Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Super! Bu kadar islemden sonra bile 15 gunde iyilestiyseniz harika. Erhan bey bu isin ehli anladigim kadariyla ne dersiniz? Bende arayis icindeyim. Daha dogrusu Ali Mezdegi ile randevum var onumuzdeki ay ama nette hic ona yuz germe yaptiran kisiler veya yorumlarini bulamadim...

Bende gormek istiyorum resimleri nasil gorebilirim lutfen yardimci olurmusunuz tecrubeli arkadaslar

Resim gormem mumkun olur mu acaba rica etsem. Yeni uyeyim siteyi tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Resimleri nerden gorebilirim?

Burda albumler basligi altinda resimler varmis ama hep burun estetigi. Nerde bu yuz gerdirme resimleri yahu.....

Resim gormem mumkun olur mu acaba rica etsem. Yeni uyeyim siteyi tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Resimleri nerden gorebilirim?
Ben iki yil herkese sordum,hicbir cvp alamadim resimlerini bile gostermediler ameliyat olanlar.estetik yaptirdiklari bilinmesin diye ozellikle yuz estetiklerini gostermek istemiyorlar.bende bunun izdirabini cok cektim.dr dr gezdim birsürü para harcadım bazi drlara yuksek muayene ucretleri odedim dogru doktoru bulana kadar yani maddi manevi yiprandim.en sonunda birine cok güvendim ve yaptırdım .gun gün surecimi paylaştım ancak bazi kendini bilmez insanlar saçma sapan yorumlar yapip asabimi bozdular ben de albümumu gostermemeye karar verdim.caba satfetmeden elde ettigin hicbirseyin değeri anlasilmiyor

Aaaa ne kadar ayip etmisler. Ne gibi yorumlar yaptilar bilmiyorum ama emeginize saygi duymalari gerekirdi :-( Eger lutfedip benimle paylasirsaniz hangi doktorlarla gorustunuz ve de resimleri gorebilirsem ben size minnettar kalirim ❤

Aaaa ne kadar ayip etmisler. Ne gibi yorumlar yaptilar bilmiyorum ama emeginize saygi duymalari gerekirdi :-( Eger lutfedip benimle paylasirsaniz hangi doktorlarla gorustunuz ve de resimleri gorebilirsem ben size minnettar kalirim ❤
Estağfurullah olurmu oyle şey sizi takibe aliyorum bakabilirsiniz.yorumunuzu buraya yapmanizi rica ediyorum sadece

Cok ozur dilerim ama bunu okumadan once oraya yorum yaptim bagislayin :-( Gercekten super bir degisim olmus. 10 yas genclesmissiniz tebrikler gule gule kullanin genc yuzunuzu Tam olarak hangi islemler yapilmisti?

Cok ozur dilerim ama bunu okumadan once oraya yorum yaptim bagislayin :-( Gercekten super bir degisim olmus. 10 yas genclesmissiniz tebrikler gule gule kullanin genc yuzunuzu Tam olarak hangi islemler yapilmisti?
Tsk.alin germe ve alna yag enjeksiyonu.badem göz.ust ve alt gozkapagi.endoskopik yuz kaldirma.cene ucu implanti takıldı

Merhaba sonuclarinizin cok guzel olmasina cok sevindim. Benimle foto paylasabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…