• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Estetik ameliyatlarda beklentiler herkesin farklıdır.Ben de Ercan Karacaoğluna ameliyat olanlardanım.Olanlardanım dedim karın ve göğüs başta olmak üzere Ercan Beye estetik ameliyat olan arkadaşlarımız var.Bizler canlı örnek görerek girdik bu ameliyatlara.Estetik olmak isteyen herkes doktor seçenekleri arasına mutlaka ve mutlaka Doç.Dr.Ercan Karacaoğlunu da yazmalarını ve görüşmelerini tavsiye ederim.İyi araştırın bizim gibi canlı örnekleri görün içinize sinen bir doktora yaptırın.Yapılan hatalar telafi olmayabilir.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım arkadaşlar.Topikte bir arkadaşımızın kötü yapılan ameliyatı,mahalle terzisinden çıkma dikişi görünce bu yazıyı yazma ve uyarma gereği duydum.Hrekese güzel vücutlar.

estetik ameliyatlarda beklentiler herkesin farklıdır.ben de ercan karacaoğluna ameliyat olanlardanım.olanlardanım dedim karın ve göğüs başta olmak üzere ercan beye estetik ameliyat olan arkadaşlarımız var.bizler canlı örnek görerek girdik bu ameliyatlara.estetik olmak isteyen herkes doktor seçenekleri arasına mutlaka ve mutlaka doç.dr.ercan karacaoğlunu da yazmalarını ve görüşmelerini tavsiye ederim.iyi araştırın bizim gibi canlı örnekleri görün içinize sinen bir doktora yaptırın.yapılan hatalar telafi olmayabilir.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım arkadaşlar.topikte bir arkadaşımızın kötü yapılan ameliyatı,mahalle terzisinden çıkma dikişi görünce bu yazıyı yazma ve uyarma gereği duydum.hrekese güzel vücutlar.

ben toprak sen orta yüz germe amaliyatını oldunmu

ben toprak sen orta yüz germe amaliyatını oldunmu

Yok canım henüz olmadım.Ameliyatlarım yeni daha.Eylül diye konuşmuştuk Ercan Beyle ama ben kasım düşünmeye başladım.Çok üst üste olmasın.Sanırım eylülde yoğun olacak Ercan bey topiktekilerin çoğu eylül de olmak istiyor.Hayırlısı neyse o olsun.

Yok canım henüz olmadım.Ameliyatlarım yeni daha.Eylül diye konuşmuştuk Ercan Beyle ama ben kasım düşünmeye başladım.Çok üst üste olmasın.Sanırım eylülde yoğun olacak Ercan bey topiktekilerin çoğu eylül de olmak istiyor.Hayırlısı neyse o olsun.
benım resmimi gönderdiğim bi çok doktor orta yüz ve burun estetiği önerdi.ercan bey ise sadece göz kapağı için konuştu.gerçi gidip görüşmek gerekiyor ama ben çalıştığım için hem yıllık iznime denk gelmeli hemde yaptırmayı çok istesemde işyerindekilerin her kafadan bir ses yorumlarından çekiniyorum.

benım resmimi gönderdiğim bi çok doktor orta yüz ve burun estetiği önerdi.ercan bey ise sadece göz kapağı için konuştu.gerçi gidip görüşmek gerekiyor ama ben çalıştığım için hem yıllık iznime denk gelmeli hemde yaptırmayı çok istesemde işyerindekilerin her kafadan bir ses yorumlarından çekiniyorum.

arkadaşım bu tarz ameliyatlarda kulağını tıkayacaksın...ben ailemle paylaştım (meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı) onlar bile burnumdan getirdiler...tabi ben kararlıydım istedim ve oldum...Ercan beye resim mi gönderdin? bence mutlaka gidip karşılıklı görüş daha net bilgi alırsın

Kendin için bir şeyler yapıyorsun.Bizde taktir hiç olmaz.Boş ver çevreyi.Hem kimsenin bilmesine de gerek yok.Göz kapağından oldum dersin şart mı hepsini söylemen.Yüzyüze görüşmek her zaman daha avantajlı.

