Endoskopik yüz germe - Facelift

merhaba yok rahatisiz olma sor.......kök hücre bir kere dedi doktor ama kilo cook alip werirsen ikincisine ihtiyac duyuna bilirmis
hayir hotelde kaldim ben.....

Kirk bin kere masahlahhhh hem basarili hem cabuk toparlamis masahlah insh bendede böyle olur yani uc hafta icinde kimse anlamasz bir an önce girsimmmm var amaliyat olmayaaaaa ...👏👏👏

geçmiş olsun sevgi...Ercan bey harika bir doktor olmasının yanında birde harika bir insan bunu bende yaşayarak öğrendim..
çok merak ediyorum sonuçlarını arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sonuçlarını görmek isterim :)

kolay gelsin en zoru doktor seçme sürecidir[/QUOTE]

Teşekkür ederim ben kararımı gönül rahatlığıyla bugün verdim ve perşembe günü sabah ameliyata giriyorum :)

kolay gelsin en zoru doktor seçme sürecidir

Teşekkür ederim ben kararımı gönül rahatlığıyla bugün verdim ve perşembe günü sabah ameliyata giriyorum :)[/QUOTE]

Hadi gösunuz aydin siz kime olacaksiniz soylemek isterseniz tsbi -:)

Teşekkür ederim ben kararımı gönül rahatlığıyla bugün verdim ve perşembe günü sabah ameliyata giriyorum :)

Hadi gösunuz aydin siz kime olacaksiniz soylemek isterseniz tsbi -:)[/QUOTE]

Ben diğer 3 doktorla görüşmeden kararımı Erhan Beyden yana kullandım :)

Hadi gösunuz aydin siz kime olacaksiniz soylemek isterseniz tsbi -:)

Ben diğer 3 doktorla görüşmeden kararımı Erhan Beyden yana kullandım :)[/QUOTE]

Erhan eryilmaz evrt onada burda olan arkadaslar var ,size simden gecmis olsun diliyorum dualarimiz sizinle insh hemen olur bitter :)

Ben diğer 3 doktorla görüşmeden kararımı Erhan Beyden yana kullandım :)

Erhan eryilmaz evrt onada burda olan arkadaslar var ,size simden gecmis olsun diliyorum dualarimiz sizinle insh hemen olur bitter :)[/QUOTE]

Çook teşekkür ederim :) içim çok rahat karar verdim 4 sene önce de kendisiyle görüşmüştüm şimdi heyecanla ameliyat gününü bekliyorum, en kötüsü sigarayı bırakmak zorundayım önümüzdeki bir kaç gün stresli olacak.

merhaba yok rahatisiz olma sor.......kök hücre bir kere dedi doktor ama kilo cook alip werirsen ikincisine ihtiyac duyuna bilirmis
hayir hotelde kaldim ben.....

Cok tsk benimde hic tanidigim olmadigindan güvenilir hotel bulmam lazim birde tek basima gidicem icin endiseliyim biraz ,birde birsey sorcam onca esiyete karsi gercek degiyormu iyiki yaptirdim diyebiliyormusun ben seni görunce daha bi heveslendimm ama onu diyeyim göz kapagina bi islem yapildimi benim en cok gözler simdiden tsk

Oldu da bitti maşallah çoook geçmiş olsun sonuçların da çok güzel olur inşallah.Dikkat ve sabır kendine iyi bak

ipek merhaba öncelikle ben kendi hissetigimi yaza bilirim yani ben aslinda daha 11gün oldu ama simdiden iyiki olmusum diyorum zorlugu war tabii offff zaman iyi olacagim dedim saatlerde war ama ben cook memnunum....benden bir tavsiye hotele biraz fasla öde ama güvenilir olsun.....ben 120tl ödedim günlügüne .....evet ercan bey göz kapaklarimin üstünü we altini da yapmis.....anlimi germis kaslarimi kaldirimis

Evet kesinlike para önemli digil güvenilir ve hastaneye yakin olmazi önemli benim icin,evet hem sen 11güne göre dün fotolarini gördugumde süperdi masahlahh cok cok iyidin artik darisi bizlerin basina insh cok tsk canim cevaplar icin ilerki günlerde fotolarini bekliyoruz iyilesme suresinin istersen tabi -:)

Sevgi cok gecmis olsun, nasil olcak, ne yapcam kötü olur mu derken oldu bitti bile. 31 Martta da ben Ercan beye meme diklestirme ve büyütme olcam. Sana arkadaslik gönderdim ama sanirim onaylamadin.

Merhaba, Sevgi nasıl olmuş,ben göremedim çok merak ettim şimdi.

Merhaba ayhak insallah hala forumdasaindir, ben de endoskopik yuz germe dusunuyorum ama ameliyat sonrasi cok aci oluyor mu? surat cok sisiyormus, bu kac ay devam ediyor, herkes anlayacak bir sey yaptirdigimi, herkese dert anlatmak istemiyorum acikcasi, erhan beyde nadil karar kildin, memnun kaldin mi, deger mi bu acilari cekmeye, erhan bey burunda ve goz kapaginda da iyi mi, her doktor ayri konuda uzmanlasiyor, kafam cok karisik, yardimci olursan cok sevinirim, resmini gorme sansim var mi? Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…