• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Yüz Germe Ameliyatı?

aydanpiano

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
6
1
16
İstanbul
Günaydın. Biraz araştırma sonucu endoskopik yüz germe ameliyatını uygun gördüm. Hatta birkaç doktorla da görüştüm. Fiyatlar genelde 6000 lira civarında. Ben İstanbuldayım. Çok yoğun çalıştığım söylenemez o yüzden şişlik vs çok sorun etmeyeceğim :) 2-3 güne ağrım diner dedi doktor ve göz etrafımda şişlik ve morarma. Bunlar da 10 gün kadar sürermiş. Yüz şeklimin oturması da 6 ayı alırmış. Süreler uzun ama kırışıklıklar konusunda çok hassasım. Kremler pek işe yaramadı. Onlara para dökmektense bir seferde kurtulmak daha mantıklı değil mi? Teşekkürler herkese şimdiden. Birinden randevu alırsam hemen yazacağım buradan :)

Günaydın. Biraz araştırma sonucu endoskopik yüz germe ameliyatını uygun gördüm. Hatta birkaç doktorla da görüştüm. Fiyatlar genelde 6000 lira civarında. Ben İstanbuldayım. Çok yoğun çalıştığım söylenemez o yüzden şişlik vs çok sorun etmeyeceğim :) 2-3 güne ağrım diner dedi doktor ve göz etrafımda şişlik ve morarma. Bunlar da 10 gün kadar sürermiş. Yüz şeklimin oturması da 6 ayı alırmış. Süreler uzun ama kırışıklıklar konusunda çok hassasım. Kremler pek işe yaramadı. Onlara para dökmektense bir seferde kurtulmak daha mantıklı değil mi? Teşekkürler herkese şimdiden. Birinden randevu alırsam hemen yazacağım buradan :)

merhaba , orta yüz germe ameliyatı sarkmaları ve torbaları vs. düzeltir. kırışıklıklara etki etmez. kırışıklar için lazer ya da peeling gerekir. prp iğnesi ve dolgu botoks gibi kombine işlemler kırışık düzeltir. bu işlemler ameliyata ilave edilebilir. şimdiden bol şans, başarılar...

ağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Moralini bozmak istemem sadece yaşadıklarımı başkalarının yaşamsını istemem

Merhaba, bende endeskopik orta yüz germe yaptırmıştım 3 sene oluyor. İyileşme süreci gerçekten doktorların dediği gibi değil, uzun ve zorlu bir dönem. Benim yüzümün oturması 2 yılı buldu.
Ama benden önce 2 arkadaşım yaptırmıştı onlar çok kısa sürede iyileştiler. 3-4 ay dan sonra kimse anlamadı onların ameliyat yaptırdığını. Bu iyileşme dönemi kişiye göre çok farklılık gösteriyor.
Bu arada bu ameliyat ben de kırışıklıkları gidermede de de çok etkili oldu. Ben kırışıklıktan çok yüz kontürümün bozulmasından, yanaklarımın düşmesinden şikayetçiydim ama ameliyat sonrası kaz ayaklarımda kaybolmuştu. Çünkü yüze gerince kırışıklıklar ister istemez açılıyor ama yeterli gelmezse tabii ki ilave takviyeler yapılabilir botox v.s. Benim iyileşme sürecim zor geçti ama sonuçtan çok memnunum.

Canim hangi doktorlarla görüstügünü ögrenebilirmiyim? Endoskopik kas kaldirma ameliyatida yapiyorlarmi?

Birkaç yerden arkadaşların tavsiyesiyle Nazmi Bayçın ile görüştüm. Ön görüşme için randevu aldım bakalım. Yüz değilde farklı birkaç ameliyat olan arkadaşlarım var. Nazmi Bey Etiler'de. Ben de Levent civarında olduğum için rahat geldi. Çok üşengecim ya :)) Şuan hiç bilmiyorum ne yapılacak ama gidip konuşacağım. Ona göre bir yol çizilir herhalde. Buradan da yazarım devamını :) İyi geceler.

Canim hangi doktorlarla görüstügünü ögrenebilirmiyim? Endoskopik kas kaldirma ameliyatida yapiyorlarmi?

ağrılarının 2-3 güne dineceği doğru, ama geri kalanlar yalan söylenmiş ben yaptırmış biri olarak derimki şişliklerin inmesi en az 3 ay sürer ve kendini çok zor yaşanacak günlere hazırla. Yüzün oturması bende bir yılı geçti yaratık gibi dolaşıp depresyona girdim, bence 2010 şubat aylarını bir oku ve doktorunu iyi seç derim.
Moralini bozmak istemem sadece yaşadıklarımı başkalarının yaşamsını istemem

uzun zamandır okuyorum sızı ama yen ı katıldım sızınle basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım gecen hazıran ayında elmacıkkemığı bolgeme ımlant takıldı ama hıç memnum kalmadım resmen yuzum değiştı baska bırı oldum masum ve cocukcu yuzum olgun bır bayana donuştu ayrıca sag taraf ve sol taraf bırbırınden farklı sag taraf daha fazla daha bır sene bıle olmadı yanagımın alt kısımlarında sarkmalar oluştu bukadar cabuk zamanda sarkma olamaz sanırım bu ıplantlar yuzunden moralım çok bozuk bırkaç doktora gıtıım orta yuz amelıyatı yapalım ddıler artık ondanda korkuyorum hıç guvenım kalmadı lutfen yardımcı olurmusunuz çok uzgunum

