Cok geçmiş olsun cnm.Ben halen arastirmaktayim anlamadim bu doktorlari kac kisiyle yazistim bazilari kesinlikle yapmayiz diyorlar cok istiyorum beraber olsun dedim kesinlikle ilmaz dediler.burun yaparsak yüz siser yüz yaparsak burun ve ikisi bir arada tam olarak gerilmezmis bende anlamadim benim doktorda beraber olur diyor be yapacagim karar veremedim.önce sadece burunmu yapsam diye düsünüyorum en gec haftaya amaliyatimi olacagim bakalim artik..:)
Kusura bakma cnm mesajini simdi gordum.dr um Ercan Karacaoğlu.Ataşehir memorial de.meslegine aşık biri.birinci planda parayi dusunmeyen bir hekim.3 ay oldu.goz kapaklarimda en ufak bir iz dahi yok.yüzüm de oturdu.ben 1.5 ayda tamamen iyilestim.kaslarimi kontör yaptirdigimi sanıyorlar.cok düşüktü alin germe de yaptigi icin kaslarim yukari kalkti.badem goz de yapti.goz ve kaslarima bakan biri beni 20 yasinda sanar.cene konturumu de nisanda gerdirecem.resimlerim icin özelden yazisabilirizCok tesekkur ederim hizli cevabin icin
doktorun Soyadi ne?
birde resimlerinizi nasil gorebilirim hic koydunuz mu bu siteye?
Selam tatlim evet oldum amaliyatimi pazartesi nefes alamamak biraz zor ve gözleri acamamakCok geçmiş olsun cnm.olmussun ameliyatını.nasilsin.merak ediyoruz seni.yazabiliyorsan durumunu yaz sürecini Paylaş bizimle
Ilk 6 gün buna katlanmak gerekiyor tabiki.dikişler alındığında rahatlarsiniz.ozaman fikir ve resimlerinizi gormek isterizSelam tatlim evet oldum amaliyatimi pazartesi nefes alamamak biraz zor ve gözleri acamamak)
Ameliyatsız işlemler sonuç vermiyor bence.dolguymus lazermis iple asmaymis bilumum işlemler sadece para tuzagi.ameliyattan korkanlar bu islemlere yoneliyorlar binlerce lira veriyorlar.6 ay sonra sonuç çıkacak diyorlar ama hiçbir sonuç cikmiyor.birkac yil bunlari denemekle geçiyor.sonra bi bakiyorsunuz toplamda estetik ameliyattan daha fazla para vermissiniz bir de ortada hicbir değişim yok...cektiginiz aci ve izdirap ise ameliyattan daha beter.ben de bu sureclerden gecmis biri olarak bu islemlerle vakit ve para harcamayin paranizi biriktirip ameliyat olun.olduğunuzda neden daha once olmamisim diyeceksiniz.hic agri sizi yok.tam iyileşme 1.5 ayda tmm.10-15 yaş genclesme ve 10-15 yil hiçbişey yaptirmayacaksiniz.ameliyatsiz işlemlerde cektigim acilar inanilmazdi.bunu soyleyen olmadi bana malesef.cok isabetli bi karar verip ameliyat oldum.enasagi 15 yas geri gittim.bu parayla pulla alinacak bişey degil bencemerhaba
Bende endoskopik orta yuz germe ve goz kapagi dusunuyorum, daha dogrusu Erhan bey onerdi ve mantikli geldi bana, ancak cok yuksek fiyati , ben karsilayamam, siz kime oldunuz ameliyatinizi?
Selam tatlim evet oldum amaliyatimi pazartesi nefes alamamak biraz zor ve gözleri acamamak)
Gördüm resimlerini süper olmuş..mutlu,sağlıklı günlerde kullanın..hocanın ellerine sağlık..bundan sonraki ameliyatınıda takip ediyor olucam..Endoskopik yüz germe ile birlikte oldugum kombine yuz estetigi ameliyat surecimi 15 günlük periyotlarla cektigim resimlerle albumumde paylaştım bu ameliyati olmak isteyenlere fikir vermesi acisindan yardimci olacagini düşünüyorum
Tsk ederim.bendesizin resimlerinizi gorebilirmiyimGördüm resimlerini süper olmuş..mutlu,sağlıklı günlerde kullanın..hocanın ellerine sağlık..bundan sonraki ameliyatınıda takip ediyor olucam..
aha da benim idolüm geldi :)))))Gördüm resimlerini süper olmuş..mutlu,sağlıklı günlerde kullanın..hocanın ellerine sağlık..bundan sonraki ameliyatınıda takip ediyor olucam..
Aaaa olurmu bende gormek istiyorum ltfnyok o nazara geliyor diye saklıyor muhteşem onunki beni bu sürece hazırlayan can arkadaşım
Han76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
Kesinlikle kesinlikle Erhan bey istersen ameliyattan sonra gün gün resimlerimi yollarım[/QUOTE
Lutfen bana gonderebilirmisiniz? Bende simdi bu asamadayim ve iyi bir doktor bulup sonradan pismanlik yasamak istemiyorum. Aradan cok zaman gecmis ama mesajimi gorur yardimci olabilirseniz beni
Cok ama cok mutlu edersiniz. Cok tesekkur ederim
Merhaba Lamia :) ben de uzunyıllardır yazıları takip ediyorum. Burada yazan bir kaç dr ile görüştüm, içime sinmedi. Ankara da prof dr. Tunç Bey dahil, 3 dr görüştüm yine kaçtım. Bir tek Serhat Tuncer den korkmadım :) Ancak sizleri de okuyunca acaba demeye başlıyorum yine... Sizin fotoğraflarını görebilirmiyim? Ben tam yüz gerdirmeyi düşünüyorum. yaşım nedeniyle...Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Siz orta yüz germe yaptırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Erhan Bey de yüz germe konusunda uzman sanırım...[/QUOTE
Doktorla gorusmeniz nasil gecti acaba bilgilendirirmisiniz?
Bana soylermisiniz en iyi doktorlar kim? Ali Mezdegine guvenirmisiniz yuz germe konusunda?Hangi dr.bu konudaki en iyi doktorları biliyorum
Merhaba. Gittiniz mi Alp beye? Dolguyla şekil veriyor sanırım. Gidenler çok memnun ama sürekli tekrar istiyor bu dolgu olayı( Sizin nasıl oldu?
Ben 1 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyazi oldum ve göz alti cukurluklari ve nasional bölgeye kendi yagimda dolgu yapildi.simdi kaslarimi ve badem göz istedim ve orta yüz germeyle dahs iyi sonuc olur dedi
Bu arada badem göz ve Kaş kaldirma oldum ben 1 ay once.gerçekten cok çekici oluyorsun.kaslarimi dovme yaptirdim saniyorlar . ameliyat oldugumu kimse anlamıyor sadece cok genclesmissin guzellesmissin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?