Endoskopik yüz germe - Facelift

o zaman benim iş doktora kalıyor.... bünyem kuvvetlidir çok şükür...

durmadan resim çekiyorum.... gıdım çok fena çıkmış....

epey kilo verdiğim için boynumda sarkma var(((

gözaltlarım çok kötü duruyor ve yanaklarım aşağı doğru inişe geçmiş durumda.... çok feci durumdayım çokkkkk

endoskopik yüz germe ile birlikte boynuna ve gıdık altına işlem yaptırıp memnun kalan var mı arkadaşlar

çektiğim her resim sonrası yüzümden çok, boynum gözüme batmaya başladı...hindi boynu gibi sarkık görünüyor gözüme

yasinisi sorabilirmiyim bende cok kilo verdim boynumda benimde gevseklik var ama ordan cok korkuyorum

katılıyorum özellikle belli başlı doktorlar üzerinden reklam dönüyor... Bunu anlamak için çok akıllık olmak gerekmiyor bariz ortada kk resmen doktorların reklam platformu olmuş burdaki yorumlara bakarak bir doktora ışık dolgusu yaptırdım göz altıma sonuç rezalet oldu... Doktorun tavrıda tam bir düzenbaz olduğunu gösteriyordu ismini vermicem... burdaki süper mükemmel şakşaklığına inanmayın derim...

yasinisi sorabilirmiyim bende cok kilo verdim boynumda benimde gevseklik var ama ordan cok korkuyorum

arkadaşım naaptın merak ettim...

ben kışa kadar bekleyeceeğim sanırım...

o arada sen ameliyat olursan, bizi bilgilendir canım...

eğer ankarada olursan yardıma gelirim birtanem.... çağır yeter

arkadaşım naaptın merak ettim...

ben kışa kadar bekleyeceeğim sanırım...

o arada sen ameliyat olursan, bizi bilgilendir canım...

eğer ankarada olursan yardıma gelirim birtanem.... çağır yeter

Mayis sonu insh olcam kesinlikle buraya an ve an yazicam insh

Herkese merhaba 1 ay içerisinde amelyt olmayı düşünüyorum arkadaşlar çok kilo alıp vermekten yüzüm çok kötü oldu şuan bütçemi ayarladım sadece doktor bulması kaldı gibi 10 bin lira yeterli gelir bu amliyt için sanırsam...

Sıkıntı şurda Erhan beyle görüştüm yaşımdan dolayı yapmam ben sana bu amlytı 10 yıl sonra görüşrüz sağ kalırsak dedi :)

Görüşmeyi düşündüğüm doktorlar: Oytun İDİL, Ozan Balık, Erdem Tezel, Teoman Doğan

bunlar hakkında görüşleriniz neler kızlar başka önerdiğiniz doktor var mı?

Burun ve Yüz Ameliyatları Sonrasında Ödem ve Morlukları Hiloterapi Maskesi ile Önlemek Mümkün

Burun ve yüz estetik ameliyatları sonrasında yüze uygulanan Hiloterapi maskesi ile göz çevresinde ve yüzde oluşan şişlik ve morlukları en az seviyeye indirmek mümkün hale geldi. Bu teknoloji ile ameliyat sonrasında 4 – 8 saatlik uygulama ile şişlik, morluk ve ağrı önemli ölçüde azalmakta.

Yüz estetiğinde Hiloterapi maskesi uygulaması...

Burun ve yüz estetiği ameliyatları sonrasında uygulanmaya başlanan Hiloterapi yöntemi giderek klasik buz uygulamasının yerini almaya başladı. Yüz ve burun estetik ameliyatlarından sonra özellikle gözler çevresinde oluşan şişme ve morarmayı önlemek amacıyla klasik bir yöntem olarak 24-48 saat süre ile belirli aralıklarla yüze buz uygulanması yapılmakta, buzun gerekenden fazla soğuk olması ise hem hastaya rahatsızlık vermekte hem de dokulardaki lenf ve kan dolaşımını olumsuz etkileyerek iyileşmeyi geciktirmekteydi. Yakın zamanda geliştirilen Hiloterapi tekniği sayesinde artık hastalar buz uygulamasının olumsuz etkilerine maruz kalmadan şişlik, morarma ve ağrının azami oranda önlenmesi mümkün hale geldi.

Lütfen görüştüğünüz doktorlardan yukarıda belirtilen aleti kullanıp kullanmadıklarını sorun... bu alet size ödem açısından çok büyük kazanım sağlayacaktır.

Böyle birsey varsa süper sanli burda toprak buna benzer bi alleten bas etmisdi ercan karacaoglu yapiyor diye ama ayni aletmi bilmiyorum kök hucre yapilanlarda yapilmiyormus diye duymusdum ama bumu bilmiyorum pazartesi dr arip rendavu alcaktim bunuda sorarim artik .paylasimin icin ayrica tsk

sevgi'nin ilk yüklediği resimlerde de ameliyat çok başarılı geçmiş görünüyordu...

benim dikkatimi çeken şeylerden biride ifadesinin çok değişmiş olmasıydı...

acaba sonra nasıl oldu...

keşke resim koyabilse de bakma şansımız olsa...

Ankara'da Başar Kaya'ya yüz ameliyatı olan var mı arkadaşlar....

iyi diye duyuyorum ama ona ameliyat olanların görüşleri lazım bana... eşim İstanbul'a soğuk bakıyor

şeytan diyor bas git İstanbula millet yurtdışından bile geliyor biz Ankaradan İstanbula gitmeye eriniyoruz.

ben başar beye burun ameliyatı oldum memnunum canım.

içim hep ercan bey diyor ama bakıcaz bakalım....

kışa kadar bir karar vericem artık

kararsızlık çok kötü

ben başar beye burun ameliyatı oldum memnunum canım.

canım yaa...

ben pek bir talihsizim nedense.... herkesin memnun olduğu doktor bana gelir, mesleğinin en kötü işini çıkarır böyle bir talihsizliğim var benim... burun ameliyatım öyle oldu mesela...

o yüzden şimdi çok çok inceliyorum ve işimi tamamen sağlama almak istiyorum...

eh geriside kader kısmet işte...

tabi araştırmak gerekiyo canım. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…