• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Merhaba.. ctlmbk ctlmbk resimlerinizi ben de görebilir miyim? Sitede yeniyim nasıl resim göreceğimi bilmiyorum ve acil yüzüme uygulama yaptırmam gerekiyor..

Bana orta yüz germe ile ilgili sormak istediğin varsa sorabilirsin.Yardımcı olmaya çalışırım.Reaimlerede bakarsan bilgi sahibi olursun
cnm mrb orta yüz germe ve göz kapağı operasyonu olacağım
doktorun ameliyat öncesi 15 gün
tek bir tane bile sigara içmeme mi söyledi
sen böyle bir şey yaşadın mı
ve sonuçları nasıl oldu
ameliyat sonrası yüzünde ne kadar değişim oldu
veya yüzünü ne kadar zamanda oturdu
ve kime oldun ameliyatı sonuçlarından memnun musunuz

Endoskopik yüz germe ile birlikte oldugum kombine yuz estetigi ameliyat surecimi 15 günlük periyotlarla cektigim resimlerle albumumde paylaştım bu ameliyati olmak isteyenlere fikir vermesi acisindan yardimci olacagini düşünüyorum
Herhalde beni izlemeye mi almanı gerekiyor fotoğraflarınızı görebilmem için öyleyse bi şaapabilir misiniz

Orta yüz germe tam olarak nedir? İz bırakan bir ameliyat mıdır? Çoğu doktorun internet sitesinde bile yok bu ameliyat

bende bi ara bu ameliyati düsünmüstüm...ve bana iki doktor tarafindan Erhan Eryilmaz tavsiye edilmisti...iki doktorun ilk aklina gelen ayni doktorsa...demek bu doktor gercekten bu ameliyati cok iyi yapio...:)
Tabiiki özel mesaj at kısmından atarım resimlerimi.
merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum...resim nasıl paylaşılır paylaşılan resimlere nasıl bakılır bilmiyorum kusurum olursa affınıza sığınıyorum orta yüz ameliyati olmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok doktor konsunda olsun yaşanan süreç ...daha önce ameliyat olup onların yaşadıkları olumlu olumsuz yanları görüntüleri ....bu konuda beni bilgilendiriseniz cok teşekkür ederim...

En sonuç odaklı en kalıcı en farkedilmeyen ameliyat endoskopik orta yüz germe gibi görünüyor ama ne bir doktorun instagramında doğru dürüst fotoğraf bulabiliyoruz ne de yaptıranlar paylaşımda bulunuyor.Avrupa’da Amerika’da elini attığın bu ameliyatı oluyor bu ülkede neden bu kadar dar bilgi var bu ameliyat hakkında gerçekten merak ediyorum.

Ayhak bende 20 sinde ameliyat günü aldım ama endişeliyim bana doktor ismini ve Enka'dan ücret ödediğini yazabilirmisin

Sekiz ay önce bu operasyonu oldum..sonuçtan çok memnunum
Bişey soracaktım bende 20 aralık 2017 ameliyat oldum üçüncü günden sonra çok rahattım morarma ağrı yoktu ağız ve şakaktan yapıldı ameliyat göz etrafım yanaklarım burun ve ağız çizgilerim birazda çene konturum hepsi güzel göz altlarımdaki adem ve açılan morartı sarıya döndü tabi daha yüz oturmadı yüzüm tombuldu ondan yağa gerek duyulmadı fakat yanaklarımda aşağı doğru bi çukur hat var sizdede oldumu burda okumuştum anlatmıştı biri ama o yazıyı bulamadım zamanla düzeliyormu yoksa oraya daha sonra dolgumu koyuyorlar sizde oldumu lütfen beni aydınlatırmısınıx

Bişey soracaktım bende 20 aralık 2017 ameliyat oldum üçüncü günden sonra çok rahattım morarma ağrı yoktu ağız ve şakaktan yapıldı ameliyat göz etrafım yanaklarım burun ve ağız çizgilerim birazda çene konturum hepsi güzel göz altlarımdaki adem ve açılan morartı sarıya döndü tabi daha yüz oturmadı yüzüm tombuldu ondan yağa gerek duyulmadı fakat yanaklarımda aşağı doğru bi çukur hat var sizdede oldumu burda okumuştum anlatmıştı biri ama o yazıyı bulamadım zamanla düzeliyormu yoksa oraya daha sonra dolgumu koyuyorlar sizde oldumu lütfen beni aydınlatırmısınıx
Bahsettiğiniz şikayet bende hiç olmadı..şu an çok erken..yüzünüz daha oturmadı..günden güne deyişim devam eder..dr.unuza bildirirseniz gerekli açıklamayı yapar size..geçmiş olsun

Ankara'da mini yuz germe ameliyati olan var mi?Olduysa kime oldu memnun kaldi mi?Fiyatlari ne kadar acaba?Hem mini yuz gerdirme hem kaş kaldirtma yaptirmak istiyorum ki kaşlarim düşük ayrica buldog denilen bolge var bende. En uygun Ankara

evet cok zormus gözlerimi acmakta zorlaniyrum yüzüm sisti offff cok zor bu kadar olacagini tahmin etmemistim umarim sonuc iyi olur:18:
Merhaba yüz germe ameliyatı olmayı planlıyorum ama yazılanları okuduktan sonra korkmadım desem yalan olur

Ben de orta yüz germe işlemi için gitmiştim fakat dr um daha erken olduğunu söyledi yaşım 40 . Şimdilik yağ enjeksiyonu ile toparladık . 5 yıl sonra inşallah bende yaptiracagim.

Back