Endoskopik yüz germe - Facelift

Birkaç haftaya 52 olacağım. Sezeryan dışında hiç ameliyat olmadığımdan belki ister istemez insan narkozdan ürküyor. Doktorum bunun uzun bir ameliyat olduğunu ancak aynı uzunluktaki diğer ameliyatlar gibi vücudu yormayacağını söyledi. Bu ameliyatlarda organ ameliyatları gibi derin uyku değil de daha hafif bir uyku oluyormuş. Bir de doktorum biraz detaylı anlattı iyisiyle kötüsüyle. Mesela yakın zamanda ameliyat ettiği hastalardan birisi kalp ritmiyle ilgili bir sorun yaşamış. Kalp doktorunun ameliyattan sonra müdahele etmesi gerekmiş falan. Ben geçtiğim salı görüştüm ve haziran ayına randevu aldım. Dün de hem kalp doktorunun hem de göğüs hastalıkları doktorunun muayenesinden hem de anestezi doktorunun muayenesinden geçtim. Belki üniversite hastanesi olduğu için biraz fazla tetkik ediyor olabilirler ama insan ister istemez neoluyo kalp ameliyatı mı oluyorum diye hissediyor:)
Doktorum komplikasyon olması bu işlerin tabiatında var ama kalıcı sorunlar komplikasyona erken veya yerinde müdahele etmemekten kaynaklanır dedi. Görüşmemizde kulağının önünde ve arkasında siyah deri kayıpları yaralar olan hasta fotoğrafları gösterdi. Sigara içenlerde risk artıyormuş. Ben de 20 sene içtim:KK43: gerçi bırakalı da bir 10 sene oldu. Bir de tam yüz gençleştirme ameliyatı olan bir hastanın ameliyat ertesi birinci gün, beşinci gün ikinci hafta ve birinci ay fotoğraflarını gösterdi. Şişlik morluk gerçekten bayağı bir fazla oluyor insan görmeden tam idrak edemiyor boyutunu. Desteğin için teşekkürler. Aynı şeyleri yaşayan arayan insanların olduğunu bilmek bile iyi hissettiriyor.

doku kayıplarının çok düşük olduğunu duymuştum, bu ameliyatı olanlarda da böyle bir komplikasyon duymadık şimdiye kadar.o yuzden ilerde olmayı dusunursem içim rahattı ama şimdi tedirgin oldum biraz..kendi hastalarının fotograflarını mı gösterdi literatürden seçilen fotolar mıydı?
endoskopik germe oldum yakın zamanda, bu ameliyattaki şişmenin açık ameliyattakinden fazla oldugu söyleniyor.2 hafta sonra işe gittim.korkulacak kadar dramatik bir görüntü yoktu içiniz rahat olsun:) her şey çok güzel olur umarım sizin için..mutlu sonuçlarınızı bekliyoruz..açık yüz germe başlığına ihtiyacı var artık bu sitenin:)

Ankara'nın fiyat avantajı tartışılmaz. Yeter ki doğru doktor olsun.
Çok sevindim Ozan Bitik'i bulmanıza. Yeni jenerasyonda Ozanı unutmuşum, yazarken.. Prof. falan deyince ürkmüştüm. Amerika tecrübesi de olan iyi bir eldir, sahiden.. Ortak arkadaşımız çok fazla, dolayısıyla hakkında çok bilgiye sahibim .. Şu an Ankarada olmayı düşünsem ben de Ozan'a gidebilirdim.
Bol şans dilerim şimdiden..
Pukkacım, hiper aktif canavarım, :21:herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. Sendeki bu enerji dilerim, bana da bulaşır..
Ortalıklarda görülmeyen tüm arkadaşlara sevgiler :KK25:(Misch herhalde herşey yolunda ki fazla ses yok senden, Uygulama nasıl gidiyor ameliyat sonrası?)

her şey yolunda çok şükür hapi,iyi habrlerini bekliyoruz senin de:)

