Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turkiyeye tatile ayarladim 11 temmus ta yatiyorum hastaneye bu ameliyatlari olan varsa arkadaslar tavsiye ve gorusleriniz bekliyorm sevgiler SIBEL
Ben olmadım henüz ama çok araştırdım.Ercan Karacaoğluna karar verdim.Önce karın oldum.Şu an ameliyatlıyım.İlkten çok korkmuştum burdaki arkadaşlarla da görüştüm 3 aya yakın şiş dolaşmak bana zor geldi vazgeçmiştim.Şişlik durumunu anlattım değil aylarca 15 gün bile zor benim için dedim.Öyle bir durum olmadığını ameliyattan sonra bir alete bağlandığını ve şişliklerin yani ödemin yok denecek kadar az olduğunu söyledi.Burdan jelesece arkadaş canlı örneğini görmüş.Kadının ameliyat olduğu bile anlaşılmıyordu 10 gün olmuş kontrole gelmiş şişlik falan hiç yokmuş.Ercan bey resim falan gösterdi ama insan canlı görmek görenden duymak başka işte.İkisi bir arada olmaz dedi.Karın benim için daha öncelikli olduğundan ilk tercihim oldu.Şimdi sıra yüzde belki senden önce olurum paylaşırım.İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Ben endeskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Siz bir aletle şişliğin olmadığını 10 günden sonra bile bu amelyatın anlaşılmadığınızı yazmışsınız.Açıkçası böyle bir şeyi ben duymadım.Ve 3 ay yüzüm şiş dolaştım.Hatta tanınmayacak halde.Zor bir süreç 10 Ay oldu şu an kendimi tanıyorum diyebilirim.Sonuç evet gerçekten mükemmel 15 yıl geriye gidiyoruz.Ama zaman uzun ve zor.Böyle bir alet var 10 günde şişlik iniyorsa mükemmel derim.Ancak şu var doktorlar genelde gerçeği pek söylemiyorlar.Bana 20 günde normale dönersin demişti ama asla asla öyle olmuyor.Olan biri olarak 3 ayı göze almak gerekir diyorum
Ben endeskopik orta yüz germe amelyatı oldum.Siz bir aletle şişliğin olmadığını 10 günden sonra bile bu amelyatın anlaşılmadığınızı yazmışsınız.Açıkçası böyle bir şeyi ben duymadım.Ve 3 ay yüzüm şiş dolaştım.Hatta tanınmayacak halde.Zor bir süreç 10 Ay oldu şu an kendimi tanıyorum diyebilirim.Sonuç evet gerçekten mükemmel 15 yıl geriye gidiyoruz.Ama zaman uzun ve zor.Böyle bir alet var 10 günde şişlik iniyorsa mükemmel derim.Ancak şu var doktorlar genelde gerçeği pek söylemiyorlar.Bana 20 günde normale dönersin demişti ama asla asla öyle olmuyor.Olan biri olarak 3 ayı göze almak gerekir diyorum
turkiyeye tatile ayarladim 11 temmus ta yatiyorum hastaneye bu ameliyatlari olan varsa arkadaslar tavsiye ve gorusleriniz bekliyorm sevgiler SIBEL
Araştırdığım dönem sizinle yazışmıştık,resimlerinizi de gördüm teşekkürler.Ben henüz yaptırmadım.Doktorum Ercan beyin söylediğini yazdım.Arkadaşımda Ercan beyde ameliyat olmuş birini görmüş.Olduğum zaman inşallah paylaşırım.Doktorla konuştuğumda 3 ayda şişlikler gitmiyormuş dedim o yüzden sıcak bakmadığımıda söyledim.Sizi bir gece misafir etmemizin sebebide şişlik omasın yani ödemi en aza indirmek için makineye bağlıyoruz dedi.Gidince tekrar sorarım.Ercan beye çok güvendim karın oldum şimdilik memnunum gidişattan.Henüz yeni olduğundan bazı şeyleri zaman gösterecek.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Ameliyat hayırlı olsun arkadaşım.2 tane zor ameliyatı bir arada olucaksın...hemde temmuz sıcağında...yüzü güneşe hiç çıkmadan nasıl koruyacaksınız bilmiyorum.Umarım her 2 ameliyatınız ve sonraki iyileşme süreciniz çok iyi geçer.
Jelec sende endoskopik orta yüz germeyi mi düşünüyorsun.Yoksa klasik yüz germe mii
Ben meme küçültme ve lazer lipo oldum...bu ayın sonunda allah nasip ederse karın germe ameliyatım var.Zamanı geldiğinde eğer olmak istersen kesinlikle endoskopik olanı tercih ederim...bayanı gördüm çok güzeldi yaşıda baya varmış
Doğrusur.Öyle bir şey varsa müthiş derim.Ama bana böyle bir aletin takılmaması uzun bir süreçten geçmem sinirimi bozdu.Ağrı bu amelyatta yok birde ödem amelyatla en aza indiriliyorsa süper derim.Çünkü amelyatta tek sorun şişlik.Ve bu şişlikten yüz kek gibi olması yüz 2 katı büyüklüğe çıkması diyebilirim.Çünkü ben bu şişlikle 3 ay eve kapandım.Bu aletle bu ödemde halledilirse hiç düşünmeyin derim.Çünkü inanın 15 yıl geriye gittiğiniz gibi yüzünüz eskisinden çok daha güzel oluyor.
Senin yüz neyine şekerim büyüde gel.
karın ameliyatım yeni henüz ercan bey bir ay sonra olabilir dedi..kendimi iyi hissedersem mayıs başı düşünüyorum canım.
Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.
Bu nedir yani orta bölge germe ameliyatı ilk defa duydum...Biraz açar mısınız arkadaşlar?Resimlerinizi ya da yaptıranlarınkini eklerseniz çok merak ettim...
Orta yüz yani dudak kenarları yanak kısımları yukarı doğru geriliyor.
Bu nedir yani orta bölge germe ameliyatı ilk defa duydum...Biraz açar mısınız arkadaşlar?Resimlerinizi ya da yaptıranlarınkini eklerseniz çok merak ettim...