bende orta yüz germe yani endosopi yaptırmak istiyorum ama iyileşme sürecinde alacagım izin en fazla 10 gün anladıgım kadarıyla bu yetreli degil ve dr konusundada kararsınım mesela prof dr özcan çakmakla görüştüm fiyat yüksek ama güvenilir geldi bana bayramdan önce yani cuma günü olsam bayram bitimine gecmiş olurmu şişlik ve morluklar arkadaşlar?
Doğrusur.Öyle bir şey varsa müthiş derim.Ama bana böyle bir aletin takılmaması uzun bir süreçten geçmem sinirimi bozdu.Ağrı bu amelyatta yok birde ödem amelyatla en aza indiriliyorsa süper derim.Çünkü amelyatta tek sorun şişlik.Ve bu şişlikten yüz kek gibi olması yüz 2 katı büyüklüğe çıkması diyebilirim.Çünkü ben bu şişlikle 3 ay eve kapandım.Bu aletle bu ödemde halledilirse hiç düşünmeyin derim.Çünkü inanın 15 yıl geriye gittiğiniz gibi yüzünüz eskisinden çok daha güzel oluyor.
canım doktorunun adı neydi bu kadar memnun kaldıysan işinin ehli bi doktormuş
Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.
ben endoskopik yüzgerme ameliyati olali bugün 11.gün ve hala sisim arkadaslar.Hemen isine dönmesi gereken biri için zor bir operasyon kesinlikle zaman gerekiyor.
canim sisme 3haftada inise geçiyor yüzde 3ayda oturuyor bu bilgileri gözönüne alirsak benim 11.günde sis olmam gayet normal bi basit dolgu olayinda bile yüz sisiyor yüz çok kasli bi bölge kolayca sisiyor sigara olayina gelince içen bu ameliyati yaptirmasin zaten çok zor iyilesir yada önce biraksin bi 3ay kadar önce yoksa ciddi zor buarada ben sigara kullanmiyorum.:lepi:
İlk günler çok yoğun şiş oluyor.Gözler çizgi gibiSonrası hızlı bir şekilde iyileşme süreci.On gün sonra yoğun şişlik gitmiş olur.Göz altı kavis şeklinde şiş oluyor.Zaten en geç iyileşen bölgeymiş.Morluk bende çok olmadı hafif vardı çabuk geçti.Anlayacağın 10.gün dışardan bakıldığında anlaşılan şişlik var.
Bir doktorda takılı kalma.Mümkünse birkaç doktorla görüş.Doktorun yaptığı ameliyatlarda canlı örnekler görmeye çalış.Yüz bu ufak bir hatada olsa kapatamayız ki.En zoru doktor seçimi Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun.İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Ben orta yüz germe amelyatı olan biri olarak sonuçtan memnunum.İnanın sonuçlarını yeni yeni alıyorum.Evet doktor çok çok önemli özellikle yüz olunca
İyileşmesi ne kadar surdu ben de bu ameliyatı pldum ve endişelerim var duzelmeyecek diye
peki arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra işe başlanabilir sizce 15 gün sonra dışarıdan belli olur mu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?