• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

İşe başlıyabilirsin ama şişlikler belli oluyor.Zaten ilk iki gün yoğun şişlik oluyor.Sonra çabuk toparlıyor.On beşinci günü yoğunluk gitmiş oluyor.Göz halka kısmı şişlik belli oluyor, zaten en son ve zor iyileşen bölgeymiş.

anladım cnm sen kime amlyt oldun peki memnunmusun

anladım cnm sen kime amlyt oldun peki memnunmusun

Ercan Karacaoğluna oldum ameliyatlarımı.Doğal ve anlaşılmayan bir operasyon olmasını istedim oldu çok şükür.Nekahat evrelerimde çok rahat geçti,çabuk toparlandım.Beğeni ve güzellik görecelidir kişiye göre değişir.İstediklerinizi doğru ifade edin doktor görüşmelerinizde bence önemli bir detay.
Hep yazıyorum gittiğiniz doktorların hastalarını görmeye çalışın canlı.En iyi öyle anlarsınız sizin isteklerinizi karşılayıp karşılamayacağını.Kolay değil yüz bu.Herşey gönlünüzce olsun.

ozan bey evet arkadaşlar çok profösyonel bir doktor.Aynı zamanda da çok güler yüzlü hastasını rahatlatan bir doktor.Zaten doktor tercih ederken tecrübeli ve hergün amelyata giren bir doktor olmasına dikkat etmek gerekiyor.Ozan beyde hemen hemen hergün amelyata giriyor.Buda ozan beyi tercihte önemli bir faktör.Bunun yanında diğer operasyonlardada çok başarılı.Öncelikle medyatik doktorlra sakın inanmayın arkadaşlar.Eğer sitedeki bu konuyla ilgili diğer yorumları okursanız ne zorluklar yaşadıklarını görürsünüz.Öyle medyada şişirildiği gibi değil anlayacağınız.

Merhaba Lamia hanim sizinle hemfikirim. Cok medyatik doktorlarhastasini bir nummara gibi goruyor bazen. Ama onun yani sira taninmamis doktorlarda var, bu diplomayi nasil almis diye dusunuyorsunuz. Ben Kayseride ameliyat oldum. Oysa senelerdir hep Istanbula gitmek idi hayalim. Yani dusundugum doktorlar hep Ya op. Teoman Dogan yada Dr. Emre Ilhan idi. bir sekilde annem ve arkadasim yuzunden kandim, ve cok cok yanlis bir karar verdim. paramdan oldum ve dumduz olan burnuma gereksiz bir kavis elde ettim ve yapimasi gereken seyleride oylece birakti.

Op. dr. ozan bey beni IG dan eklemis. ve iyikide eklemis! Doktorun mutlu gorunmesi de cok onemli. benim icin op. dr Teoman Dogan, Op. dr. Emre Ilah, op. dr, Ozan Balik'dir. Bu ucunden cok positif enerji aliyorum cunku mesleklerini askla yapiyorlar. Isini seven , mutlu gozuken ve meslegi hakkinda paylasim yapan bir doktor bence iyi bir doktor.

Bu konuyla ilgili günlerdir okuyorum ve araştırma yapıyorum. Ayrıca bir kaç doktorla da görüştüm. Bir kere midface yaptırılacaksa eğer, uzmanlığı burun yada meme estetiği olmayan doktorlara başvurulmalı. Ben Oytun İdil, Ozan Balık ve Erhan Eryılmazla görüştüm. Oytun İdil hiiç içime sinmedi doktor oldukça dağınık ve ilgisiz görünüyor ve sürekli meme estetiğinden bahsediyordu, Ozan Balık güler yüzlü olmasına rağmen ruhsuz davrandı sorduğum sorulara beni tatmin etmeyecek açıklamalar yapıp sadece burun estetiğinden bahsetti ayrıca baktığım fotolarda estetik kaygısı yaşadım ameliyatlar bana göre çok yapay görünüyordu şahsen burun estetiği yaptıracak olsam kesinlikle onu seçmem ve belirtmeliyim ki fiyatları hiçte uygun değil. Erhan Eryılmaz benim görüştüklerim açısından beni en fazla tatmin eden oldu bir kaç saat bana ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı pazarlama kaygısı olmadan fotoğraflarla anlattı. Erhan Eryılmaz bir tek fiyat açısından biraz yüksek ama şundan emin oldum işini çok iyi yapıyor. Hala karar vermiş değilim listemde 3 doktor daha var Ozan Çakmak, İhsan Başaran ve Ercan Karacaoğluyla görüşüp kimi doktor olarak seçeceğime karar vereceğim.

