Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Hayir kulak önünden kesi yapiliyor.endoda fazlalik deri atilmadigi icin cok bi fark olmuyor
çok tşkler evet geçen hafta endo olan arkadaşımla buluştum oda aynı sizin gibi dedi bakalım kısmet şimdilik uzak zaten bana hala adapte olamadım yüze dokunma işine:)

Kız jelo,ben bu yüz germeden hiçbirşey anlamadım haa.. Sen iyi öğren,ben olacağım zaman sana soracağım ona göre

ayyy senin bana attığın telde resimlerde bebek gibi yüzün yahu dr kıyamaz neşter vurmaya sen bekle daha bak acele edip benden önce olma yine :)))))) sorarsın ben sana çok sordum bişeyi öyle oklendim sağol

canım ne yaptın sen karar verebildin mi? Bana doktorum endo dedi hatta burun ameliyatı ile bir ol mutlaka dedi tek burunu önce olursan sonra endo dersen asimetri oluşabilir dedi ben günü aldım sonra vazgeçtim az daha yüze bekleyeceğim

ayyy senin bana attığın telde resimlerde bebek gibi yüzün yahu dr kıyamaz neşter vurmaya sen bekle daha bak acele edip benden önce olma yine :)))))) sorarsın ben sana çok sordum bişeyi öyle oklendim sağol
Yok kız,şimdi olmaz zaten kıyarmıyım hiç bebek yüzüme :))) İlerisi için dedim,ne zaman çökersem (Allah gecinden versin tabi) belli olmaz,belki ihtiyaç olmaz inşallah.. Ufak tefek işlemler yaptırılır zaten,yag dolgusu,botox falan

bence de senin genetik iyi maşallah iyi yani yüzün botoks dolgu idare edersin bir süre valla benim aslında varda ihtiyaç korku belası ben hazır hissetmiyorum yüze :)))) 3 senede bir bende estetik ameliyatlar ruhum sorunlu benim hahhahhaha

Yüz işlemi biraz korkulu yaa,haklısın. Hazır değilsin demekki,bu halde olmaz zaten ameliyat. Sonrasında o iyileşme döneminde bunalıma girersin. Artık yüzünden iyice rahatsız olursun,öyle karar ver ol benceki o iyileşme dönemini sabırla geçir .
Estetik öyle birşey işte,ruhumuz sorunlu değil bence. Güzel sonuç alınca insan sorunlu bulduğu bölgeyide iyileştirmek istiyor. Daha iyi hissetmek için
Ayol ünlülerden ne eksiğimiz var Onlar her daim genç ve bakımlı görünüyorlar,bizimde imkanlarımız el verdiğince yaptırabiliyorsak yaptırmalıyız bence

hahhahha valla burada bir başlık vardı estetiğe saranların normal ruh halinde olduğu söylenemez hahhahah yok yok zaten ben hazır olmadan yapamam bişey süreç zor geçiyor birde sabırsızım ben aslında ben çözdüm olayı eskiye bakıyorum ara ara yeni sonuç eskiye oranla iyi ise ok oluyorum matematiği çözdüm :)))) eskiden ucuzdu daha bu işlemler şimdi artmış fiyatlar yahu barışık olmak lazım biraz yoksa sahne almayacağız az törpü iyidir işte:)

çok tşkler evet geçen hafta endo olan arkadaşımla buluştum oda aynı sizin gibi dedi bakalım kısmet şimdilik uzak zaten bana hala adapte olamadım yüze dokunma işine:)
Hic korkmayin.agri aci sizi olmuyor cok kisa surede iyilesiyor yüz.yaslanmayi beklememek lazim.yuze yasli ifadesi yerlestiginde yuzunde kirisiklik olmasa bile yasini belki ediyor insan.ben kirisiklik olusmadan hafif ciltte sarkmalar hissettigimde yaptiranlardanim.aynaya baktigimda genc görünmek beni mutlu ediyor.ameliyat olduktan sonra da zaten aaaa niye daha once olmamışim diyor insan.ben endo oldum.ust taraf cok gergin 20li yaslardaki gibi.simdi alt taraf tabi daha fazla goze batiyor.6 ayin gecmesini bekliyorum.full germe yaptıracam.ben sizin gibi yaslanmayi kirismayi bekleyemem.10 yil sonra bidaha olurum.bukadar genclesmeye deger bence 1 ayini feda etmek.sunu tekrar soyluyorum hic agri aci olmuyor korkmayin.

Ben halen arastirmaktayim anlamadim bu doktorlari kac kisiyle yazistim bazilari kesinlikle yapmayiz diyorlar cok istiyorum beraber olsun dedim kesinlikle ilmaz dediler.burun yaparsak yüz siser yüz yaparsak burun ve ikisi bir arada tam olarak gerilmezmis bende anlamadim benim doktorda beraber olur diyor be yapacagim karar veremedim.önce sadece burunmu yapsam diye düsünüyorum en gec haftaya amaliyatimi olacagim bakalim artik..:)

yok hayatım forumdan arkadaşımız oldu ikisi bir arada ben onu görünce zaten sonucuna vuruldum tek seferde olsun bitsin isterim açıkçası ama ben endomu tam germemi ona karar veremediğim için erteledim yok yok ben gün gün ay ay resim gördüm maşşallah çok iyi oldu iyileşme süreci de yüzü de adını yazmıyorum buradan sende biliyorsun üyeyi :)

iyi geldi yazdıklarınız tşkler

Paraci olmayan hastasini düşünen drlar ikisini bir yapmıyorlar.bence ilk once germeyle ilgili estetikleri yaptirip ondan sonra burun yaptirmak daha mantikli.ben öyle yaptirmaya karar verdim

Paraci olmayan hastasini düşünen drlar ikisini bir yapmıyorlar.bence ilk once germeyle ilgili estetikleri yaptirip ondan sonra burun yaptirmak daha mantikli.ben öyle yaptirmaya karar verdim
Klasik germeyi cok iyi yapan bu konuda tam uzmanlasmis dr bilen var mi.hem en az iz hem gizli iz

Muhtemelen gorusmenizi yapmissinizdir doktorla, nazil geçti, karar verebildiniz mi ?[/QUOTE]
Slm cnm beni ekleyebilirmisin

Son düzenleme:
Bu arada badem göz ve Kaş kaldirma oldum ben 1 ay once.gerçekten cok çekici oluyorsun.kaslarimi dovme yaptirdim saniyorlar . ameliyat oldugumu kimse anlamıyor sadece cok genclesmissin guzellesmissin diyorlar
merhaba
Ameliyatinizi kime oldunuz? bende dusunuyorumda

Hyr ama o da iyi yapiyor.fiyati yüksek soyluyor

merhaba
Bende endoskopik orta yuz germe ve goz kapagi dusunuyorum, daha dogrusu Erhan bey onerdi ve mantikli geldi bana, ancak cok yuksek fiyati , ben karsilayamam, siz kime oldunuz ameliyatinizi?

merhaba
Bende endoskopik orta yuz germe ve goz kapagi dusunuyorum, daha dogrusu Erhan bey onerdi ve mantikli geldi bana, ancak cok yuksek fiyati , ben karsilayamam, siz kime oldunuz ameliyatinizi?
Ercan beye oldum.kaslarınız dusukse alni da geriyor

Cok tesekkur ederim hizli cevabin icin
doktorun Soyadi ne?
birde resimlerinizi nasil gorebilirim hic koydunuz mu bu siteye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…