estetik ameliyatlarda beklentiler herkesin farklıdır.ben de ercan karacaoğluna ameliyat olanlardanım.olanlardanım dedim karın ve göğüs başta olmak üzere ercan beye estetik ameliyat olan arkadaşlarımız var.bizler canlı örnek görerek girdik bu ameliyatlara.estetik olmak isteyen herkes doktor seçenekleri arasına mutlaka ve mutlaka doç.dr.ercan karacaoğlunu da yazmalarını ve görüşmelerini tavsiye ederim.iyi araştırın bizim gibi canlı örnekleri görün içinize sinen bir doktora yaptırın.yapılan hatalar telafi olmayabilir.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım arkadaşlar.topikte bir arkadaşımızın kötü yapılan ameliyatı,mahalle terzisinden çıkma dikişi görünce bu yazıyı yazma ve uyarma gereği duydum.hrekese güzel vücutlar.
ben toprak sen orta yüz germe amaliyatını oldunmu
benım resmimi gönderdiğim bi çok doktor orta yüz ve burun estetiği önerdi.ercan bey ise sadece göz kapağı için konuştu.gerçi gidip görüşmek gerekiyor ama ben çalıştığım için hem yıllık iznime denk gelmeli hemde yaptırmayı çok istesemde işyerindekilerin her kafadan bir ses yorumlarından çekiniyorum.Yok canım henüz olmadım.Ameliyatlarım yeni daha.Eylül diye konuşmuştuk Ercan Beyle ama ben kasım düşünmeye başladım.Çok üst üste olmasın.Sanırım eylülde yoğun olacak Ercan bey topiktekilerin çoğu eylül de olmak istiyor.Hayırlısı neyse o olsun.
benım resmimi gönderdiğim bi çok doktor orta yüz ve burun estetiği önerdi.ercan bey ise sadece göz kapağı için konuştu.gerçi gidip görüşmek gerekiyor ama ben çalıştığım için hem yıllık iznime denk gelmeli hemde yaptırmayı çok istesemde işyerindekilerin her kafadan bir ses yorumlarından çekiniyorum.
benım resmimi gönderdiğim bi çok doktor orta yüz ve burun estetiği önerdi.ercan bey ise sadece göz kapağı için konuştu.gerçi gidip görüşmek gerekiyor ama ben çalıştığım için hem yıllık iznime denk gelmeli hemde yaptırmayı çok istesemde işyerindekilerin her kafadan bir ses yorumlarından çekiniyorum.
Kendin için bir şeyler yapıyorsun.Bizde taktir hiç olmaz.Boş ver çevreyi.Hem kimsenin bilmesine de gerek yok.Göz kapağından oldum dersin şart mı hepsini söylemen.Yüzyüze görüşmek her zaman daha avantajlı.
Ben orta yüz germe amelyatı olan biri olarak sonuçtan memnunum.İnanın sonuçlarını yeni yeni alıyorum.Evet doktor çok çok önemli özellikle yüz olunca
Bir hafta olayına asla ama asla inanmayın.Ben bir ay eşimin yüzüne bile bakamadım.Hrkesten uzakta evin içinde yaşadım.2ay düzeliyorsun.Ancak insanların anlamaması için 2 2.5 ayı gözden çıkarmanız lazım.Ancak amelyatı olupta güzelleştiğinizi görmeniz 3 ayı buluyor.Bu süreç evet çok uzun süre.Hatta ilk zamanları bazı kişiler psikolojik destekle atlatıyormuş.İnanın yüz okadar şişiyor ve değişiyorsunuz ki anlatamam.Resimlerde tam çıkmıyor.Ben gün gün resimleri ekledim.Ancak resimlerde tam çıkmıyor
Bunun yanında tam iyileşme 6 ayı buluyor.Hatta ben 8 ayın içindeyim dışardan belli olmuyor ama kasların hareketinden anlıyorrum.Hala iyileşme var.Bir tarafımda hemen hemen iyileşme bitti gibi ama diğer tarafımda hala sürüyor.Ama güzel tarafı yüz germenin yanında yüz güzelleştirmede oluyor.Yüzünüz eskisinden daha zarif oluyor.Bu uzun zahmetli süreyi düşünerek bu amelyatı olun derim.Tamam sonuç gerçekten çok güzel oluyor .Ama bunlarıda bilmenizde fayda var.Doktorlar genelde bu süreci söylemezler.Doktorlar birde bu amelyetın bir kere olunduğunu söylemez.Bu nedenle bu amelyat ileriki dönemlerde olunlamalı
adım nilgün bende endoskopik yüz germe yaptırmak istiyorum. ama çalıştığım için iyileşme süreci gözümü korkutuyor. en fazla 15 gün izin alabilirim. 15 gün sonunda makyajla falan kapatıp işe gidebilirmiyim. pek anlaşılmasını da istemiyorum ameliyatın
bende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum arkadaşlar. 4 işlem aynı anda yapıldı.3 haftanın içindeyim.şişliklerim çok az kaldı ama asıl sonuç 2 ay sonra tam olacakmış.ama ben şimdiden çok mutluyum.Hiç ağrım sızım olmadı ama morluk ve çok şişlik oluyor.ağzımın içinde kesi falanda yok.Çok araştırmışt ama sanırım çok iyi bir seçim yaptım.Fiyatı da piyasadaki korkunç fiyatlar gibi değil.Kesinlikle dr.OZAN BALIK diyorum.
Merhabalar;
Geçen sene Mart ayında burun ve yağ enjeksiyonu yaptırdım.Burun fena değil, nefes sıkıntım var, yağ enjeksiyonu ise tamamen gitti.Bende bir doktordan "orta yüz germe " amelyatı olmanız cozum olur diye bilgi aldım.Şimdi arastırma yapıyorum.Yaşım 34, bu bir orta yaş amelyatı imiş ama amelyattan sonraki 10 yıl ne olacak , tekrarı mı gerekecek, etkisi ne kadar sürecekmiş,ne dedi dr'larınız ?
şişme konusu herkeste farklılık gösteriyor.Ben mesela yağ ve burun amelyatı sornasında epey süre şiş kaldım.
Normal hale donmem1,5 ay sürdü.
Ama şişlikten ziyade igne yerlerinde ödemler vardı, beni rahatsız eden o oldu,arzu edene resim yollayabilirim.
Yüzde igne , kesi vs izi, ödemler oluşuyor mu ?
Bilgi verirseniz seviniriz.
Merhabalar;
Geçen sene Mart ayında burun ve yağ enjeksiyonu yaptırdım.Burun fena değil, nefes sıkıntım var, yağ enjeksiyonu ise tamamen gitti.Bende bir doktordan "orta yüz germe " amelyatı olmanız cozum olur diye bilgi aldım.Şimdi arastırma yapıyorum.Yaşım 34, bu bir orta yaş amelyatı imiş ama amelyattan sonraki 10 yıl ne olacak , tekrarı mı gerekecek, etkisi ne kadar sürecekmiş,ne dedi dr'larınız ?
şişme konusu herkeste farklılık gösteriyor.Ben mesela yağ ve burun amelyatı sornasında epey süre şiş kaldım.
Normal hale donmem1,5 ay sürdü.
Ama şişlikten ziyade igne yerlerinde ödemler vardı, beni rahatsız eden o oldu,arzu edene resim yollayabilirim.
Yüzde igne , kesi vs izi, ödemler oluşuyor mu ?
Bilgi verirseniz seviniriz.
canim sisme 3haftada inise geçiyor yüzde 3ayda oturuyor bu bilgileri gözönüne alirsak benim 11.günde sis olmam gayet normal bi basit dolgu olayinda bile yüz sisiyor yüz çok kasli bi bölge kolayca sisiyor sigara olayina gelince içen bu ameliyati yaptirmasin zaten çok zor iyilesir yada önce biraksin bi 3ay kadar önce yoksa ciddi zor buarada ben sigara kullanmiyorum.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?