Endoskopik yüz germe - Facelift

ahhhh kadınlar:))))) Toprakcım resimlerini görmem mümkün mü:KK43: yani sonucun ne olduğunu ve sürecin nasıl işlediğini bilmek açısından

Karın fotolarım var yüklediğim.Yüz fotolarımı koymadım koymayıda düşünmedim.Deşifre olmak istemediğim için.Sürecimide birçok topikte ve açtığım konuda paylaştım.Sormak istediğin varsa cevaplamaya çalışırım.

yardımcı olursan çok sevinirim toprak öncelikle yaşını merak ediyorum yani bu ameliyat için erkenmi 29 yaşındayım. sonra süreç nasıl işliyor kaç gün sonra sosyal hayatına dönebiliyrsun. ben ögretmenim fakat yaz çalışmam mevcut 15 20 gün kadar işten uzak kalabilirim :KK43: ve ne kadar maliyeti oldu senin iiçin kime ameliyat oldun.bu ameliyat yüzündeki hangi sorunları çozdü. çokmu soru sordum ama kafam çok karışık macs liftmi yoksa endeskopimi çok kararsızım::KK43: cevabını sabırsızlıkla belkiyorum. istersen mail adresimi verim ordanda atabilirsin yani seni rahatsız edicek bi durum yaratmak istemiyorum.

yardımcı olursan çok sevinirim toprak öncelikle yaşını merak ediyorum yani bu ameliyat için erkenmi 29 yaşındayım. sonra süreç nasıl işliyor kaç gün sonra sosyal hayatına dönebiliyrsun. ben ögretmenim fakat yaz çalışmam mevcut 15 20 gün kadar işten uzak kalabilirim :KK43: ve ne kadar maliyeti oldu senin iiçin kime ameliyat oldun.bu ameliyat yüzündeki hangi sorunları çozdü. çokmu soru sordum ama kafam çok karışık macs liftmi yoksa endeskopimi çok kararsızım::KK43: cevabını sabırsızlıkla belkiyorum. istersen mail adresimi verim ordanda atabilirsin yani seni rahatsız edicek bi durum yaratmak istemiyorum.

Benim için sakıncası yok canım da sen çok gençsin.Nedir yüzündeki problem.Bazen genç yaşta da göz kapak düşüklüğü olabiliyor gerçi.Ama germe için ihtiyacın olacağını sanmıyorum.Öncelikle ne problemin var yüzünde yazarmısın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Öyle uzun aman olmuş ki foruma gelmeyeli... Ben senelerce araştırdım endolifting ve türevi ameliyatları fakat gittiğim dr.lardan çoğu (Oytun İdil,Naci Çelik, Onur Erol, Hasan B. Kanmaz, bu isimler hatırladıklarım) gerek olmadığını ve hatta bunu bana YAPMAYACAKLARINI söylediler (Hepsi mükemmel dr.lar şidettle tavsiye ederim). Buna sebep vazgeçtim. Ki yaşım aslında 33, olsam olurum yani. Minimalde olsa ağız kenarında, burun kenarında deformasyonlarım var. Ama biraz daha beklemeye kararlıyım. Söylemeden geçemiycem Serdar Eren ve Galip Bey ile de ileride görüşüp fikirlerini almak istiyorum..tanıdığım hastalarının ref.ları baya iyi... Herkese selam ve sevgiler

nerden başlasamki deride gevşeklik hissediyorum eskisi gibi sıkı değil ama ama tabi daha ciddi sorunlarım var burun kenarı çizgilerinin derinleşmeye başlaması,göz altındaki dokunun aşagı doğru kaymaya başlaması ve göz altı torbalarının ortaya cıkmaya başlamasıi yüz ovalinin değişmesi elmacık kemiklerim çıkıktı yanaklarım hoş duruyosu önceden şimdi o doku kemiklerin üzerinden kaydı aşagı doğru :KK43:(( evet yaşım erken ameliyat için ama bu yaşlarda kendimi iyi hissetmek istiyorum aynaya baktığımda canım sıkılsın istemiyorum :KK43:((
toprakcım bu arada ilgin için tşk ederim

nerden başlasamki deride gevşeklik hissediyorum eskisi gibi sıkı değil ama ama tabi daha ciddi sorunlarım var burun kenarı çizgilerinin derinleşmeye başlaması,göz altındaki dokunun aşagı doğru kaymaya başlaması ve göz altı torbalarının ortaya cıkmaya başlamasıi yüz ovalinin değişmesi elmacık kemiklerim çıkıktı yanaklarım hoş duruyosu önceden şimdi o doku kemiklerin üzerinden kaydı aşagı doğru :KK43:(( evet yaşım erken ameliyat için ama bu yaşlarda kendimi iyi hissetmek istiyorum aynaya baktığımda canım sıkılsın istemiyorum :KK43:((
toprakcım bu arada ilgin için tşk ederim[/QUOT

Rica ederim faydam oluyorsa ne mutlu.Yinede erken olduğu düşüncesindeyim.Yanlış anlama ama yüzün sana öyle geliyor olmasın.Yaşıtlarından daha farklı gören varmı seni.Çökmüşün yüzün şöyle diyen.Ben elli yaşındayım gözüme batan tek şey göz kapaklarımdı doğrusu.Bu yaşta bu yazdıkların çok geldi bana.
Doktora gittinmi hiç.Gidip bir görüş al istersen.

