Endoskopik yüz germe - Facelift

image.jpg
image.jpg

Kizlar sadece fikir olsun diye paylasti, kizimin once ve sonra dudaklarini,kalici degil 4-5 saatlik bir kaliciligi varmis,kucuk bir alet almis,dudagina dayiyor ve dudak sisiyor:))) yarin geldiginde gorecegim aletin resmini gondermis kirmizi kucucuk bir kutuya benziyor

Canım o doktor çok başarılı ama bana olmaz. Biraz sinirli bişeymiş galiba. Bana anlayışlı doktor lazım. Ercan beyi düşünebilirim
Ben kime olursam sen ona ol bence:) beni ceken seni de ceker,hem benim sonucumu bekle bakalim begenecekmisim?

hayır ,yalçın gibi birseydi,ya adı ya soyadı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi,ters ,havalı birseydi ,kısaca uzak durulası bir dr.
Ismail buyukcayir in yaptigi hasta rsimleirni gordum oldukca basarili,daha once bogazici tip merkezindeymis, simdi jinemed de, esi de jinekologmus, o yuzden sordum

OTE="naz70, post: 40193307, member: 85008"]Yağlı değil cildim canım. Kurudur. T bölgem yağlı gerisi kuru. Analiz yaptırdımdı bir kaç yerde. Kırışıklık göz kenarında var[/QUOTE]
Him anladim cnm.dedigim gibi sen ameliyat olursan butun sorunlarin biticek inaniyorum.goz altu ve ust yanaga odakli bi ameliyat seni cok mutlu eder. Senu ikna etmekamacinda degilumdegilumcnm yanlus anlama gordugumu soyluyorum sadece..

Kizlar sadece fikir olsun diye paylasti, kizimin once ve sonra dudaklarini,kalici degil 4-5 saatlik bir kaliciligi varmis,kucuk bir alet almis,dudagina dayiyor ve dudak sisiyor:))) yarin geldiginde gorecegim aletin resmini gondermis kirmizi kucucuk bir kutuya benziyor
Harika dudakları var ve ikinci resimde boya sürülmüşde dağılmış gibi bir kırmızılık olmuş canım aletten.

OTE="naz70, post: 40193307, member: 85008"]Yağlı değil cildim canım. Kurudur. T bölgem yağlı gerisi kuru. Analiz yaptırdımdı bir kaç yerde. Kırışıklık göz kenarında var
Him anladim cnm.dedigim gibi sen ameliyat olursan butun sorunlarin biticek inaniyorum.goz altu ve ust yanaga odakli bi ameliyat seni cok mutlu eder. Senu ikna etmekamacinda degilumdegilumcnm yanlus anlama gordugumu soyluyorum sadece..[/QUOTE]
Biliyorum canım. Fikirleriniz benim için çok önemli. Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum inanın. Ancak ben amel. Den korkuyorum bir. İkincisi üst değil alt yanak yani çene kenarları ile göz altı üstü lazım bana. Klasik daha uygun gibi fikir oluşuyor açıkça bende.

Him anladim cnm.dedigim gibi sen ameliyat olursan butun sorunlarin biticek inaniyorum.goz altu ve ust yanaga odakli bi ameliyat seni cok mutlu eder. Senu ikna etmekamacinda degilumdegilumcnm yanlus anlama gordugumu soyluyorum sadece..
Biliyorum canım. Fikirleriniz benim için çok önemli. Hepinizin fikirlerinede önem veriyorum inanın. Ancak ben amel. Den korkuyorum bir. İkincisi üst değil alt yanak yani çene kenarları ile göz altı üstü lazım bana. Klasik daha uygun gibi fikir oluşuyor açıkça bende.[/QUOTE]
Canim bence sana ya kalici alt yuzu toparlayan mutaf botoxu ya da mini germe olabilir, mini germeye bir de goz ekletirsin tamamdir, ben klasik olmayi planliyorum eger dr uygun gorurse,bakalim. Benimde nazobial bolge ve gozalti en buyuk sorunum,nazobial a dolgu yaptirmak istemiyorum,gozalti gozustu duzeltilirken nazobial bolge de geriliversin:))) tabii ben bir de burun ekletiyorum ama kizim buruna karsi cikiyor bakalim ne olacak.

döktürşsünüz yine kızlar:KK69::KK69:mutafın kalıcı botoxu nedir meraktan çıldırıyorum..
Valla mutaf in kalici botoxunu bende merak ediyorum, black yaptirirsa veya resim alirsa gorecegiz,veya lildeniz i gorevlendirelim bu is icin, lildeniz mutaf in calistigi hastaneye yakin syailir, gidip resim alsin:))) bizimle paylassin,kalici botox hakkinda da bilgi istesin:)))

X