Merhabalar uzun suredir yazamadim. endo sonrasi erken ise donmek durumunda kaldim. 25 gun oldu bugun. Kok hucrenin cildimde yaptigi degisim cok sukur cok sevindirici. Resimlerimi bir sureligine gizledim nazar en korktugum sey. Anlayisiniza siginiyorum. Dileyen herkesin arzularina kavusmasi dilegi ile. Genclesmek adim adim cok guzel:)

Sagol canimmm :)) Idare eder senlede iletisimiz koptu kuzucum burda cok yazmak istemiyorum sadece sevdigim arkdslarimla yani sizlerle paylasmak istiyorum durumumu nazimi bir siz cekersiniz senin vatsap no grupta vardi ben ciktim ama numarani kaydetmedim akil edip beni eklermisin

Sagol canimmm :)) Idare eder senlede iletisimiz koptu kuzucum burda cok yazmak istemiyorum sadece sevdigim arkdslarimla yani sizlerle paylasmak istiyorum durumumu nazimi bir siz cekersiniz senin vatsap no grupta vardi ben ciktim ama numarani kaydetmedim akil edip beni eklermisin

gel gel gör sen manyak grubu her telden çalıyorlarr kafan dağılır

Pukkapad Pukkapad Selam sonuçlardan memnun olmana sevindim.....Bundan sonra hızlıca iyileşirsin inşallah...Gözaltına da müdahale yokmuy du? Yanlış hatırlıyor olabilirim...
canim gozkapagindan kastim alt ve ust idi. kas asma mini karin germe burun ve dolgu yapildi. tabii ki hala iyilesmedim morluklarim sisliklerim var ama gececek. insallah hizlica iyilesirim.

Ankara'nın fiyat avantajı tartışılmaz. Yeter ki doğru doktor olsun.
Çok sevindim Ozan Bitik'i bulmanıza. Yeni jenerasyonda Ozanı unutmuşum, yazarken.. Prof. falan deyince ürkmüştüm. Amerika tecrübesi de olan iyi bir eldir, sahiden.. Ortak arkadaşımız çok fazla, dolayısıyla hakkında çok bilgiye sahibim .. Şu an Ankarada olmayı düşünsem ben de Ozan'a gidebilirdim.
Bol şans dilerim şimdiden..
Pukkacım, hiper aktif canavarım, :21:herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. Sendeki bu enerji dilerim, bana da bulaşır..
Ortalıklarda görülmeyen tüm arkadaşlara sevgiler :KK25:(Misch herhalde herşey yolunda ki fazla ses yok senden, Uygulama nasıl gidiyor ameliyat sonrası?)
benim dunya guzeli bilgili agir arkadasim, senin enerjiye degil vakite ihtiyacin var. kendine vakit ayirabilsen ooo neler yaparsin sen....

doku kayıplarının çok düşük olduğunu duymuştum, bu ameliyatı olanlarda da böyle bir komplikasyon duymadık şimdiye kadar.o yuzden ilerde olmayı dusunursem içim rahattı ama şimdi tedirgin oldum biraz..kendi hastalarının fotograflarını mı gösterdi literatürden seçilen fotolar mıydı?
endoskopik germe oldum yakın zamanda, bu ameliyattaki şişmenin açık ameliyattakinden fazla oldugu söyleniyor.2 hafta sonra işe gittim.korkulacak kadar dramatik bir görüntü yoktu içiniz rahat olsun:) her şey çok güzel olur umarım sizin için..mutlu sonuçlarınızı bekliyoruz..açık yüz germe başlığına ihtiyacı var artık bu sitenin:)
haklisin misch klasik germe basligi lazim

Merhabalar uzun suredir yazamadim. endo sonrasi erken ise donmek durumunda kaldim. 25 gun oldu bugun. Kok hucrenin cildimde yaptigi degisim cok sukur cok sevindirici. Resimlerimi bir sureligine gizledim nazar en korktugum sey. Anlayisiniza siginiyorum. Dileyen herkesin arzularina kavusmasi dilegi ile. Genclesmek adim adim cok guzel:)
:nazar::nazar::nazar: çok sevindim tatlımm :KK68:

Masallah canimmm Amin

X