Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Cok geçmiş olsun cnm.olmussun ameliyatını.nasilsin.merak ediyoruz seni.yazabiliyorsan durumunu yaz sürecini Paylaş bizimle

Cok tesekkur ederim hizli cevabin icin
doktorun Soyadi ne?
birde resimlerinizi nasil gorebilirim hic koydunuz mu bu siteye?
Kusura bakma cnm mesajini simdi gordum.dr um Ercan Karacaoğlu.Ataşehir memorial de.meslegine aşık biri.birinci planda parayi dusunmeyen bir hekim.3 ay oldu.goz kapaklarimda en ufak bir iz dahi yok.yüzüm de oturdu.ben 1.5 ayda tamamen iyilestim.kaslarimi kontör yaptirdigimi sanıyorlar.cok düşüktü alin germe de yaptigi icin kaslarim yukari kalkti.badem goz de yapti.goz ve kaslarima bakan biri beni 20 yasinda sanar.cene konturumu de nisanda gerdirecem.resimlerim icin özelden yazisabiliriz

merhaba
Bende endoskopik orta yuz germe ve goz kapagi dusunuyorum, daha dogrusu Erhan bey onerdi ve mantikli geldi bana, ancak cok yuksek fiyati , ben karsilayamam, siz kime oldunuz ameliyatinizi?
Ameliyatsız işlemler sonuç vermiyor bence.dolguymus lazermis iple asmaymis bilumum işlemler sadece para tuzagi.ameliyattan korkanlar bu islemlere yoneliyorlar binlerce lira veriyorlar.6 ay sonra sonuç çıkacak diyorlar ama hiçbir sonuç cikmiyor.birkac yil bunlari denemekle geçiyor.sonra bi bakiyorsunuz toplamda estetik ameliyattan daha fazla para vermissiniz bir de ortada hicbir değişim yok...cektiginiz aci ve izdirap ise ameliyattan daha beter.ben de bu sureclerden gecmis biri olarak bu islemlerle vakit ve para harcamayin paranizi biriktirip ameliyat olun.olduğunuzda neden daha once olmamisim diyeceksiniz.hic agri sizi yok.tam iyileşme 1.5 ayda tmm.10-15 yaş genclesme ve 10-15 yil hiçbişey yaptirmayacaksiniz.ameliyatsiz işlemlerde cektigim acilar inanilmazdi.bunu soyleyen olmadi bana malesef.cok isabetli bi karar verip ameliyat oldum.enasagi 15 yas geri gittim.bu parayla pulla alinacak bişey degil bencehicbir dr u önermiyorum.herkes görüşssun birkac drla hangisi icinize sindiyse ona olun

Endoskopik yüz germe ile birlikte oldugum kombine yuz estetigi ameliyat surecimi 15 günlük periyotlarla cektigim resimlerle albumumde paylaştım bu ameliyati olmak isteyenlere fikir vermesi acisindan yardimci olacagini düşünüyorum

Gördüm resimlerini süper olmuş..mutlu,sağlıklı günlerde kullanın..hocanın ellerine sağlık..bundan sonraki ameliyatınıda takip ediyor olucam..

yok o nazara geliyor diye saklıyor muhteşem onunki beni bu sürece hazırlayan can arkadaşım

Siz oturun hic acele etmeyin iyice burusunca germe ameliyati olursunuz. ancak ozaman da sadece kirisikliklariniz biraz açılır kırışıksiz bir yüze kavusamazsiniz.keza kavussaniz da yüzünüze yaşlılık ifadesi yerlestigi icin yine cok güzel olmayacaksiniz.ben kirismadan endoskopik yüz gerdirmemi yaptirdim cok memnunum ust yüzüm resmen 20li yaslara döndü alt yüzüm ise 35 civari. bu tutarsizlik beni rahatsiz ettiği icin alt germe ameliyati da olmak için ameliyat günümü aldim yaza kalmayim diye :))

QUOTE="demet25, post: 46269273, member: 237544"]Hayır malesef olmadım başka doktorlar yasımın genç oldugunu dıyorlar sımdılık Prp ve somon yaptıracağım yaz geldı zaten bu arada Reyhan karacanın doktoru Alp Mamak sadece vıtamın yaptık dıyolar cerrahııslem yok dedıler Alp mamagı merak edıyorum[/QUOTE]
Bana da ayni seyi soyluyorlar ama bende cok yanak sarkmasi var. 36 yasindayim ben siz?

Bu arada badem göz ve Kaş kaldirma oldum ben 1 ay once.gerçekten cok çekici oluyorsun.kaslarimi dovme yaptirdim saniyorlar . ameliyat oldugumu kimse anlamıyor sadece cok genclesmissin guzellesmissin diyorlar

Kime oldunuz sorabilirmiyim cok imrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…