Endoskopik yüz germe - Facelift

canım demek ki senin durumun tam bu ameliyatlık....

diğer kısımlarda sorunun yok çünkü... ne güzel...:KK19:

bu ameliyat en çok göz çevresini düzeltiyor bence...

bana da oyle geliyor yani en çok goz cevresini etkiliyor..

arkadaşlar acaba bu ameliyat sonrasında, bone takınca hani gerilir ya yüzümüz öyle mi oluyoruz.
dün yüzmeye gittiğimde aklıma geldi.oyleyse eğer benim yüzüm uzuyor daralıyor gençleşiyor gözler çekiliyor.biraz oğlan çocugu gibi oluyorum :KK53::KK53::KK53: biraz keanu reeves'e benziyorum..
evet kafayı yedim sonunda.olacağı buydu:111:

arkadaşlar acaba bu ameliyat sonrasında, bone takınca hani gerilir ya yüzümüz öyle mi oluyoruz.
dün yüzmeye gittiğimde aklıma geldi.oyleyse eğer benim yüzüm uzuyor daralıyor gençleşiyor gözler çekiliyor.biraz oğlan çocugu gibi oluyorum :KK53::KK53::KK53: biraz keanu reeves'e benziyorum..

canım sen bu ameliyatı ancak bir 10 sene sonra düşünmelisin...

inan yüzün çok güzel...:KK19:

canım demek ki senin durumun tam bu ameliyatlık....

diğer kısımlarda sorunun yok çünkü... ne güzel...:KK19:

bu ameliyat en çok göz çevresini düzeltiyor bence...

arkadaşlar benim yanaklar da aşağı indi. bu ameliyatla onlar kalkmıyor mu.
gıdım da var.
gözler deseniz çukur çukur. benim klasik yüz germemi olmam lazım yani :KK43:

arkadaşlar benim yanaklar da aşağı indi. bu ameliyatla onlar kalkmıyor mu.
gıdım da var.
gözler deseniz çukur çukur. benim klasik yüz germemi olmam lazım yani :KK43:

canım dndoskapik yüz germe, orta yüzü toparlıyor.... dudaktan yukarısı yani.... bir miktarda alt kısma etkisi var ama boyunda sorun varsa, kulak önünden 2 dikişlik yer açılarak oralarada müdahale edilebiliyor diye biliyorum....

tam yüz germe çok meşakkatli... kulak önünden başlayan kesi, kulak arkasına geçiyor ve saçlı deride sonlandırılıyor ve kulak önünden ve arkasından deri çıkarılıyor...

Solumda 1.5 santim kadar sagimda onun yarisi kadsr bir fazlalik olusuyor.ama benim asil sorunum asagi dogru dusen yuzum.Naci beyle girusucem en azindan fikir almak istiyorum.cok resim inceledim bende gordugum sey germrnin genclerde daha iyi sonc verdigi aslinda.Oytun bey yasimi biliyor ama bana yapmam drmedi macs lift icin gorustum tefonda yuzyuze gorusmek lazim.sen oytun bey icin ne dusunuyorsun sen gorustubmu hic onula.

canım çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah bu sefer doğru doktoru bulursun ve yüzünü güldürür yaşın 37 değil mi bence yaşında yok sen sadece doktor açısından talihsizlik yaşamışsın doktdrun kimdi?

canım çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah bu sefer doğru doktoru bulursun ve yüzünü güldürür yaşın 37 değil mi bence yaşında yok sen sadece doktor açısından talihsizlik yaşamışsın doktdrun kimdi?

Evet doktor secimim talisizlikti.bu konulsr cok uzak.vr bilgisiz oldugum konulardi ve doktorun israrla onermesiyle oldu.doktorum plastik cerrah degildi kimsede benim kadsr cahil olup baska branstan bir doktora islem yaptirmaz sanirim.saskinbakkalda bir doktordu adi batasica.

Misch sen o kadar oncesi sonrasi rsim gordun oyle olacahini dusunuyorsun gene:)))))sanmam bonr kadsr erkili bir uygulama degildir:KK9:

ipekte ameliyattan sonra bizi unutmaz inşallah aklımda 2 k
işi var benim oytun bey ve ercan bey..

Benim aklimdakilerde ercan bey erhan bey ve birazda oytun bey.sizin ercan veya oytun bey demenizin ozel bir nedeni varmi?Ben mesela kk dan dolayi sicak bakiyorum ama bu ne kadar saglikli avikcasi bilmiyorum.macslift sinirlerle calisilmayan bir islem oldugu ve iyilesme surecinin daha kisa olmasi tercih nedenim.ama gunde iki paket sigara icen biri olarak ameliyati kararlastirsikten sonra uc ay oncesinden birakmam lazim.macslift yaptiran yada dusunen varmi sayfada

Arkadaslar bu estetig olup iki üc sene sonra eski haline geri dönen varmi bügün kadinlar arazi sohbete boyle bi konu gecti biri yaptirmis iki sene sonra eskisinden better olmus eski olanlar buraya bilgi yazaaa ne guzel olurrrr o kadar esiyet sikinti sonra iki sene icinde eski halindrn better ??