Kendin için bir şeyler yapıyorsun.Bizde taktir hiç olmaz.Boş ver çevreyi.Hem kimsenin bilmesine de gerek yok.Göz kapağından oldum dersin şart mı hepsini söylemen.Yüzyüze görüşmek her zaman daha avantajlı.

Ben orta yüz germe amelyatı olan biri olarak sonuçtan memnunum.İnanın sonuçlarını yeni yeni alıyorum.Evet doktor çok çok önemli özellikle yüz olunca

Ben orta yüz germe amelyatı olan biri olarak sonuçtan memnunum.İnanın sonuçlarını yeni yeni alıyorum.Evet doktor çok çok önemli özellikle yüz olunca

Sonuçtan memnun olmana gerçekten seviniyorum.Resimlerini de gördüm zaten.Bu ameliyatların sonucunu almak zaman alıyor bunu anladım.Darısı başıma inşallah.Sağlık sorunları bitmiyor ki.Doktor çok önemli tabii biraz da şans kısmet sanırım.Ben doktorumu buldum biliyorsun Ercan Karacaoğlu.Benim için canlı örnekler önemliydi.O yüzden ilk ameliyatımı Ercan beye oldum.Şimdi ikinciye kısmetse.

Bir hafta olayına asla ama asla inanmayın.Ben bir ay eşimin yüzüne bile bakamadım.Hrkesten uzakta evin içinde yaşadım.2ay düzeliyorsun.Ancak insanların anlamaması için 2 2.5 ayı gözden çıkarmanız lazım.Ancak amelyatı olupta güzelleştiğinizi görmeniz 3 ayı buluyor.Bu süreç evet çok uzun süre.Hatta ilk zamanları bazı kişiler psikolojik destekle atlatıyormuş.İnanın yüz okadar şişiyor ve değişiyorsunuz ki anlatamam.Resimlerde tam çıkmıyor.Ben gün gün resimleri ekledim.Ancak resimlerde tam çıkmıyor
Bunun yanında tam iyileşme 6 ayı buluyor.Hatta ben 8 ayın içindeyim dışardan belli olmuyor ama kasların hareketinden anlıyorrum.Hala iyileşme var.Bir tarafımda hemen hemen iyileşme bitti gibi ama diğer tarafımda hala sürüyor.Ama güzel tarafı yüz germenin yanında yüz güzelleştirmede oluyor.Yüzünüz eskisinden daha zarif oluyor.Bu uzun zahmetli süreyi düşünerek bu amelyatı olun derim.Tamam sonuç gerçekten çok güzel oluyor .Ama bunlarıda bilmenizde fayda var.Doktorlar genelde bu süreci söylemezler.Doktorlar birde bu amelyetın bir kere olunduğunu söylemez.Bu nedenle bu amelyat ileriki dönemlerde olunlamalı

merhaba ismim gulcin,ben de orta yuzgerme ameliyati yaptirmak istiyorum biraz bilgi verebilirmisin iyilesme sureci nekadar suruyor? ayrica kac yasindasiniz ? fotograflarinizi gormek istiyorum,karar veremiyorum,,memnunmusunuz..benim yanaklarimda asagi dogru sarkmalar var bu da bana mutsuz ve uzgun bir ifade katiyor..ayrica orta yuz germe ameliyati icin nekadar odediniz ve nezaman oldunuz?

adım nilgün bende endoskopik yüz germe yaptırmak istiyorum. ama çalıştığım için iyileşme süreci gözümü korkutuyor. en fazla 15 gün izin alabilirim. 15 gün sonunda makyajla falan kapatıp işe gidebilirmiyim. pek anlaşılmasını da istemiyorum ameliyatın

adım nilgün bende endoskopik yüz germe yaptırmak istiyorum. ama çalıştığım için iyileşme süreci gözümü korkutuyor. en fazla 15 gün izin alabilirim. 15 gün sonunda makyajla falan kapatıp işe gidebilirmiyim. pek anlaşılmasını da istemiyorum ameliyatın

