Endoskopik yüz germe - Facelift

hahaha:))) afacana bak sen nelerde biliyor benim kizda ilerde herseyi bilicek walla su yasta herseyi ögreniyor estetik mestetdik

yanlısyazmısın endoskapık yuz germe dıyecektım
ılgılenıyorum ama korkuyorum bıraz

canIm öncelikle saglikli bir gebelik dönemi geçirmeni diliyorum yüz yaptirmak falan bunlar istedin an yaptirabilirsin tabi sezeryan olmazsan olursanda hemen yüzü yaptirman mümkün olmayabilir çünkü oda bi operation insani halsiz birakiyor zaman gerekebilir.

YEŞİLKELEBEK senin de resmin var mı görebiliyo muyuz?çok merak ediyorum..hayır dersen de anlarım seni, sen bilirsin tabii ki!

ben anca profilime 2aydan sona koyarim sonuç için iyi sonuç için suan koymamin bi anlami olmaz yüzümoturmadi daha 3hafta oldu anca.

47 yaşındayım, ama o gördüğün resimlerde daha yanaklarım şiş hala daha 7 hafta oldu, oturması 3ay sürüyormuş

Canım eyer resimdeki sensen zaten çok güzelsin ve hiç bir şeye ihtiyacın yok

ya birde kızımla aynı yaştasın ve ilginç ama ona benziyorsunda. valla sen bana çok güzel göründün

kimbilir resımlerdekı ben degılım ama bana benzıyor bıraz
ıste kucuk bı op gecırsem aynen oyle olur sanırım benım cok bı problemım yok ama dedıgım gıbı cıldım cok yaglı ve genıs gozeneklı oldugu ıcın bırde eregenlık cagında 30kılo aldım verdım ondanda olabılır cıldım esnedı daha gergın ve fresh gorunmesını ıstıyorum bırde calısıyorum zaten oyuzdende bu bır ıhtıyac aslında

tesekur ederım yesıl kelebek
ne guzelmıs adın yesıl kelebek
dogumdan sora 1-2 yıl beklerım o zamana kadar arastırırım
sezeryan dusunmuyorum kısmetse
vucuttan barkozun atılması ve yenılenmesı ıcın bırde emzırırsem eger dıye en az 1 sene beklemem lazım tabıkı ama ondan sora ıyı bır dr bulup en acısız ve ıyı sonucu alacak sekılde yaptırmak ıstıyorum

merhaba safkan ben de endolift ve endoskopik orta yüz germe ikisi arasında kaldım. endolift basdit bi oprasyon 20 dk falan sürüyo lokal yapıyorlar onu şuanda düşünebilirsin ama kalıcılığını bilmiyorum araştırmak lazım hiç de yaptıran yok bu sitede:)

KİMBİLİR cim walla yaşını söyleme nazar değer,34-35 gösteriyosun.....darısı başımıza inşallah! YEŞİL KELEBEK yüzün oturduğunda görürüz kısmetse, sağlıkla kullan.

hayir ben sezeryani su bakima dedim bende normal isterken son anda sezeryana karar verildi ve ben sezeryan oldum yani biçok kisi normal dogum istiyor ama sonra olamdik bisy oluyor sezeryan zorunlu oluyor. Türkiyede demisti bi doktor siz yarin çocuk doguramazsiniz baya çati dar ben burda söyledim bunu yillar önceden doktorum bana böyle dedi ama fransada yok iste rahatca yaparsiniz falan dediler ama 9ay dolunca hatta geçince benim kiz içerde kisti kaldi inemio asagi yukarida çikamiyor agrisiz dogum için belimden hormon veriyorlar ibre vuruyo o anda dogum yapmam lazim IkInmalIyIm ben oturmus sohbett ediyorum ee agrida yok sonra doktor dedi çocuk gelmicek yardim beklio gidip alalimkaydirigubbakcemile3 ve 10dakikada kollarimdaydi alllahim ne muthis di ya simdi aklima geldi off off annelik çok güzel konuyu baya dagittim ama napimmsempatiksalakcinni

aslinda 47 okadar büyük bir yas degil benim annem 49 yasinda mesela ama ince uzun kirisiklik pek yok ama ondada kolagen tabakada azalma var annemle kardes gibiyiz ayni kiyafeyi giyer ayni müzigi dinler ayni seylerden hoslaniriz eskidenmis o bahcede tarlada calisan bayanlar 30 ya yasli olurlarmis artik kadinin yasi yok walla ben zaten kendi adima söylim 22 yasindan sonra saymaz oldum seneleri saymicamda kadin kendine bakmali ve bakti sürecede güzel olucak bana gelince bugün ilk defa süper bi sekidle dislerimi firçalaya bildim çünkü üst dudagim açildi yukari kaldirip çekebiliyorum en çok sinirimi bozan buydu onuda atlattim kaydirigubbakcemile2

ha buarada arkadaslar ahyak ve kimbilir sizde gülmemek için kendinizi çok tuttugunuz olmusmuydu yani acayip gülmek gelio içimden bazen sinirim bozuluyor ama yanaklarimi tutuyorum sanki dikisler patlivercekmis gibi kizim asagida kedi çizmis ama kediden çok herseye benziyo bana ilk gösterdi anlayamadim noldunu sonra bana üstüne basa basa bu kedii dedi ve ben gülmemek için yuakri kata kaçtim kaçmasam dikisler pIt pIt batlivercek sanki .

teşekkürler canım, 3ay olana kadar her hafta bir resim koyucam, yüzümün oturmasını birlikte takip ederiz.

yeşilkelebek daha dudagini kaldiramiyormuydun, işte ben hep bunu soruyordom size, bana dudaginla ilgili bilgi versene biraz

ben bir kere gülerken kendimi aynada gördüm ondan sonra 2 hafta gülmedim ama artık gecti

dudaklarim hareketli suan alt üst eskisi gibi beni kasan dudagin ustunde içten dikisler varya onlara zarar gelmesin diye ben böle çok açmiyordum agzimi ama bugun nasil olduysa bi rahatlama olmus baya rahatca disleri fircaladim yani korkmadan

Canım annen benimle yaşıtmış :) Bu arada sen yağ enjeksiyonu mu yaptırdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…