Canım benim zor değilki arkadaşın da hemen üye olsun resimleri o yüklesin sen öğrendin nasıl olsa ona yardımcı olursun, böylelikle sorun ortadan kalkar sanırım tatlım
Cok cok gecmis olsun canim ayni amaliyati ayni dr bende olicam kizmet olursa mayis ayinda insh ,,sen oldun bittin masahlah bi kac güne her sey gecer cok güzel olursun darisi bizim basimisa kök hücreyi dr banada dedi neye iyi geliyor birde tekrarlamak mecburiyetimiz varmi yoksa bir seferlikmi birde sen hoteldemi yoksa tanidiklarin varmiydi cok sordum özur :)
canım geçmiş zamanda benim kızkardeşimle buradan arkadaş olan üye aynısını yapmış ikiside ceza almış (o zamanlar ben k.k.yı bilmiyordum) bacımdan duydum ondan sana da yazdım sor ceza yeme diye sil sevgi eklesinn
Sevgi canim ben seni yönlendirecem sen beni ara telden sana anlatacam
canim benim yarin yapalim ya
merhaba kizlar
1. gün cok zor gecti sanki üstümden otobüs gecmis gibiydi ameliyatan ciktim ilk hatirladim doktorun elimi tutup tamam hersey iyi oldu diyip beni teseli etigidi
gözlerimi acamiyordum nerdeyse tuvalete kalkmayim diye katheder takmislar....... alt taradima 5dakika uyaninca cook agrim wardi ama hemen agri serumu taktilar gecti sonra hic agrim olmadi sadece basinc we cekme hissedim.........zaaten sadece uyku ilaci istedim dokor bey iki gün kalin dedi iki gün kaldim cook düsünceli doktor gercekten hastanede cook ilgiliydi her 20 dakeye gelib birisi bir ihtiyacim warmi diye sordu
3gün her tarafim sisti cinli domuzlara benzemisdim 4. gün öfff dedim berbere gittim sacimi yikadim biraz kesdirdim kendimi iyi hissetmek icin
günden güne fark oluyor iyiye gidiyorum ama 5. gün doktor dikisleri aldi 300liraya krem falan yazdi kök hücre tedavisi oldugumdan karnim dan yag almis 4 yerinden o sadece cok acidi kalkarken yatarken falan
hava alaninda cantalarimi bavularimi tasidim ondan öncede istanbulda yagmurda falan kaldim pazartesinden carsamba coook kötü oldum doktor demisti agir tasima sogukta kalma ingilme diye....dikis yerlerim su topladim ses duyamiyordum kafam agriyordu gözlerim yine o kadar sistiki cook kötü görüyordum ....annem pazartesi beni görünce sakli aglamis cook kötüydüm ama sükür bugün cook iyiyim
kolay gelsin en zoru doktor seçme sürecidir
Teşekkür ederim ben kararımı gönül rahatlığıyla bugün verdim ve perşembe günü sabah ameliyata giriyorum :)
Hadi gösunuz aydin siz kime olacaksiniz soylemek isterseniz tsbi -:)
Ben diğer 3 doktorla görüşmeden kararımı Erhan Beyden yana kullandım :)
merhaba yok rahatisiz olma sor.......kök hücre bir kere dedi doktor ama kilo cook alip werirsen ikincisine ihtiyac duyuna bilirmis
hayir hotelde kaldim ben.....
merhaba kizlar
1. gün cok zor gecti sanki üstümden otobüs gecmis gibiydi ameliyatan ciktim ilk hatirladim doktorun elimi tutup tamam hersey iyi oldu diyip beni teseli etigidi
gözlerimi acamiyordum nerdeyse tuvalete kalkmayim diye katheder takmislar....... alt taradima 5dakika uyaninca cook agrim wardi ama hemen agri serumu taktilar gecti sonra hic agrim olmadi sadece basinc we cekme hissedim.........zaaten sadece uyku ilaci istedim dokor bey iki gün kalin dedi iki gün kaldim cook düsünceli doktor gercekten hastanede cook ilgiliydi her 20 dakeye gelib birisi bir ihtiyacim warmi diye sordu
3gün her tarafim sisti cinli domuzlara benzemisdim 4. gün öfff dedim berbere gittim sacimi yikadim biraz kesdirdim kendimi iyi hissetmek icin
günden güne fark oluyor iyiye gidiyorum ama 5. gün doktor dikisleri aldi 300liraya krem falan yazdi kök hücre tedavisi oldugumdan karnim dan yag almis 4 yerinden o sadece cok acidi kalkarken yatarken falan
hava alaninda cantalarimi bavularimi tasidim ondan öncede istanbulda yagmurda falan kaldim pazartesinden carsamba coook kötü oldum doktor demisti agir tasima sogukta kalma ingilme diye....dikis yerlerim su topladim ses duyamiyordum kafam agriyordu gözlerim yine o kadar sistiki cook kötü görüyordum ....annem pazartesi beni görünce sakli aglamis cook kötüydüm ama sükür bugün cook iyiyim
Cok tsk benimde hic tanidigim olmadigindan güvenilir hotel bulmam lazim birde tek basima gidicem icin endiseliyim biraz ,birde birsey sorcam onca esiyete karsi gercek degiyormu iyiki yaptirdim diyebiliyormusun ben seni görunce daha bi heveslendimm ama onu diyeyim göz kapagina bi islem yapildimi benim en cok gözler simdiden tsk
Oldu da bitti maşallahçoook geçmiş olsun sonuçların da çok güzel olur inşallah.Dikkat ve sabır kendine iyi bak
ipek merhaba öncelikle ben kendi hissetigimi yaza bilirim yani ben aslinda daha 11gün oldu ama simdiden iyiki olmusum diyorum zorlugu war tabii offff zaman iyi olacagim dedim saatlerde war ama ben cook memnunum....benden bir tavsiye hotele biraz fasla öde ama güvenilir olsun.....ben 120tl ödedim günlügüne .....evet ercan bey göz kapaklarimin üstünü we altini da yapmis.....anlimi germis kaslarimi kaldirimis
merhaba kizlar
aynen katiliyorum dediklerine bedensel ve ruhsal olarak cöktüm diyom adama da Adam gerk yok diyor sen abartiyosun diyo ama ben aynaya bakinca daha diri daha taze görünmek istiyorum diyorum gelde adamlara anlat bunu ama yapacam heleki sevgiyi gördüm teredüt bile etmiyorum artik, kizlar bacilar kadinlar size sesleniyorum eyer bunu düsünüyorsaniz mutlu olacam diyorsaniz düsünmeyin ullla düsünmeyin paraniz varsa yaptirin zira ben kafaya koydum kimseyi takmiycam yapacam yasasin 20li yaslar hahaha:13::79::119::118:
evet canım ben erhan beyden çok memnun kaldım.müjde arın kardeşinin ameliyatınıda erhan bey yaptı.bana yaptığı bir sürü fotoğraf gösterdi.gerçekten çok başarılı.biraz pahalı ama bu konuda çok profesyonel.ben çok araştırmıştım.