Endoskopik yüz germe - Facelift

hmms hastane ortami olmayinca daha ucuz olmus hastanede oda kirala ekibe paraver derken fiyat yükseliyor dogal olarak ama hastanede daha güvenli bence nebilim daha donanimli hani dolgu olsa ok de bizim ameliyat baya zor bisydi. bende foto çekim bugün 3.hafta diye sonra degerlendirme yapicam aylar sonra bakar geçtim yolu görürüm en azindan

benim profilimden gir bak resim koydum

basarili bir operation olmus cidden öncesiyle kiyasladim gözler dolmus yanakalrda olmasi gerekdigi yerde birde sadece 2aylik görüntün bu 1ay sonra daha iyi olacaksin +ben doktorumda ameliyat olmadan evel öncesi sonrasi fotolarinda hep birseyi farkettim sonrasi fotolari genelde hep 1yil sonrasina aitti yani 3ay sonra yüz oturmaya basliyor ama 1yila kadar bunun devami var seneye bu zamanlarda süper üstü süper olucaz bundan eminim ben yalniz bisey dikkatimi çekti simdide emin olmak için aynaya alip baktim 2.haftada çekmis oldugun fotoda yüzün oturmaya baslamis sanki yani yer yer cukurluklar var geriye çekilmeler var benim 3.hafta ama derim gergin duruyor özellikle sag tarafim 2gün öncesine kadar çok gergindi simdi deri rahatliyor biraz ama gerginlik var bende daha ödem var galiba baya oyüzden bi çukurlasan yerim solt arafdaki gamzemin oldugu yer baya çukur baya baya ama bas parmagimi yerlestirebiliom o bosluga boshayallersmile

1yil mi, bu sis yanaklarlan, evet ameliyat sonrası sanki suratim yamuk gibiydi, resmen bunalima girmistim yeni yeni düzeliyorum

yok canim o sislik inecek düsün bak o dikis iplikleri bile 60günde eriyormus onlarda 3.ayinda eriyince sislikte inince tam istedin görüntün olur biraz zaman harcayan bir olay bu beklemek sabirli olmak lazim özellikle ben gibi sabirsiz birine bile sabri ögretti ya ne dim size artik:)))

1yil mi, bu sis yanaklarlan, evet ameliyat sonrası sanki suratim yamuk gibiydi, resmen bunalima girmistim yeni yeni düzeliyorum

merhaba kimbilir resimlerine baktım 2 hafta sonrakinde bayağ ödem ve şişlik var ama 7 hafta sonrası çok güzel çok fresh bir görüntü dolgun bence o şişlik dediklerin inmese bile hoş bende çok acayip şişiyo diye düşünmüştüm ..

ben de KİMBİLİR in fotolarını görmek istiyorum ama yapamıyorummmmmmm

sen ameliyat sonrası görseydin korkardın, ben aynada kendimden korktum bunalıma girdim, gözlerim sadece bir çizgi halindeydi ve bütün kafam bir balon gibiydi bir insan nasıl böyle değişir şaşırdım. 2 hafta kimseye görünmedim, zil çalınca açmıyordum kendimi odaya kapattım eşim ve kızımla konuşurken sırtımı dönüyordum niye yaptım diye diye bu günlere geldim ama ilk 3 hafta yarasa gibi yaşadım ve allaha düzelsin diye dua ettim.

anlayacağın aynı düşündüğün gibi çok acayip şişiyor.

beni korkutuyorsun:))) vazgeçicem şimdi ben enfazla 1 hafta izin kullanabilirim işe nasıl öle gelcem. ama senin yankaların zaten ameliyattan önce de dolgunmuş hoşmuş bende yanak denen şey yok belki o kadar şişme olmaz diye düşünüyorum mesela yeşil kelebeğin şişlikleri inmiş büyük ölçüde .tabi her bünye farklı ama morluk falan çok olur. bazen düşünüyorum olmayan bişeyi nasıl yukarı taşıcaklar:)))) bbakalım doktor ne dicek. ama sonuç önemli tam zamanıda olmuşun yaza çok ii girceksin. hergün sıkıntılı yaşamaktansa bölesi daha ii bence kimbilir inşallah mutlu olsursun. ayhak ne yaptı acaba

denizkızı seni korkutmak değil amacım ama gerçek böyle 1 haftada işe gidemezsin, fiziken birşeyin olmuyor ağrı sızı da yok ama görüntü fena, belkide benim yaşım itibarıyla uzun sürmüştür dicem ama ayhak genç onunda uzun sürmüş, yeşilkelebeğinde 3 hafta oldu bende morluk az oldu ama onun yerine çok şişti.

denizkizim :) bu ameliyati olman için kendine enaz 10gün ayirman lazim inan öle bi hafta geçti iyi oldum ise döneyim diyemezsin istesende yapamazsin kah agrin olur kah sislik kah basin döner bisiy olur yani net 10günün olsun ki on gün bile yetmiyor insan içine çikmaya benim sislikler az ama yüz daha oturmadi hala gerik 3hafta oldu ama bi 3haftada kesin lazim ilkgünlerde halsilzik oluyor okdr ilaçtan sonra yani 1hafta asla yetmez.

hımm o kadar kolay anlatıyorki doktorlar herşeyi sizden dinleyince daha ii ve gerçekci oluyor. doktorlarla göreşeyim de işlem ne olcak. olmadı tabi 10 gün falan izin almaya bakıcam.... ayyy ahavalar ısınmadan olsamda bari

bencede kisin ol ben kis olmasina ragmen eve kapanmaktan gIna geldi hele yaz olsa kafayi yerdim galiba kisin ol yazin mis gibi gez toz :)

bilmiyorumkismile
sana arkadaşlık daveti gönderdim kabul edersen resimleri görebilirsin

çok teşekkürler KİMBİLİR! ne kadar hoş zarif bi yüzünüz varmış...ameliyatınız inanılmaz başarılı geçmiş,süper ve doğal bi gerginlik oluşmuş, ve bakıp da :aaaaaaaaa estetik ameliyat mı oldunuz? cümlesini duymıycaksınız çünkü çok doğal olmuş,, walla bayıldım.sağlıkla nice yıllar kullanın inşallah... haddimi aşmazsam yaşınızı öğrenebilir miyim?

kızlar kusura bakmayın , 9 yaşındaki OĞLUM YAZMIŞ YUKARIDAKİ MESAJI ! benim mutfağa gitmemi fırsat bilerek !

merhaba arkadaslar bende bu endoliftıng le ılgılenıyor
yasım 29 ama cıldım cok yaglı oldugu ıcın gozeneklerım genısledı ve cıltte bı esneme oldu aynı sekılde kaslarda dusuk
ben elımle cıldımı 1-2 cm yukarı cekınce guzel oluyorum ve aynısını ıstıyorum fakat suan 4 aylık gebeyım belkı dogurduktan sora olabılır ama tereddutlerım var
1- agrıdan korkuyorum
2- kulaklarım asagı duser veya derın ız kalır dıye korkuyorum bu konuda ıyı bır dr bulmak lazım sanırım
bende aynada yorgun bır ıfade gormek kesınlıkle hıssetmıyorum
ınsan kendını guzel hıssetmeyınce nedense mutlu olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…