Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldım selınaycım senı mı kırıcam tesekkur ederım yazdıkların ıcın :)) senı gördum genc ve cok bır bayansın ebıyın yuzu cok sukur duzeldı yıne guzel yuzu ortaya cıktı sevgı83 un amelıyatı cok basarılı olmus demekkı yuz tıpı cok etkılı sen mutlaka onunlada görusmelısınBlack nerdesin...sen gittin bu topik bitti.buranin endeksini sen yukarda tutuyormussun demek ki.dön topigine can ver.bekliyoruz acele gel.senin gibi capcanli kizlara ihtiyaç var.bosver kimin ne dedigini biz birbirimize yeteriz
geldım selınaycım senı mı kırıcam tesekkur ederım yazdıkların ıcın :)) senı gördum genc ve cok hos bır bayansın ebıyın yuzu cok sukur duzeldı yıne guzel yuzu ortaya cıktı sevgı83 un amelıyatı cok basarılı olmus demekkı yuz tıpı cok etkılı sen mutlaka onunlada görusmelısın
cok guzel olmus cıdden barby gıbısınız demekkı yuz tıpı cok wtklı bu amelıyatta cok tatlı bebeksı yumusak yuzunuz var elmacıklarda fazla cıkmamıs her sey tam kararında Masallah sizeercan beye oldum endoskopie yüz germe
tam adını bulmuşsun.geldin neşe kattın.sohbet edecek kimse kalmadı.herkes kabuğuna çekildi gitti.son birisi resim koymuş ama gerçek resim de olmayabilir.çünkü bir çıktı bir kayboldu.ses seda yok.sanal biri olabilir.öyle bir foto heryerden temin edilebilirgeldım selınaycım senı mı kırıcam tesekkur ederım yazdıkların ıcın :)) senı gördum genc ve cok bır bayansın ebıyın yuzu cok sukur duzeldı yıne guzel yuzu ortaya cıktı sevgı83 un amelıyatı cok basarılı olmus demekkı yuz tıpı cok etkılı sen mutlaka onunlada görusmelısın
Wayy karamelekkkk hosgeldinnnngeldım selınaycım senı mı kırıcam tesekkur ederım yazdıkların ıcın :)) senı gördum genc ve cok bır bayansın ebıyın yuzu cok sukur duzeldı yıne guzel yuzu ortaya cıktı sevgı83 un amelıyatı cok basarılı olmus demekkı yuz tıpı cok etkılı sen mutlaka onunlada görusmelısın
tam adını bulmuşsun.geldin neşe kattın.sohbet edecek kimse kalmadı.herkes kabuğuna çekildi gitti.son birisi resim koymuş ama gerçek resim de olmayabilir.çünkü bir çıktı bir kayboldu.ses seda yok.sanal biri olabilir.öyle bir foto heryerden temin edilebilir
tam adını bulmuşsun.geldin neşe kattın.sohbet edecek kimse kalmadı.herkes kabuğuna çekildi gitti.son birisi resim koymuş ama gerçek resim de olmayabilir.çünkü bir çıktı bir kayboldu.ses seda yok.sanal biri olabilir.öyle bir foto heryerden temin edilebilir
Bir ciktin bir battin .noldu yine koyboldun.bi yasam belirtisi göstergeldım selınaycım senı mı kırıcam tesekkur ederım yazdıkların ıcın :)) senı gördum genc ve cok bır bayansın ebıyın yuzu cok sukur duzeldı yıne guzel yuzu ortaya cıktı sevgı83 un amelıyatı cok basarılı olmus demekkı yuz tıpı cok etkılı sen mutlaka onunlada görusmelısın
Sen kimin sorusunu cevapladin anlamadim.ayrica bunlari ciddenmi yaptıracaksin dalgami geciyosunYa cok yogun gecio günler, estetik parasi kazaniomm ondan katilamadim:)
Daha göbek , gögüs, dis yaptirmak beklioo cook para lazim kizlar cooookkk
gunaydın selnaycım kaybolmadım burdayım :) senın ıcın endoskopı uygun olabılır alt yuzde bır sorun yok göz altında hafıf morluk var bendede var ama benım alt yuzde sorun var endoskopıden tamamıyle vazgectım gecen prof ersın ulkure maıl attım mını germe konusunda bılgı ıstedım muayeneye gıtemmeı uygun buldu dedı dun gıttım gayet basarılı resımler vardı bırde hastasıyla konusursam ıkna olucam ama gayet guven veren bırı ılakı cok medyatık olan doktorlara ınanmıyorumartık bır cok resım örnegı vardı ama soyle bır sorun var bende ısler cıddıye bınınce ameıyata karar vermek zorlasıyo yasadıgım olumsuz amelıyatlardan sonra cesaretımı yıtırdım yanı konusunca kolayda uygulamaya gecınce bıraz zortam adını bulmuşsun.geldin neşe kattın.sohbet edecek kimse kalmadı.herkes kabuğuna çekildi gitti.son birisi resim koymuş ama gerçek resim de olmayabilir.çünkü bir çıktı bir kayboldu.ses seda yok.sanal biri olabilir.öyle bir foto heryerden temin edilebilir
hosbulduk ebıycim :)Wayy karamelekkkk hosgeldinnnn
kelopatra burda cok bılgı edınemezsın kendın gıdıp doktorları bırebır zıyaret etsen senın ıcın daha ıyı olur herkes ugrasıyo sana maılden brkac doktor ısmı soylemıstım sen gercekten amelıyat olmak ıstıyomusun ıstıyosan soyledıklerıme coktan gıtmıs olmak gerekırdı ercan karacaoglu erhan eryılmaz serhat tuncer tugrul tugran gıt ıste sırayla en son ersın ulkure gıttım oda klasıkte cok basarılı bır doktor yası fılanda umursamyo otekıler gıbı ıhtıyac halınde yapıyo 34 yasında hastası vardı klasık olmus gayette ıyıydı sana kac kere ısım yazdım geldın yıne burda doktor soruyosun once gıt sunlaraCok se sevgili arkadaslar, ben yuz konusunda gercekten iyi olan bir doktor arayisimi yilmadan surduruyorum. Bu siteden bana bu konuda onerisi olan ve bilgi paylasack tum uyelere simdicen cok tesekkur ederim, paylasimlarinizi bekliyorum, hepinize sevgiler
Bunlari cidden yaptircamn saka diill, 12. aya kadar olmus olmam lazimSen kimin sorusunu cevapladin anlamadim.ayrica bunlari ciddenmi yaptıracaksin dalgami geciyosun
NİYEKİ yolculukmu varBunlari cidden yaptircamn saka diill, 12. aya kadar olmus olmam lazim
Yoookk, hayat zate hep yolculuk..NİYEKİ yolculukmu var
kelopatra burda cok bılgı edınemezsın kendın gıdıp doktorları bırebır zıyaret etsen senın ıcın daha ıyı olur herkes ugrasıyo sana maılden brkac doktor ısmı soylemıstım sen gercekten amelıyat olmak ıstıyomusun ıstıyosan soyledıklerıme coktan gıtmıs olmak gerekırdı ercan karacaoglu erhan eryılmaz serhat tuncer tugrul tugran gıt ıste sırayla en son ersın ulkure gıttım oda klasıkte cok basarılı bır doktor yası fılanda umursamyo otekıler gıbı ıhtıyac halınde yapıyo 34 yasında hastası vardı klasık olmus gayette ıyıydı sana kac kere ısım yazdım geldın yıne burda doktor soruyosun once gıt sunlara