Anladığım kadarı ile kişiye,yapılan işleme ve doktorun tekniğine göre değişiyor iyileşme süreci.Bende olacağım için bu konuların çoğunu takip ediyorum.Makyajla kapanacak bir dikiş izi olmuyor.Göz kapaklarıda gözünüzü kapattığınız zaman belli oluyor.Belki onlara kapatıcı sürersiniz.
Şişlik önemli olan.Oda doktorun söylediğine göre bir haftada normale yakın oluyormuş.İlk gece bir makineyle şişliğin en aza indirilmesi sağlanıyormuş.Sonra buzlardan yardım alıyoruz.Dikişler 4-5 gün sonra alınıyormuş.Saç boyama 20 gün sonra dedi doktorum.Çoğumuz anlaşılsın istemiyoruz.Ama gün geçtikçe gençleşmeyi neye bağlayacaksınız bilmem.Ben göz kapaklarım alınacak diyorum.Değişikliğin ondan kaynaklı olduğu düşünülecek.Tabii öyle cinler varki estetikle iç içe hemen anlıyorlar.

İyileşme sürecini ve yaşanan olumsuzlukları sitede paylaşımlarda okudukça bende ilk tırstım.Şimdi daha rahatım.Allah kısmet ederse 1-2 ay içinde düşünüyorum.Sürecimi ilk ameliyatımdaki gibi paylaşır yardımcı olmaya çalışırım.Siz daha önce olursanız bizleri unutmayın bilgilendirin.Her şey gönlünüzce olsun.Dostçakalın.

En son yorumu ben yapmışım.Yokmu ameliyat olan.Bir ben mi oldum yani.:nazar: :nazar: :nazar::
Ameliyatımı oldum söz verdiğim gibi sürecimi paylaşmaya geldim.İlk iki gün şişlik yoğundu.Her gün daha iyiye gidiyor şişlikler.Kafamda dolgun hissi dışında bir şey yok.Ağrım olmadı.Nekahat evresindeyim hala.Henüz aynada kendime yabancıyım.Mimiklerim yok gibi.Eee daha haftası olmadı.Amanda çok güzel oldu demek için daha çok erken.Çevremdeki tepkiler güzel olsada ben henüz aynı kanıda değilim.Zamanla oturacağı söyleniyor.Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.Burdanda takip edebilirsiniz arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html

Son düzenleme:
Merhabalar;
Geçen sene Mart ayında burun ve yağ enjeksiyonu yaptırdım.Burun fena değil, nefes sıkıntım var, yağ enjeksiyonu ise tamamen gitti.Bende bir doktordan "orta yüz germe " amelyatı olmanız cozum olur diye bilgi aldım.Şimdi arastırma yapıyorum.Yaşım 34, bu bir orta yaş amelyatı imiş ama amelyattan sonraki 10 yıl ne olacak , tekrarı mı gerekecek, etkisi ne kadar sürecekmiş,ne dedi dr'larınız ?

şişme konusu herkeste farklılık gösteriyor.Ben mesela yağ ve burun amelyatı sornasında epey süre şiş kaldım.
Normal hale donmem1,5 ay sürdü.
Ama şişlikten ziyade igne yerlerinde ödemler vardı, beni rahatsız eden o oldu,arzu edene resim yollayabilirim.
Yüzde igne , kesi vs izi, ödemler oluşuyor mu ?
Bilgi verirseniz seviniriz.

bende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum arkadaşlar. 4 işlem aynı anda yapıldı.3 haftanın içindeyim.şişliklerim çok az kaldı ama asıl sonuç 2 ay sonra tam olacakmış.ama ben şimdiden çok mutluyum.Hiç ağrım sızım olmadı ama morluk ve çok şişlik oluyor.ağzımın içinde kesi falanda yok.Çok araştırmışt ama sanırım çok iyi bir seçim yaptım.Fiyatı da piyasadaki korkunç fiyatlar gibi değil.Kesinlikle dr.OZAN BALIK diyorum.

çok geçmiş olsun öncelikle fiyat tam olarak ne kadar ?

