- 18 Şubat 2017
- 45
- 15
- 38
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B Bracehater geçmiş olsun ameliyatını olmuşsun Cansuceren öğrendim nasılsın ? Sürecini yazarsan çok sevinirim burun ve endo zor oldumu bende aynı işlemleri olacağım kamyon carpmış gibi olmadın demi:)Tevfik bey Ankaradaymis o yuzden gerek kalmadi cok tesekkur ederim
Mümkünse bana da atabilir misin resimleriniTabiiki özel mesaj at kısmından atarım resimlerimi.
cnm mrb orta yüz germe ve göz kapağı operasyonu olacağımBana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun
Herhalde beni izlemeye mi almanı gerekiyor fotoğraflarınızı görebilmem için öyleyse bi şaapabilir misinizEndoskopik yüz germe ile birlikte oldugum kombine yuz estetigi ameliyat surecimi 15 günlük periyotlarla cektigim resimlerle albumumde paylaştım bu ameliyati olmak isteyenlere fikir vermesi acisindan yardimci olacagini düşünüyorum
Selam Ctlmbk, fotograflarini nasil gorebilirim? Ben de bu operasyonlari olmak istiyorum. Doktor konusunda cok kararsizimTsk.alin germe ve alna yag enjeksiyonu.badem göz.ust ve alt gozkapagi.endoskopik yuz kaldirma.cene ucu implanti takıldı
bende bi ara bu ameliyati düsünmüstüm...ve bana iki doktor tarafindan Erhan Eryilmaz tavsiye edilmisti...iki doktorun ilk aklina gelen ayni doktorsa...demek bu doktor gercekten bu ameliyati cok iyi yapio...:)
merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum...resim nasıl paylaşılır paylaşılan resimlere nasıl bakılır bilmiyorum kusurum olursa affınıza sığınıyorum orta yüz ameliyati olmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok doktor konsunda olsun yaşanan süreç ...daha önce ameliyat olup onların yaşadıkları olumlu olumsuz yanları görüntüleri ....bu konuda beni bilgilendiriseniz cok teşekkür ederim...Tabiiki özel mesaj at kısmından atarım resimlerimi.
merhabaTabiiki özel mesaj at kısmından atarım resimlerimi.
Hyr ama o da iyi yapiyor.fiyati yüksek soyluyor
Bişey soracaktım bende 20 aralık 2017 ameliyat oldum üçüncü günden sonra çok rahattım morarma ağrı yoktu ağız ve şakaktan yapıldı ameliyat göz etrafım yanaklarım burun ve ağız çizgilerim birazda çene konturum hepsi güzel göz altlarımdaki adem ve açılan morartı sarıya döndü tabi daha yüz oturmadı yüzüm tombuldu ondan yağa gerek duyulmadı fakat yanaklarımda aşağı doğru bi çukur hat var sizdede oldumu burda okumuştum anlatmıştı biri ama o yazıyı bulamadım zamanla düzeliyormu yoksa oraya daha sonra dolgumu koyuyorlar sizde oldumu lütfen beni aydınlatırmısınıxSekiz ay önce bu operasyonu oldum..sonuçtan çok memnunum
Bahsettiğiniz şikayet bende hiç olmadı..şu an çok erken..yüzünüz daha oturmadı..günden güne deyişim devam eder..dr.unuza bildirirseniz gerekli açıklamayı yapar size..geçmiş olsunBişey soracaktım bende 20 aralık 2017 ameliyat oldum üçüncü günden sonra çok rahattım morarma ağrı yoktu ağız ve şakaktan yapıldı ameliyat göz etrafım yanaklarım burun ve ağız çizgilerim birazda çene konturum hepsi güzel göz altlarımdaki adem ve açılan morartı sarıya döndü tabi daha yüz oturmadı yüzüm tombuldu ondan yağa gerek duyulmadı fakat yanaklarımda aşağı doğru bi çukur hat var sizdede oldumu burda okumuştum anlatmıştı biri ama o yazıyı bulamadım zamanla düzeliyormu yoksa oraya daha sonra dolgumu koyuyorlar sizde oldumu lütfen beni aydınlatırmısınıx
İstersen telefonumu verim araAyhak bende 20 sinde ameliyat günü aldım ama endişeliyim bana doktor ismini ve Enka'dan ücret ödediğini yazabilirmisin
Merhaba yüz germe ameliyatı olmayı planlıyorum ama yazılanları okuduktan sonra korkmadım desem yalan olurevet cok zormus gözlerimi acmakta zorlaniyrum yüzüm sisti offff cok zor bu kadar olacagini tahmin etmemistim umarim sonuc iyi olur:18: