• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

bende orta yüz germe yani endosopi yaptırmak istiyorum ama iyileşme sürecinde alacagım izin en fazla 10 gün anladıgım kadarıyla bu yetreli degil ve dr konusundada kararsınım mesela prof dr özcan çakmakla görüştüm fiyat yüksek ama güvenilir geldi bana bayramdan önce yani cuma günü olsam bayram bitimine gecmiş olurmu şişlik ve morluklar arkadaşlar?

bende orta yüz germe yani endosopi yaptırmak istiyorum ama iyileşme sürecinde alacagım izin en fazla 10 gün anladıgım kadarıyla bu yetreli degil ve dr konusundada kararsınım mesela prof dr özcan çakmakla görüştüm fiyat yüksek ama güvenilir geldi bana bayramdan önce yani cuma günü olsam bayram bitimine gecmiş olurmu şişlik ve morluklar arkadaşlar?

İlk günler çok yoğun şiş oluyor.Gözler çizgi gibi :1: Sonrası hızlı bir şekilde iyileşme süreci.On gün sonra yoğun şişlik gitmiş olur.Göz altı kavis şeklinde şiş oluyor.Zaten en geç iyileşen bölgeymiş.Morluk bende çok olmadı hafif vardı çabuk geçti.Anlayacağın 10.gün dışardan bakıldığında anlaşılan şişlik var.
Bir doktorda takılı kalma.Mümkünse birkaç doktorla görüş.Doktorun yaptığı ameliyatlarda canlı örnekler görmeye çalış.Yüz bu ufak bir hatada olsa kapatamayız ki.En zoru doktor seçimi Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun.İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Doğrusur.Öyle bir şey varsa müthiş derim.Ama bana böyle bir aletin takılmaması uzun bir süreçten geçmem sinirimi bozdu.Ağrı bu amelyatta yok birde ödem amelyatla en aza indiriliyorsa süper derim.Çünkü amelyatta tek sorun şişlik.Ve bu şişlikten yüz kek gibi olması yüz 2 katı büyüklüğe çıkması diyebilirim.Çünkü ben bu şişlikle 3 ay eve kapandım.Bu aletle bu ödemde halledilirse hiç düşünmeyin derim.Çünkü inanın 15 yıl geriye gittiğiniz gibi yüzünüz eskisinden çok daha güzel oluyor.

canım doktorunun adı neydi bu kadar memnun kaldıysan işinin ehli bi doktormuş

Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.

En az uc ay kendınıze zamantanımalısınız

canim sisme 3haftada inise geçiyor yüzde 3ayda oturuyor bu bilgileri gözönüne alirsak benim 11.günde sis olmam gayet normal bi basit dolgu olayinda bile yüz sisiyor yüz çok kasli bi bölge kolayca sisiyor sigara olayina gelince içen bu ameliyati yaptirmasin zaten çok zor iyilesir yada önce biraksin bi 3ay kadar önce yoksa ciddi zor buarada ben sigara kullanmiyorum.:lepi:

İyileşmesi ne kadar surdu ben de bu ameliyatı pldum ve endişelerim var duzelmeyecek diye

İlk günler çok yoğun şiş oluyor.Gözler çizgi gibi :1: Sonrası hızlı bir şekilde iyileşme süreci.On gün sonra yoğun şişlik gitmiş olur.Göz altı kavis şeklinde şiş oluyor.Zaten en geç iyileşen bölgeymiş.Morluk bende çok olmadı hafif vardı çabuk geçti.Anlayacağın 10.gün dışardan bakıldığında anlaşılan şişlik var.
Bir doktorda takılı kalma.Mümkünse birkaç doktorla görüş.Doktorun yaptığı ameliyatlarda canlı örnekler görmeye çalış.Yüz bu ufak bir hatada olsa kapatamayız ki.En zoru doktor seçimi Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun.İnşallah yardımcı olmuşumdur.

İyileşmesi ne kadar surdu ben de bu ameliyatı pldum ve endişelerim var duzelmeyecek diye

Kızlar bu ameliyatı 30 yaşında birine öneriyor musunuz? Sorunum gözaltlarım ve ağız kenarlarımdaki çökme.dolgu çözüm olamadı bu olur mu acaba?

Ne gibi endişelerin var düzelmeyecek olan ne? Yapılan işleme ve kişinin bünyesine bağlı bence iyileşme süreci.Okuduklarımdan herkes de farklı seyretmiş.Aylarca şiş olan,morluğu çok olan,smetri bozukluğu vs. vs.

Sıkıntılı bi süreç anladıgım kadarıyla...ankarada bi dr bilen varmı .annemde istiyo

ben hala daha karar veremedim bu işi en iyi yapan dr erhan eryılmaz mı arkadaşlar yarın için randevu aldım kendisine

benim tam olarak sıkıntım göz altımda çöküklük olması ve hafif morlukta eşlik ediyor... burun kenarlarımda yağ dokusu birikmiş durumda göz çevremde neredeyse hiç yağ dokusu yok bu ameliyat bana uygun diye düşünüyorum

peki arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra işe başlanabilir sizce 15 gün sonra dışarıdan belli olur mu mesela

peki arkadaşlar bu ameliyattan ne kadar sonra işe başlanabilir sizce 15 gün sonra dışarıdan belli olur mu mesela

İşe başlıyabilirsin ama şişlikler belli oluyor.Zaten ilk iki gün yoğun şişlik oluyor.Sonra çabuk toparlıyor.On beşinci günü yoğunluk gitmiş oluyor.Göz halka kısmı şişlik belli oluyor, zaten en son ve zor iyileşen bölgeymiş.

Back