burunda kemik kırma yapıldıysa çok şişiyorsun ben kemik kırma yüzünden çok şişip çok morarmıştım e tabii doktorumda pek iyi değildi şimdi teknoloji çok değişti ben 1999 da olmuştum
anladım canım.... bende kemik olayı hiç yoktu... hatta burun köküm yoktu
burunda nerde kıkırdak bulabildiyse doktor onlarla burun kökü yaptı
burunda kemik kırma yapıldıysa çok şişiyorsun ben kemik kırma yüzünden çok şişip çok morarmıştım e tabii doktorumda pek iyi değildi şimdi teknoloji çok değişti ben 1999 da olmuştum
efronia canım fotolar noldu hergün profiline bakıyorum yüklemişmisin diye :)
efronia canım fotolar noldu hergün profiline bakıyorum yüklemişmisin diye :)
foto yüklemeyi beceremedim, pc de buldum ama telefonda bulamadım fotolarda telefonda ondan dolayı maalesef foto yükleyemiyorum
Sevgili THHALİA06 kararın hayırlı olsun diyorum. Bu arada benim durumum % 80 oranında düzeldi diyebilirim. Ama hala cansıķıcı durumlar var maalesef. Dün 1 aylık kontrole gittim. Sol alt göz kapağımda cekme var. Sağ göz altına yapılan yağ enjeksiyonu topaklanma yapmıştı o da düzelmedi. Doktorum bunlarin gececegini ama eger gecm3zse yeni bir operasyon yapacagini soyledi.Ben 1 ay izin almistim.Ama goz altindaki olusumlar oyle belirgin ki 3 ay da ucretsiz izin almak zorunda kaldim. HenuZ hic bir arkadasim beni gormedi ve ameliyatimi da bilmiyorlar.Eğer 1 ay iznin varsa hepsini almani öneriyorum. Göz altı hariç yüzüne yaptiracaksin yağ dolgusu ancak 1 ayda dağılıyor orantılı olarak. Iyi aksamlar canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar,arkadaşlar merhaba,
Dün Ercan Karacaoğlu'na gittim.Endoskopik germe ve yağ enjeksiyonu önerdi.Doktora güven duydum.Mutlu bir şekilde ayrıldım.Tek sorun 1 ay izin meselesi ve iş yerindekilerin meraklı bakışalrına hedef olmak diye düşündüm.Sonra geldim burdaki konuları okudum.Geç saatlere kadar kaldım 100 üncü sayfaya gelmeyi başardım.Fakat okudukça korkualrım da arttı.Risk alamıyorum hiç anladım ki.100 üncü sayfaya kadar aslında memnun olmayan da görmedim .Sırf yag enjeksiyonundan iyi gibi sonuçlar.Ama anladığım kadarıyla mutlaka yag enjeksiyonu da yapılıyor.Tek başına yapılanlarda çok şikayet varken ameliyatal birlikte yapılanlarda memnuniyet olması beni rahatlattı.Ancak sormak istediğim bir iki nokta var.
Bir arkadaş gözlerinin küçüldüğünden bahsetmişti örneğin, "Kimbilir" nickli arkadaştı sanırım.Bunun nedeni nedir sizce ve çok kişide oldu mu bu.
Bir de elmacık kemikleri genişlemiş gibi duruyor mu?Altlarının dolması yani öne doğru hacim güzel ama yana doğru genişliyor mu kaldırılan yağlarla birlikte?
orta yüzümde kaldırılacak fazla bir yag yok.Olan da kalkarsa o kısımda çökme olmaz mı?
laser uygulamarıyla yüzün kenarları kemiğe raptiyeleniyor sanki yani gerecek deri kalmıyor ama içinde bolluklar oluyor.
(Radyofrekansla ilgili Sağlık Bakanlığıan şikayette bulunacağım bu arada.Yağ eritmesi bir yana üst deride bile 5-6 noktada sivilce izi gibi küçük noktalar ya da çukurluklar oluşmuş.)