Bu konuyla ilgili günlerdir okuyorum ve araştırma yapıyorum. Ayrıca bir kaç doktorla da görüştüm. Bir kere midface yaptırılacaksa eğer, uzmanlığı burun yada meme estetiği olmayan doktorlara başvurulmalı. Ben Oytun İdil, Ozan Balık ve Erhan Eryılmazla görüştüm. Oytun İdil hiiç içime sinmedi doktor oldukça dağınık ve ilgisiz görünüyor ve sürekli meme estetiğinden bahsediyordu, Ozan Balık güler yüzlü olmasına rağmen ruhsuz davrandı sorduğum sorulara beni tatmin etmeyecek açıklamalar yapıp sadece burun estetiğinden bahsetti ayrıca baktığım fotolarda estetik kaygısı yaşadım ameliyatlar bana göre çok yapay görünüyordu şahsen burun estetiği yaptıracak olsam kesinlikle onu seçmem ve belirtmeliyim ki fiyatları hiçte uygun değil. Erhan Eryılmaz benim görüştüklerim açısından beni en fazla tatmin eden oldu bir kaç saat bana ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı pazarlama kaygısı olmadan fotoğraflarla anlattı. Erhan Eryılmaz bir tek fiyat açısından biraz yüksek ama şundan emin oldum işini çok iyi yapıyor. Hala karar vermiş değilim listemde 3 doktor daha var Ozan Çakmak, İhsan Başaran ve Ercan Karacaoğluyla görüşüp kimi doktor olarak seçeceğime karar vereceğim.

günlerdir bu konu ile ilgili sayfaları okuyorum...

en memnun kalınan doktor Ercan Karacaoğlu... iyileşme süreci ve ödem konusunda açık ara önde gibi

günlerdir bu konu ile ilgili sayfaları okuyorum...

en memnun kalınan doktor Ercan Karacaoğlu... iyileşme süreci ve ödem konusunda açık ara önde gibi

doktorunu özelden yazar mısın canım...

aklımın bir köşesine yazayım...

az kendimi toplayayım ilk işim bu ameliyat olcak:ssz:

özelden mesaj yazamıyorum ben daha önceki mesajlarımı okursan doktorumu belirttim adını sürekli tekrar etmeyeyim reklam olmasın, benim enerjim onunla tuttu başkasının başka doktorla tutar sonucunda zor bir süreci var ameliyatın 10 gün kadar şiş suratlı bir japon olarak geziyorsun doktorundan emin olmalısın ki depresyona girmeyesin çünkü ilk 10 gün aynada gördüğün yüz kesinlikle sana benzemiyor ve çok çirkin. bu yüzden doktorunuza iyi karar verin en az 3 doktorla görüşün ve kendisi muhakkak yüz konusunda uzman olsun

doktorunu özelden yazar mısın canım...

aklımın bir köşesine yazayım...

az kendimi toplayayım ilk işim bu ameliyat olcak:ssz:

doktorumun adını ben endoskopik yüz germe - facelift konusunda belirtmişim burda değil neyse burdan da söyleyeyim ben Erhan Bey e ameliyat oldum

En son yorumu ben yapmışım.Yokmu ameliyat olan.Bir ben mi oldum yani.:nazar: :nazar: :nazar::
Ameliyatımı oldum söz verdiğim gibi sürecimi paylaşmaya geldim.İlk iki gün şişlik yoğundu.Her gün daha iyiye gidiyor şişlikler.Kafamda dolgun hissi dışında bir şey yok.Ağrım olmadı.Nekahat evresindeyim hala.Henüz aynada kendime yabancıyım.Mimiklerim yok gibi.Eee daha haftası olmadı.Amanda çok güzel oldu demek için daha çok erken.Çevremdeki tepkiler güzel olsada ben henüz aynı kanıda değilim.Zamanla oturacağı söyleniyor.Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.Burdanda takip edebilirsiniz arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html
Canım ben yeni üyeyim fotoğrafları nasıl görebilirim?

Valla bu konuda en cok duydugum isimler arasinda benim doktorum da var. Kendisi Harvard'da egitim almis yuz cerrahisi konusunda. Biraz yaslanirsam ben de yaptiracagim ;)

Bana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun
Selam, bende fotolarinizi görebilirmiyim, erhan beyin hastasiyim 2 ay oldum ameliyat olali

lamia34 bir de şunu merak ediyorum. bu ameliyattan önce sigara kullanıyomuydun. ben içtiğim için bırakmaya çalışıyorum. herhangi bir etkisi oldu mu sende... yüzle ilgili ameliyatta içilmemesi gerekir çünkü.. valla bunu da merak ettim..
Selam, kötü yönlendirmekistemem, bende 2 ay oldu orta yüz germe olali, sigarayi birakmadim ameliyatida hic arastirmadan 5 dk icinde karar verip oldum ameliyattan sonrada ciddi cok ictim
Bi sorun yasamadim kendimce

Araştırdığım dönem sizinle yazışmıştık,resimlerinizi de gördüm teşekkürler.Ben henüz yaptırmadım.Doktorum Ercan beyin söylediğini yazdım.Arkadaşımda Ercan beyde ameliyat olmuş birini görmüş.Olduğum zaman inşallah paylaşırım.Doktorla konuştuğumda 3 ayda şişlikler gitmiyormuş dedim o yüzden sıcak bakmadığımıda söyledim.Sizi bir gece misafir etmemizin sebebide şişlik omasın yani ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz dedi.Gidince tekrar sorarım.Ercan beye çok güvendim karın oldum şimdilik memnunum gidişattan.Henüz yeni olduğundan bazı şeyleri zaman gösterecek.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Selamlar endoskopik yüz germe ameliyatı olmuşsunuz gerçi üç sene geçmiş ama fotoğraflarınızı görebilir miyşm acaba? Ben de olmak istiyorum ama korkuyorum şişlik uzun sürer de suratımın oturması çok zaman alır diye :(

Back