• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.
Ozan bitik ile görüşün derim . Yüz estetiğinde çok ıyi bir doktor .

Bu arada badem göz ve Kaş kaldirma oldum ben 1 ay once.gerçekten cok çekici oluyorsun.kaslarimi dovme yaptirdim saniyorlar . ameliyat oldugumu kimse anlamıyor sadece cok genclesmissin guzellesmissin diyorlar

Merhaba, bende badem göz ve kas kaldirma ameliyati olmak istiyorum. Siz hangi doktora oldunuz?

Endoskopik yüz germe ile birlikte oldugum kombine yuz estetigi ameliyat surecimi 15 günlük periyotlarla cektigim resimlerle albumumde paylaştım bu ameliyati olmak isteyenlere fikir vermesi acisindan yardimci olacagini düşünüyorum
merhaba forumda yeniyim. bende dusunuyorum ayni operasyonu. Ercan beyin adini yeni duydum. Acaba benimlede paylasirmisiz resimlerinizi rica etsem Tesekkur ederim

Hyr kesinlikle cok uzun degil.1.5 ayda hersey bitiyor bence.ben 18 ekimde olmustum 15 gündür sisliklerim hic kalmadi.5 işlem yaptirdim.alin germe ve yagindan dolgu+üst goz kapagi+alt göz kapagi+cene ucu implanti+badem göz ve endoskopik orta yüz germe.hickimse anlamiyor ne yapildigini.sadece cok genclesmissin diyorlar sebebini soruyorlar okadar
Bana özelden fotonuzu atabilir misiniz eski ve yeni çok merak ediyorum

Endoskopik yuz germe ameliyatı olan bir kisi olarak bu ameliyatı kesinlikle tavsiye etmiyorum.gecici bir islem iki yil sonra eskidinden daha kotu hale geldim.yuzume uygulanan kendi yagim iki yil sonra eridiginde yuzumde ciddi sarkma ve kirismalar oldu.bu islem para tuzagindan baska birsey değilmiş bunu anladim ve kafamda gecmek bilmeyen cok şiddetli bir kasinti kaldi malesef...

Endoskopik yuz germe olmus biri olarak bu islemi tavsiye etmiyorum .gecici bir islemmis yasayinca gordum anladim yuzum eskisinden daha kotu hale geldi.max iki yil sonra gevsiyor ve yag enjeksiyonlari eridiginde resmen kirisiyorsunuz

Hyr kesinlikle cok uzun degil.1.5 ayda hersey bitiyor bence.ben 18 ekimde olmustum 15 gündür sisliklerim hic kalmadi.5 işlem yaptirdim.alin germe ve yagindan dolgu+üst goz kapagi+alt göz kapagi+cene ucu implanti+badem göz ve endoskopik orta yüz germe.hickimse anlamiyor ne yapildigini.sadece cok genclesmissin diyorlar sebebini soruyorlar okadar
Merhaba gozler ilk gunlerde cekik oldu mu acaba? benim cok cekik oldu ve kuculdu gozlerim.. cok pişmanım siz de ilk gunlerde boyle oldu mu benim 10. gunum. cok endişeliyim. yanıtlarsanız cok sevinicem....

O
Evet ozan beyde yapıyor.Alanında oda iyi ancak.Estetikte uzmanlıklar farklı farklı.Endoskopik orta yüz germede oytun idil erhan eryılmaz en iyiler.Tabiki daha birçok iyi doktor vardır.Ben Erhan bey konusunda bilgi verebilirim.Amelyatımı Erhan beye olmam dolayısı ile.Zaten amelyattan sonra gün gün resimlerimi ekledim.Başarılıda oldu amelyatım.İstediğimi aldım yani.Ozan Balık oda iyi bir doktoroy

Back