Şimdi kalan 117 sayfaya bakacağım sizler de yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar,
İlerleyen sayfalarda benim yorumlarıma da rastlayacaksınız ben yine de bir kaç sorunuza cevap vereyim. Göz küçülmesi bende de olmuştu ameliyat sonrası Sağ gözüm sol gözümden küçük görünüyordu ve bunu da herkes söylüyordu. Bende 2 gözün eşitlenmesi 2 yılı buldu. Bunun sebebi yüzümün çok ödemli olmasıydı, yanağımdaki ödem indikçe gözüm açılmaya başladı. Elmacık kemiklerinin genişlemesinden çok ameliyat sonrası tabiiki dokular darbe aldığı için yüzde fazla miktarda ödem oluşuyor. Bu da yüzü olduğundan fazla büyük gösteriyor. İlk zamanlar biraz yastık yüz gibi tabir denilen görünüşe sahip oluyorsunuz, gözlerde bayağı çekik durduğundan dolayı biraz japon görüntüsü ortaya çıkıyor. Ben yağ kaldırması diye bir şey duymadım yüz de elmacık kemiklerinin kaslarla birlikte kaldırılması diye biliyorum. Ayrıca kaldırma işleminden sonra şu an sizde çok fazla deri bolluğu (gevşekliği) yoksa bu ameliyat yeterli gelir. Çökme vs. olmaz. Doktorununz da ameliyatı önerdiğine göre sonucu sizde iyi olacaktır. Gerekli görüldüğünde amleiyat sırasında yağ enjeksiyonu yapıyorlar ben de nazolabial bölgeye yağ enjeksiyonu yapılmıştı. Yüz de lazer uygulaması yaptırmadığım için bir şey diyemiyeceğim ama ameliyat en etkili sonuçtur yüzde.
114 e geldim:) cevap için teşekkürler..siz de memnun kaldınız öyleyse..deri gevşekliği az..yag az..o yüzden yukarı neyi çekecek diye de düşünüyorum ama 44 yaşındayım.benden cok daha genc arkadaşlar olmuş bu ameliyatı onlarda hiç gevseklik olmadığı halde yuakrı çekiliyorsa benimki de cekilir sanırım..kaslarla mı asılıyordu yukarı tam bilmiyorum, doğrudur.
erhan eryılmaz ve oytun idil'e de gitmeyi düşünüyorum.orta ve alt yüzü germek de bir secenek ama ercan bey yasınzı genc kulak önünde iz kalır gerek yok dedi.
sonuç olarak elmacık kemiği yandan genişlemiyorsa sorun yok..çünkü zaten üst kısım alta göre daha geniş..bu daha fazla olursa orantı da bozualbilir..
Elmacık kemiklerinizi yukarı çekip olması gereken konuma getirecek. Kaslarla birlikte yukarı çekilip asılıyor sadece deriyi gererse sonuç elde edemezsiniz. Bir de dr size tam olarak nasıl bir ameliyat yapacak ben ortayüz germe olacağınızı düşündüm. Benim ameliyatım ortayüzgerme ilaveten göz kapağı ve gözaltı ameliyatı vardı. Ercan Bey'e ameliyat olmuş başka arkadaşlar var ve hepsi çok memnunlar, diğer dr'larda görüşün tabiiki, Oytun İdil'i bilmiyorum ama Erhan Bey'de yüz germe konusunda çok iyi olduğu söyleniyor. Bence hepsiyle görüşüp içinize sinene karar verin. Bu arada isterseniz beni ekleyin bazı fotolarım var, biri ameliyat öncesi diğerleri sonrasına aittir size bir fikir verebilir.
PEGANUM arkadaşlık isteği gönderdim, teşekkürler..Bir de irtibat ekle seçeneği var, o ne işe yarıyor bilmediğimden seçmedim.
O halde siz de memnunsunuz.Yağ eklenmiş miydi?
Bir de sunu merak ediyorum.elmacık kemiklerinin üstü dolgunlaşıyor ya, göz altlarının burna yakın kısmı da doluyor mu yoksa dışa doğru mu dolgunlaşma oluyor.öyle olursa geniş duruyor sanki yüz.
PEGANUM arkadaşlık isteği gönderdim, teşekkürler..Bir de irtibat ekle seçeneği var, o ne işe yarıyor bilmediğimden seçmedim.
O halde siz de memnunsunuz.Yağ eklenmiş miydi?
Bir de sunu merak ediyorum.elmacık kemiklerinin üstü dolgunlaşıyor ya, göz altlarının burna yakın kısmı da doluyor mu yoksa dışa doğru mu dolgunlaşma oluyor.öyle olursa geniş duruyor sanki yüz.
peganum bende resimlerini görebilir miyim canım...
Bende gizli oldum.Kimsede anlamadı.Bir hafta evden çıkmadım kimseyle görüşmedim.Sonrasıda ödemlerimi farklı bir rahatsızlığım var ona bağladılar.Kamyon çarpmışada dönmedim canım.