Ben gözü kapalı olmuşum ameliyatı galiba.Doktorun dediğine tamam dedim.Sayende macs lift yeni okudum.Aradaki farkı anlamadım desem.Kulak arkası falan daha detaylı bir ameliyatmı acaba.Ben eskiden yapılan başın saçlı deriden taç biçimi kesildiğini ve yukarı çekildiğini okumuştum.Şimdi askı yöntemi yani endoskopik yüz germe dedikleri ameliyatı biliyorum.Onda da 1-2 cmlik kesikle saçlı deriden girildiğini okumuştum.Nereden kesildiğinin resimlerini görmüştüm o kadar.Aradaki farkı sen biliyormusun.

sen şanslıymışsın.abartmış olabilirim ama tabi değişimi insan sindiremiyor ufak deformasyonlar insanın gözüne büyük geliyorç aksine yaşımı göstermedigimi söyleyenler oldu bu zamana kadar ama ben hissediyorum dokundugumda yüzümde hersey yer değiiştirmiş gibi aşagı doğru bi kayma var :) önlemini almazsam önce yaşlı görünüp sonra halledicem ben kafama takılsın beni mutsuz etsin istemiyorum. macs lift göz hizasından saç içinden başlıyo kulak içinden kıukal arkasına devam ediyo. endeskopiden farkı şu endeskopide sadece içerdeki orta yüz bölgesindeki sarkmalar toparlanım sabitleniyor ama macs liftte hem yukarı doğru toparlanma hemde deri fazlalıgı varsa o alınıyor germede yapılıyor anlıycağın. endeskopide iz yok ama macs de var bazı drlar kulak önüne kesi atıp yapıyor işin ehli olan dikişlerin bir kısmını kulak içine saklıyor.

he bide eski yöntem demişsin derinin taç şeklinde kesilmesi artık onun kullanıldığını sanmıyorum.çünkü o sadece deriyi geriyor ama kişiyi asıl genç gösteren sey yüz kontrlarının belirgin olması. üç boyutlu görünmesi eski yöntemde alt dokulara dokunulmadığı için hem kalıcı olmuyor hemde doğal görünmüyor. sende endeskopi hangi sorunlarını çozdu sadece gözkapagımı :KK43:

sen şanslıymışsın.abartmış olabilirim ama tabi değişimi insan sindiremiyor ufak deformasyonlar insanın gözüne büyük geliyorç aksine yaşımı göstermedigimi söyleyenler oldu bu zamana kadar ama ben hissediyorum dokundugumda yüzümde hersey yer değiiştirmiş gibi aşagı doğru bi kayma var :) önlemini almazsam önce yaşlı görünüp sonra halledicem ben kafama takılsın beni mutsuz etsin istemiyorum. macs lift göz hizasından saç içinden başlıyo kulak içinden kıukal arkasına devam ediyo. endeskopiden farkı şu endeskopide sadece içerdeki orta yüz bölgesindeki sarkmalar toparlanım sabitleniyor ama macs liftte hem yukarı doğru toparlanma hemde deri fazlalıgı varsa o alınıyor germede yapılıyor anlıycağın. endeskopide iz yok ama macs de var bazı drlar kulak önüne kesi atıp yapıyor işin ehli olan dikişlerin bir kısmını kulak içine saklıyor.

Yer çekimine kimse karşı gelemez ki.Zaman içinde olacak tabiki.Bence şimdilik doğal yollardan bakım yapmaya çalış.Yaşının genç olması beni düşündürdü canım sadece.Sen daha iyi bilirsin ve en doğru kararı verecek olan sensin.Daha öncede yazdım birkaç doktorun görüşünü al.Ben göz kapaklarından rahatsızdım ama dr sadece göz kapaklarının alınmasının ifade değişikliği yapar dedi ve yapılması gerekenleri ayna karşısında anlattı.Karın ameliyatında da aynısı oldu sadece karın alınırsa sonrasında üst bölgenin göze batacağını söyledi ve bazı bölgelere vücut şekillendirme amaçlı lazer lipo yapıldı.Anlayacağın bizim göremediğimizi işinin ehli olan doktor görüyor ve söylüyor.

Dr undan çok memnun olman süper demekki herşey istediğin gibi olmuş. 20 gün sokağa çıkmak işe başlamak için yeterlimidir yani drlara sorunca 15 gün diyorlar fakat sanırım onlar sağlık açısından değerlendiriyor. benim burun ameliyatı ile kombine edilecek ercan beyden mail yoluyla bilgi aldım aklımda oytun idil ve erhan beyde var onlarlada görüşup netleştiricem. ama senin memnuniyetinden olsa gerek şuan ercan beye çok yakınım ve güven duyuyorum :)

Canım göz kapaklarım alındı,kaşlar yerine çekildi,göz altını yayma yaptı ha bide kök hücre nakli yapıldı.Deriyi daha canlı gösteriyor.Anlayacağın yüzde gözüne batan herşeyi yapmış.Ercan beyin farklı bir yapısı var mükemmeliyetçi yaptığının sonuçlarını tam görmek istiyor anlıyacağın.
Yüz ameliyatında çok söylendim abartılı gergin genç bir yüz yapma diye.Herşey doğal ve anlaşılmasın istiyordum öylede oldu.Ben kendi adıma şimdilik memnunum.Şimdilik diyorum tam oturması zaman alıyormuş.Yaşayıp göreceğiz daha güzele doğru gidecekmiş zamanla öyle söyledi kendisi.Yüzümde şu anda belirgin dışardan farkedilen hiç bir şey yok sadece gerginlik hissim ve kafamda ilk güne göre azalsada uyuşukluk var.Umarım yardımcı olmuşumdur.Varsa sormak istediğin veya benim cevaplamayı unuttuğun yazabilirsin çekinmeden.Sonuçta paylaşmak için burdayız.Bende bu yollardan geçtim bilirim anlayacağın.

Dr undan çok memnun olman süper demekki herşey istediğin gibi olmuş. 20 gün sokağa çıkmak işe başlamak için yeterlimidir yani drlara sorunca 15 gün diyorlar fakat sanırım onlar sağlık açısından değerlendiriyor. benim burun ameliyatı ile kombine edilecek ercan beyden mail yoluyla bilgi aldım aklımda oytun idil ve erhan beyde var onlarlada görüşup netleştiricem. ama senin memnuniyetinden olsa gerek şuan ercan beye çok yakınım ve güven duyuyorum :)

Ben doktorumdan memnunum.Yazdıklarım benim yaşadıklarım ve doğru.Bazı arkadaşlar etkileniyor ve hiç bir doktorla görüşmeden direk gidiyor inanırmısın bu beni rahatsız ediyor.Nurgül var topikte Almanyadan geldi Ercan beyi görmeden sadece tel konuşması ve meil yazmış.Geldi ve geldiği günde (cuma günü) ameliyat oldu.Allahtan çok memnun kaldı içim rahatladı.Güzellikte beğenide memnuniyette görecelidir.Bunlarıda ancak birkaç doktorla görüşerek anlar karar verilir.Kimsenin vebaline girmek istemem açıkçası.

Son düzenleme:
Sokağa çıkma ne zaman demişin bak işte oda farklı.Benim gözüme batmayandan sen rahatsız olabilirsin.Ben haftasına çıktım.Ödem bantları kullanıyordum onlarla bile çıktım gözlük taktım.Sosyal hayatada 15. gündü yalan olmasın başladım.Yemeye içmeye yani.16.günü düğüne gittim.Şişliklerim çabuk geçti morlukta olmadı çok.Renk değişikliği vardı göz halka kısmında o kadar.

Son düzenleme:
sıkça dile getirmişsin yazdığın sayfalarda gçreceli olduğunu senin memnun olduğunu ama vebal almak istemediğini bu senin samimiyetini ve güvenirliğini arttırıyor. bütün paylaşımların için çok teşekkür ederim inan çok yardımcı oldun. ewet bu ameliyatı olmalıyım diyorum kesinlikle fakat zamanıyla ilgili sıkıntılarım var :) bir yıl daha ertelemeliyim bilmiyorum bir yıl daha zihnim bununla meşgul olucak. yüzüm zayıf ameliyatın kolay olucağını düşünüyorum bu yüzden ne alakaysa :)

sıkça dile getirmişsin yazdığın sayfalarda gçreceli olduğunu senin memnun olduğunu ama vebal almak istemediğini bu senin samimiyetini ve güvenirliğini arttırıyor. bütün paylaşımların için çok teşekkür ederim inan çok yardımcı oldun. ewet bu ameliyatı olmalıyım diyorum kesinlikle fakat zamanıyla ilgili sıkıntılarım var :) bir yıl daha ertelemeliyim bilmiyorum bir yıl daha zihnim bununla meşgul olucak. yüzüm zayıf ameliyatın kolay olucağını düşünüyorum bu yüzden ne alakaysa :)

Kendimi doğru şekilde ifade edebillmişim demek ki ben teşekkür ederim.Bir yıl erteleme,neden olmasın.Hem bu sıcaklarda zor olur bencede.Ertelemesende yazın sıcağında olma.Dışarıdan bir şey farkedilmesede gerginlik hissini yaşayacaksın.Sıcak normal insanı bile şişirir.Ameliyatlıyken iki katına çıkabilir hissettiklerin.Doktorların görüşlerini alırsın öncelikle kafanda netleşir birşeyler.Öğretmendin diymi seneye 15 tatilinde belki :KK34: Her şey gönlünce olsun.

şimdilik köseye koyup düşünelim bakalım. topiklerini takip edicem sürekli bişeyler öğreniyorum. :))))

evet öğretmenim 2 ay toparlanmak için iiiyi bi dönem fakat bu yıl yurt dışı planı var 20 gün izinliyim :KK43: hem yetmicek hemde dediğin gibi yaz zor gecicek kışa hazırlık yapalım bakalım

X