Merhabalar;
Geçen sene Mart ayında burun ve yağ enjeksiyonu yaptırdım.Burun fena değil, nefes sıkıntım var, yağ enjeksiyonu ise tamamen gitti.Bende bir doktordan "orta yüz germe " amelyatı olmanız cozum olur diye bilgi aldım.Şimdi arastırma yapıyorum.Yaşım 34, bu bir orta yaş amelyatı imiş ama amelyattan sonraki 10 yıl ne olacak , tekrarı mı gerekecek, etkisi ne kadar sürecekmiş,ne dedi dr'larınız ?

şişme konusu herkeste farklılık gösteriyor.Ben mesela yağ ve burun amelyatı sornasında epey süre şiş kaldım.
Ama şişlikten ziyade igne yerlerinde ödemler vardı, beni rahatsız eden o oldu,arzu edene resim yollayabilirim.

Orta yüz germe ameliyatının kalıcılığı ömür boyu demişti bana doktorum....Yaşlanma süreci devam edecek tabiiki ama yukarı sabitlenen yanaklar bir daha düşmeyecek...Zaman ilerledikçe ilave bir şeyler illaki yapılması gerekecektir ama 10 yıl bir geçsinde o zamana ne teknikler çıkar kimbilir.....Bir de ortayüz germe daha çok genç hastalara yapılan bir operasyon, ileri yaşlarda bu ameliyat yeterli gelmeyebiliyor ve total yüz germe yapılıyor diye bilgi edinmiştim araştırdığım dönemlerde....Sizin yaşınız da genç normalde yanaklarınızda düşme varsa eğer düşünebilirsiniz .....

Merhabalar;

Merhaba BaybDol, ne yaparsak yapalım yerçekimi var buna karşı konulamıyor maalesef..Kişinin deri kalitesine genetiğine bağlı kaç yıl sonra ne olacağı.Doktorlar 10-15 yıl geriye götürdüm diyor.
Ameliyat sonrası ödem oluyor gün ve gün azalıyor.Göz üstü ve altı işlem yapılacak ise kesi oluyor iz yok ama.Saçlı deri içinde küçük 1cm lik kesiler var.Yüzünüzde belli olan hiç bir iz yok.Kimse anlamıyor ameliyat olduğunuzu.
Benim henüz yeni net bir şey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum.Şişlik göz altının kavis bölümünde var şuan diğer yerler tamamen geçti.Ödemler için bant ve korse taktı doktor.Onlarında faydası olmuştur herhalde.Kafamda alnımda uyuşukluk devam ediyor.Kök hücre naklide yapıldı ama iyne izi falan yok.Aklıma gelenleri yazdım canım inşallah faydalı olmuşumdur.

Yüz ameliyatı sonrası bir makineye bağlanıldığını yazmıştım şişlik ve morluk için.Bir arkadaşımız sormuştu hangi topikte hatırlamadığımdan burayada cevap yazayım dedim.
Ercan beye sordum yüz ameliyatlarında şişlik ve morarmaya karşı hiloterm cihazı kullanılıyormuş.
Hilotermde yüze oturan bir maske vardır. Maskenin içinden küçük bir makinenin soğuttuğu su devran eder ve maskeyi soğutur. Soğuyan maske buz etkisi gösterir. Hiloterm uygulanan hastalarda şişlik ve morluklar klasik buza göre daha az olur.(internette araştırdım)
Bana da uygulanmamasının sebebi kök hücre nakli yapılan kişilere uygulanmadığındanmış.

canim sisme 3haftada inise geçiyor yüzde 3ayda oturuyor bu bilgileri gözönüne alirsak benim 11.günde sis olmam gayet normal bi basit dolgu olayinda bile yüz sisiyor yüz çok kasli bi bölge kolayca sisiyor sigara olayina gelince içen bu ameliyati yaptirmasin zaten çok zor iyilesir yada önce biraksin bi 3ay kadar önce yoksa ciddi zor buarada ben sigara kullanmiyorum.:lepi:

Selam. Siz orta yuz germe ameliyatii oldunuz mu? Kac yasindasiniz acaba? Sizden rica etsem resimlerinize baka bilirmiyim?
Bende arastiriyorum bu konuyu

Back