Arkadaslar bu estetig olup iki üc sene sonra eski haline geri dönen varmi bügün kadinlar arazi sohbete boyle bi konu gecti biri yaptirmis iki sene sonra eskisinden better olmus eski olanlar buraya bilgi yazaaa ne guzel olurrrr o kadar esiyet sikinti sonra iki sene icinde eski halindrn better ??

Yuzun tam anlamiyla oturmasi bir seneyi buluyor dieyn cok.yani iki sene sonrasi eskiye donmek geeme icin cok mantikli gelmedi.ha kotu olabilir o ayri bir konu ama etkisinin gecmesi mantikli degil.İnsan vucudunda yapilan degisiklik sonrasi hep eskiye donme meyili var telle duzeltilen disleein tel ciktiktan sonra eski poziyonlarina donmeye meyilli olmasi gibi.ama kesilip bicilip dikilen bir blge icin eskiye donus biraz zor.ya bu arada bu klup disinda varmi bildiginiz yerler girip bende okumak isterim.svg

Yuzun tam anlamiyla oturmasi bir seneyi buluyor dieyn cok.yani iki sene sonrasi eskiye donmek geeme icin cok mantikli gelmedi.ha kotu olabilir o ayri bir konu ama etkisinin gecmesi mantikli degil.İnsan vucudunda yapilan degisiklik sonrasi hep eskiye donme meyili var telle duzeltilen disleein tel ciktiktan sonra eski poziyonlarina donmeye meyilli olmasi gibi.ama kesilip bicilip dikilen bir blge icin eskiye donus biraz zor.ya bu arada bu klup disinda varmi bildiginiz yerler girip bende okumak isterim.svg

Alman sitelli var evet ben dün bi bayanlar arasi toplantiya katilmisda bu konuda orda acildi bayanin biri arkadas yaptirdi iki sene sonra eski haline geri döndü diyince tabi ben hic bisey demedim bu amaliyati olacagni esim ve kizlarim haric kimse bilmiyor cünki -:)

Alman sitelli var evet ben dün bi bayanlar arasi toplantiya katilmisda bu konuda orda acildi bayanin biri arkadas yaptirdi iki sene sonra eski haline geri döndü diyince tabi ben hic bisey demedim bu amaliyati olacagni esim ve kizlarim haric kimse bilmiyor cünki -:)

Aylardir bu konuyla yatip kalkiyorum yuzumdeki yag dolgusu eriyeblidigi kadar erisin sonra hemen bende macs lift dusunuyorum.Umarim yapicagimiz iselmler istedigimiz gibi olur.guzel olalim cabuk iyileselim.

Aylardir bu konuyla yatip kalkiyorum yuzumdeki yag dolgusu eriyeblidigi kadar erisin sonra hemen bende macs lift dusunuyorum.Umarim yapicagimiz iselmler istedigimiz gibi olur.guzel olalim cabuk iyileselim.

Insahhlahh ja Allahim herkezin kalbine göre nasip etsin hepimizinki süperrrr olsun agrizis ödemsiz morluksun hemen iyilesme olsun insh

Benim aklimdakilerde ercan bey erhan bey ve birazda oytun bey.sizin ercan veya oytun bey demenizin ozel bir nedeni varmi?Ben mesela kk dan dolayi sicak bakiyorum ama bu ne kadar saglikli avikcasi bilmiyorum.macslift sinirlerle calisilmayan bir islem oldugu ve iyilesme surecinin daha kisa olmasi tercih nedenim.ama gunde iki paket sigara icen biri olarak ameliyati kararlastirsikten sonra uc ay oncesinden birakmam lazim.macslift yaptiran yada dusunen varmi sayfada

forumu başından beri takip ediyorum yeşil kelebek vardı o ameliyat olmuştu ve iyileşme süreci dışında oldukça memnun kalmıştı üzerinden bi kaç yıl geçince sordum yine ameliyat etkisini hala gösteriyormuş ve memnunmuş o yüzden daha sıcak baktım sonra sitesinden okudum gayet açıklamalı yazmış yapılacak işlemleri de fiyatı da diğer doktorlardan uygun geldi o yüzden düşündüm. ercan beyde aynı şekilde buradan ve sitesinden takiple aklımda. erhan bey kimisi çok memnun kimisi değil o yüzden pek düşünmedim fiyatı da bu iki doktora göre yüksek diye biliyorum. macslifte gelince denizkızı yaptırmıştı oytun beye ama istediği sonucu alamamıştı diye hatırlıyorum sorasında hiç sormadım düzeldi mi diye. bence yaptırmışken endoskopik yüz germe yaptır macslift bi tek orta yüze etki ediyor.

Evet doktor secimim talisizlikti.bu konulsr cok uzak.vr bilgisiz oldugum konulardi ve doktorun israrla onermesiyle oldu.doktorum plastik cerrah degildi kimsede benim kadsr cahil olup baska branstan bir doktora islem yaptirmaz sanirim.saskinbakkalda bir doktordu adi batasica.

canım, nasıl bir operasyon geçirmiştin?

X