Merhaba, bende endeskopik orta yüz germe yaptırmıştım 3 sene oluyor. İyileşme süreci gerçekten doktorların dediği gibi değil, uzun ve zorlu bir dönem. Benim yüzümün oturması 2 yılı buldu.
Ama benden önce 2 arkadaşım yaptırmıştı onlar çok kısa sürede iyileştiler. 3-4 ay dan sonra kimse anlamadı onların ameliyat yaptırdığını. Bu iyileşme dönemi kişiye göre çok farklılık gösteriyor.
Bu arada bu ameliyat ben de kırışıklıkları gidermede de de çok etkili oldu. Ben kırışıklıktan çok yüz kontürümün bozulmasından, yanaklarımın düşmesinden şikayetçiydim ama ameliyat sonrası kaz ayaklarımda kaybolmuştu. Çünkü yüze gerince kırışıklıklar ister istemez açılıyor ama yeterli gelmezse tabii ki ilave takviyeler yapılabilir botox v.s. Benim iyileşme sürecim zor geçti ama sonuçtan çok memnunum.

dığer taraftada yazmıştım sıze ben orta yuz germe olmadım sadece ıplant takıldı medpor 3mılımlık ımplant sag ve sol bolgeye sag taraf daha yuksek sol tarafa göre yuzumun seklı değiştı sımam farklılastı gözlerımın altı çukur oldu bıde son zamanlarda yanagımın alt bolgesı sarktı sankı bıkaç doktora gıttım orta yuz amelıyatı yapalım dedıler bunları çıkarıp aynı anda bılmıyorum moralım çok bozuk

uzun zamandır okuyorum sızı ama yen ı katıldım sızınle basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım gecen hazıran ayında elmacıkkemığı bolgeme ımlant takıldı ama hıç memnum kalmadım resmen yuzum değiştı baska bırı oldum masum ve cocukcu yuzum olgun bır bayana donuştu ayrıca sag taraf ve sol taraf bırbırınden farklı sag taraf daha fazla daha bır sene bıle olmadı yanagımın alt kısımlarında sarkmalar oluştu bukadar cabuk zamanda sarkma olamaz sanırım bu ıplantlar yuzunden moralım çok bozuk bırkaç doktora gıtıım orta yuz amelıyatı yapalım ddıler artık ondanda korkuyorum hıç guvenım kalmadı lutfen yardımcı olurmusunuz çok uzgunum

kendi yaşadıklarımdan dolayı orta yüz ameliyatını tavsiye edemem, ben bu ameliyattan dolayı olumsuz çok şey yaşadım, yüzümde asimetri oldu bir tarafın ipleri diğerine nazaran daha fazla çekilmiş, ayrıca iyileşme süreci çok uzun yüzün oturması bende 2 yılı buldu. Sanırım sizin implantlarınızda benzer bir şey oldu, implantın biri diğerine nazaran daha yükseğe konulmuş olabilir. Elmacık kemikleri yukarı kalkınca alt yanak derisi boşlukta kalıyor bana göre sarkma ondan kaynaklanıyor, yanılıyor olabilirim tabi.
Bence başka bir çare düşün, ben yüzümdeki asimetriyi dolguyla düzelttim.

kendi yaşadıklarımdan dolayı orta yüz ameliyatını tavsiye edemem, ben bu ameliyattan dolayı olumsuz çok şey yaşadım, yüzümde asimetri oldu bir tarafın ipleri diğerine nazaran daha fazla çekilmiş, ayrıca iyileşme süreci çok uzun yüzün oturması bende 2 yılı buldu. Sanırım sizin implantlarınızda benzer bir şey oldu, implantın biri diğerine nazaran daha yükseğe konulmuş olabilir. Elmacık kemikleri yukarı kalkınca alt yanak derisi boşlukta kalıyor bana göre sarkma ondan kaynaklanıyor, yanılıyor olabilirim tabi.
Bence başka bir çare düşün, ben yüzümdeki asimetriyi dolguyla düzelttim.

çok sagolun evet daha ıyı olalım dıye yaptığımız seylerın sonucu pişmanlık oluyo bazen malesef gercekten çok mutsuzum doktorlarada guvenemıyorum sankı kesıpbıçmek ıçın bırını beklıyorlar gıbı gelmeye basladı söyldıklerınızı dıkate alıcam bıkaç doktorla göruşıyım dıye duşunuyorum bıde çok tesekkur ederım sızed gecmış olsun

Merhabalar. ben görüşmemi yaptım randevumu aldım Nazmi Bayçından :)) bakalım sonuçlar ne olacak. biliyorum ağrı şişlik morluk :)) ama sonucu beklemeye değer bence. varmı başka randevu alan yada almayı düşünen??

Ne zaman amelıyat olacaksınız? Sonuclarını burayada yazarmısınız? Sımdıden gecmıs olsun kolay gelsın
benım yanaklarım sarkmaya basladı bunun ıcın ıple asmak mı lazım amelıyatsız cozum yok mu acaba kızlar

önümüzdeki hafta yani, şimdiden geçmiş olsun arkadaşım

bende erhan beyden randevu alıcam yarın ımplant ıçın çıkartmak ıstıyorum bır doktor endoskopı onerdı erhan beylede göruşucem bu konuyu ama edındığım bılgıler uzerıne olumlu bakmıyorum evet sıze sımdıden gecmış olsun

Son düzenleme:
kağıthavlu canım kaç yaşındasın?[canım ben 29 yasındayom orta yuz amelıyatı önerdı doktorun bıtanesı ama yaptırmıycam burdakı arkadaslarımla konuştum hıç gerek yok çok zahmetlı ve benım için gereksız doktorlara ınanmıyorum

sakın derim benim yaşadığım bunalımları 2 yıl yaşamak istemiyorsan yaptırma hele senin yaşında hiç gerek yok. Büyük riskler var mesela Asimetri bende oldu ama doktorlar bunlardan hiç bahsetmiyorlar.

Back