabarıklıklar azaltıldı.Acaba o ufak sivilce gibi kabarıklık içerden atılan bir dikişin kabarıklığı olmasın .Çünkü bazı doktorlar iç kısma da dikiş koyuyorlar ve bu kabarıklık olarak kalabiliyor .En güzeli doktoruna sor .Zaten gizli dikiş olmaması bana içerde de dikiş olabileceği kanısını uyandırdı .Ne olursa olsun çok güzel olmuşsun , harika görünüyorsun .Ben de çok ufak detaylara takıldığım için hep bir sorun vardır.Yoksa da var gibi görünür :)) Sevgiler....