Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhhh kadınlar:))))) Toprakcım resimlerini görmem mümkün mü yani sonucun ne olduğunu ve sürecin nasıl işlediğini bilmek açısından
yardımcı olursan çok sevinirim toprak öncelikle yaşını merak ediyorum yani bu ameliyat için erkenmi 29 yaşındayım. sonra süreç nasıl işliyor kaç gün sonra sosyal hayatına dönebiliyrsun. ben ögretmenim fakat yaz çalışmam mevcut 15 20 gün kadar işten uzak kalabilirim ve ne kadar maliyeti oldu senin iiçin kime ameliyat oldun.bu ameliyat yüzündeki hangi sorunları çozdü. çokmu soru sordum ama kafam çok karışık macs liftmi yoksa endeskopimi çok kararsızım: cevabını sabırsızlıkla belkiyorum. istersen mail adresimi verim ordanda atabilirsin yani seni rahatsız edicek bi durum yaratmak istemiyorum.
nerden başlasamki deride gevşeklik hissediyorum eskisi gibi sıkı değil ama ama tabi daha ciddi sorunlarım var burun kenarı çizgilerinin derinleşmeye başlaması,göz altındaki dokunun aşagı doğru kaymaya başlaması ve göz altı torbalarının ortaya cıkmaya başlamasıi yüz ovalinin değişmesi elmacık kemiklerim çıkıktı yanaklarım hoş duruyosu önceden şimdi o doku kemiklerin üzerinden kaydı aşagı doğru (( evet yaşım erken ameliyat için ama bu yaşlarda kendimi iyi hissetmek istiyorum aynaya baktığımda canım sıkılsın istemiyorum ((
toprakcım bu arada ilgin için tşk ederim[/QUOT
Rica ederim faydam oluyorsa ne mutlu.Yinede erken olduğu düşüncesindeyim.Yanlış anlama ama yüzün sana öyle geliyor olmasın.Yaşıtlarından daha farklı gören varmı seni.Çökmüşün yüzün şöyle diyen.Ben elli yaşındayım gözüme batan tek şey göz kapaklarımdı doğrusu.Bu yaşta bu yazdıkların çok geldi bana.
Doktora gittinmi hiç.Gidip bir görüş al istersen.
sen şanslıymışsın.abartmış olabilirim ama tabi değişimi insan sindiremiyor ufak deformasyonlar insanın gözüne büyük geliyorç aksine yaşımı göstermedigimi söyleyenler oldu bu zamana kadar ama ben hissediyorum dokundugumda yüzümde hersey yer değiiştirmiş gibi aşagı doğru bi kayma var :) önlemini almazsam önce yaşlı görünüp sonra halledicem ben kafama takılsın beni mutsuz etsin istemiyorum. macs lift göz hizasından saç içinden başlıyo kulak içinden kıukal arkasına devam ediyo. endeskopiden farkı şu endeskopide sadece içerdeki orta yüz bölgesindeki sarkmalar toparlanım sabitleniyor ama macs liftte hem yukarı doğru toparlanma hemde deri fazlalıgı varsa o alınıyor germede yapılıyor anlıycağın. endeskopide iz yok ama macs de var bazı drlar kulak önüne kesi atıp yapıyor işin ehli olan dikişlerin bir kısmını kulak içine saklıyor.
Dr undan çok memnun olman süper demekki herşey istediğin gibi olmuş. 20 gün sokağa çıkmak işe başlamak için yeterlimidir yani drlara sorunca 15 gün diyorlar fakat sanırım onlar sağlık açısından değerlendiriyor. benim burun ameliyatı ile kombine edilecek ercan beyden mail yoluyla bilgi aldım aklımda oytun idil ve erhan beyde var onlarlada görüşup netleştiricem. ama senin memnuniyetinden olsa gerek şuan ercan beye çok yakınım ve güven duyuyorum :)
sıkça dile getirmişsin yazdığın sayfalarda gçreceli olduğunu senin memnun olduğunu ama vebal almak istemediğini bu senin samimiyetini ve güvenirliğini arttırıyor. bütün paylaşımların için çok teşekkür ederim inan çok yardımcı oldun. ewet bu ameliyatı olmalıyım diyorum kesinlikle fakat zamanıyla ilgili sıkıntılarım var :) bir yıl daha ertelemeliyim bilmiyorum bir yıl daha zihnim bununla meşgul olucak. yüzüm zayıf ameliyatın kolay olucağını düşünüyorum bu yüzden ne alakaysa :)