• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

bende endoskopik yüz germe ameliyatı oldum arkadaşlar. 4 işlem aynı anda yapıldı.3 haftanın içindeyim.şişliklerim çok az kaldı ama asıl sonuç 2 ay sonra tam olacakmış.ama ben şimdiden çok mutluyum.Hiç ağrım sızım olmadı ama morluk ve çok şişlik oluyor.ağzımın içinde kesi falanda yok.Çok araştırmışt ama sanırım çok iyi bir seçim yaptım.Fiyatı da piyasadaki korkunç fiyatlar gibi değil.Kesinlikle dr.OZAN BALIK diyorum.

Geçmiş olsun.hangi işlemler yapildi.benim 18inde 2 ay dolacak.benim de 5 islem var. cok dogal oldu ama.alin germe ve dolgu yapildi.goz kapagi badem goz endo ve cene ucu implanti.goz altimda hafif sislik kaldi simdilik.sizin kombine nekadara maloldu

Arkadaşlar Ben 2 hafta sonra endoskopik orta yüz gerdirme ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bana bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.Çok az zamanım kaldı.İznimi buna göre ayarladım.Sizce bu konuda hangi doktor daha başarılı.Lütfen bana yardımcı olun.

Doğru söylüyorsunuz da her gün ameliyata girdiğini nerden bilebiliriz ki? Yorumları okuyorum,kararımı bu yorumlar doğrultusunda vermeyi düşünüyorum.Sizin yazdığınız dr.ilk kez duyum mesela.Siz nasıl karar verdiniz?
Merhaba ben yeni üye oldum.Burada bir çok konuda tecrübeye dayalı yorumlar buluyorum bu da hoşuma gidiyor.Ben bir ay önce derin plan yüzgerme ve burun ameliyatı oldum.Dr.Tevfik Sözen i hiç duydunuz mu? Bence bi araştırın bakın.ben inanılmaz memnunum yakınlığından işini takip edişinden ve ameliyat sonuçlarımdan.Şöyle söyleyeyim 12 doktor görüşmesi yaptım ilk görüştüğüm Dr.Tevfik beydi ve onda karar kıldım.o kadar güven verdiki yaklaşımı ile açıklamalarıyla şimdi ise ne kadar doğru karar verdiğimi bizzat yaşıyorum.ve çok şanslı hissediyorum kendimi 10 yaş fark etti sonuç çok mutluyum.Bu konuda kesinlikle Dr.Tevfik Sözen doğru adres diyorum.( dileyenlerle fotolarımı da paylaşabilirim)
Doğru söylüyorsunuz da her gün ameliyata girdiğini nerden bilebiliriz ki? Yorumları okuyorum,kararımı bu yorumlar doğrultusunda vermeyi düşünüyorum.Sizin yazdığınız dr.ilk kez duyum mesela.Siz nasıl karar verdiniz?

Han76 kesinlikle Erhan beyi öneririm evet çok çok çok memnunum.İSterseniz resimler yollayabilirim.YAş 44 ama kesinlikle 31 den fazla demiyorlar.Evet zor bir süreç o süreç i Göze Alman lazım.Ama sonrası mükemmel mükemmel mükemmel
Kesinlikle kesinlikle Erhan bey istersen ameliyattan sonra gün gün resimlerimi yollarım[/QUOTEkanşa

Ben de Erhan eryılmaza orta yüz germe olmak istiyorum . Ama fotoğraf görmek istiyorum. Bir de süreç hakikaten çok mu uzun??? Gözüm korktu

Ben de Erhan eryılmaza orta yüz germe olmak istiyorum . Ama fotoğraf görmek istiyorum. Bir de süreç hakikaten çok mu uzun??? Gözüm korktu
Hyr kesinlikle cok uzun degil.1.5 ayda hersey bitiyor bence.ben 18 ekimde olmustum 15 gündür sisliklerim hic kalmadi.5 işlem yaptirdim.alin germe ve yagindan dolgu+üst goz kapagi+alt göz kapagi+cene ucu implanti+badem göz ve endoskopik orta yüz germe.hickimse anlamiyor ne yapildigini.sadece cok genclesmissin diyorlar sebebini soruyorlar okadar

Bu konuda erhan beyin uzerine kimse tanimiyorum
Profilimde fotolarim var amelyattan itibaren gun gun resimlerim var oncesi sonrasi 15 yil genclesiyor ve guzellesiyorsun

Hyr kesinlikle cok uzun degil.1.5 ayda hersey bitiyor bence.ben 18 ekimde olmustum 15 gündür sisliklerim hic kalmadi.5 işlem yaptirdim.alin germe ve yagindan dolgu+üst goz kapagi+alt göz kapagi+cene ucu implanti+badem göz ve endoskopik orta yüz germe.hickimse anlamiyor ne yapildigini.sadece cok genclesmissin diyorlar sebebini soruyorlar okadar
Harika ☺️ Çok teşekkür ederim..

ctlmbk ctlmbk ameliyatını Erhan beyemi oldun sende rica etsem cvplar mısın

Kizlar cok kararsiz kaldim endo orta yüz germe ve total yüz germe arasinda sizce hangisi daha iyi?2 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyati oldum ve doktoruum endo orta yüz germe önerdi.yurtdisinda oldugum icin baska dr larla görüsme imkanim olmadi sadece bir doktorla sadece whattsapp üzeri yazistim o da bana total yüz germe daha iyi olur dedi sizce hangi yöntem daha iyi lütfen yardimci olun..

Kizlar cok kararsiz kaldim endo orta yüz germe ve total yüz germe arasinda sizce hangisi daha iyi?2 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyati oldum ve doktoruum endo orta yüz germe önerdi.yurtdisinda oldugum icin baska dr larla görüsme imkanim olmadi sadece bir doktorla sadece whattsapp üzeri yazistim o da bana total yüz germe daha iyi olur dedi sizce hangi yöntem daha iyi lütfen yardimci olun..
Bence de total yüz germe daha iyi.endo sadece yanak ve elmacik kemilerinin ust kismina etki ediyor. Burnun ve agzin yanlaridaki cizgilere etki etmiyor.güldügun zaman fazlalık deri alınmadığı icin goz cevresindeki derin yine kat kat oluyor(gülerken sadece).bence olmusken fazlalik derinin de alinmasi lazim yani klasik yuz germe diyorum

Bence de total yüz germe daha iyi.endo sadece yanak ve elmacik kemilerinin ust kismina etki ediyor. Burnun ve agzin yanlaridaki cizgilere etki etmiyor.güldügun zaman fazlalık deri alınmadığı icin goz cevresindeki derin yine kat kat oluyor(gülerken sadece).bence olmusken fazlalik derinin de alinmasi lazim yani klasik yuz germe diyorum

Klasik yüz germe dediğiniz şu çok kesili olan germemi? Bu konuda bilgim yok endo olan arkadaşlarım var ama klasik germede kulak arkasında iz olan germe demi?

Klasik yüz germe dediğiniz şu çok kesili olan germemi? Bu konuda bilgim yok endo olan arkadaşlarım var ama klasik germede kulak arkasında iz olan germe demi?
Hayir kulak önünden kesi yapiliyor.endoda fazlalik deri atilmadigi icin cok bi fark olmuyor

KBB doktorlarinin da klasik yuz germe yaptigini bilen var mi?

Back