• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endoskopik Orta Yüz Germe Ameliyatı Yaptıranların Dr.Tavsiyesi

Hyr kesinlikle cok uzun degil.1.5 ayda hersey bitiyor bence.ben 18 ekimde olmustum 15 gündür sisliklerim hic kalmadi.5 işlem yaptirdim.alin germe ve yagindan dolgu+üst goz kapagi+alt göz kapagi+cene ucu implanti+badem göz ve endoskopik orta yüz germe.hickimse anlamiyor ne yapildigini.sadece cok genclesmissin diyorlar sebebini soruyorlar okadar

Super! Bu kadar islemden sonra bile 15 gunde iyilestiyseniz harika. Erhan bey bu isin ehli anladigim kadariyla ne dersiniz? Bende arayis icindeyim. Daha dogrusu Ali Mezdegi ile randevum var onumuzdeki ay ama nette hic ona yuz germe yaptiran kisiler veya yorumlarini bulamadim...

Hic korkmayin.agri aci sizi olmuyor cok kisa surede iyilesiyor yüz.yaslanmayi beklememek lazim.yuze yasli ifadesi yerlestiginde yuzunde kirisiklik olmasa bile yasini belki ediyor insan.ben kirisiklik olusmadan hafif ciltte sarkmalar hissettigimde yaptiranlardanim.aynaya baktigimda genc görünmek beni mutlu ediyor.ameliyat olduktan sonra da zaten aaaa niye daha once olmamışim diyor insan.ben endo oldum.ust taraf cok gergin 20li yaslardaki gibi.simdi alt taraf tabi daha fazla goze batiyor.6 ayin gecmesini bekliyorum.full germe yaptıracam.ben sizin gibi yaslanmayi kirismayi bekleyemem.10 yil sonra bidaha olurum.bukadar genclesmeye deger bence 1 ayini feda etmek.sunu tekrar soyluyorum hic agri aci olmuyor korkmayin.[/QUO
Yasinizi ogrenebilirmiyim? Birde ben yeni uyeyim resimleri neden goremiyorum bilginiz var mi bu konuda?

yok hayatım forumdan arkadaşımız oldu ikisi bir arada ben onu görünce zaten sonucuna vuruldum tek seferde olsun bitsin isterim açıkçası ama ben endomu tam germemi ona karar veremediğim için erteledim yok yok ben gün gün ay ay resim gördüm maşşallah çok iyi oldu iyileşme süreci de yüzü de adını yazmıyorum buradan sende biliyorsun üyeyi :)

Bende gormek istiyorum resimleri nasil gorebilirim lutfen yardimci olurmusunuz tecrubeli arkadaslar

Kusura bakma cnm mesajini simdi gordum.dr um Ercan Karacaoğlu.Ataşehir memorial de.meslegine aşık biri.birinci planda parayi dusunmeyen bir hekim.3 ay oldu.goz kapaklarimda en ufak bir iz dahi yok.yüzüm de oturdu.ben 1.5 ayda tamamen iyilestim.kaslarimi kontör yaptirdigimi sanıyorlar.cok düşüktü alin germe de yaptigi icin kaslarim yukari kalkti.badem goz de yapti.goz ve kaslarima bakan biri beni 20 yasinda sanar.cene konturumu de nisanda gerdirecem.resimlerim icin özelden yazisabiliriz

Resim gormem mumkun olur mu acaba rica etsem. Yeni uyeyim siteyi tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Resimleri nerden gorebilirim?

Burda albumler basligi altinda resimler varmis ama hep burun estetigi. Nerde bu yuz gerdirme resimleri yahu.....

Resim gormem mumkun olur mu acaba rica etsem. Yeni uyeyim siteyi tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Resimleri nerden gorebilirim?
Ben iki yil herkese sordum,hicbir cvp alamadim resimlerini bile gostermediler ameliyat olanlar.estetik yaptirdiklari bilinmesin diye ozellikle yuz estetiklerini gostermek istemiyorlar.bende bunun izdirabini cok cektim.dr dr gezdim birsürü para harcadım bazi drlara yuksek muayene ucretleri odedim dogru doktoru bulana kadar yani maddi manevi yiprandim.en sonunda birine cok güvendim ve yaptırdım .gun gün surecimi paylaştım ancak bazi kendini bilmez insanlar saçma sapan yorumlar yapip asabimi bozdular ben de albümumu gostermemeye karar verdim.caba satfetmeden elde ettigin hicbirseyin değeri anlasilmiyor

Aaaa ne kadar ayip etmisler. Ne gibi yorumlar yaptilar bilmiyorum ama emeginize saygi duymalari gerekirdi :-( Eger lutfedip benimle paylasirsaniz hangi doktorlarla gorustunuz ve de resimleri gorebilirsem ben size minnettar kalirim ❤

Aaaa ne kadar ayip etmisler. Ne gibi yorumlar yaptilar bilmiyorum ama emeginize saygi duymalari gerekirdi :-( Eger lutfedip benimle paylasirsaniz hangi doktorlarla gorustunuz ve de resimleri gorebilirsem ben size minnettar kalirim ❤
Estağfurullah olurmu oyle şey sizi takibe aliyorum bakabilirsiniz.yorumunuzu buraya yapmanizi rica ediyorum sadece

Cok ozur dilerim ama bunu okumadan once oraya yorum yaptim bagislayin :-( Gercekten super bir degisim olmus. 10 yas genclesmissiniz tebrikler gule gule kullanin genc yuzunuzu Tam olarak hangi islemler yapilmisti?

Cok ozur dilerim ama bunu okumadan once oraya yorum yaptim bagislayin :-( Gercekten super bir degisim olmus. 10 yas genclesmissiniz tebrikler gule gule kullanin genc yuzunuzu Tam olarak hangi islemler yapilmisti?
Tsk.alin germe ve alna yag enjeksiyonu.badem göz.ust ve alt gozkapagi.endoskopik yuz kaldirma.cene ucu implanti takıldı

Ben olmadım henüz ama çok araştırdım.Ercan Karacaoğluna karar verdim.Önce karın oldum.Şu an ameliyatlıyım.İlkten çok korkmuştum burdaki arkadaşlarla da görüştüm 3 aya yakın şiş dolaşmak bana zor geldi vazgeçmiştim.Şişlik durumunu anlattım değil aylarca 15 gün bile zor benim için dedim.Öyle bir durum olmadığını ameliyattan sonra bir alete bağlandığını ve şişliklerin yani ödemin yok denecek kadar az olduğunu söyledi.Burdan jelesece arkadaş canlı örneğini görmüş.Kadının ameliyat olduğu bile anlaşılmıyordu 10 gün olmuş kontrole gelmiş şişlik falan hiç yokmuş.Ercan bey resim falan gösterdi ama insan canlı görmek görenden duymak başka işte.İkisi bir arada olmaz dedi.Karın benim için daha öncelikli olduğundan ilk tercihim oldu.Şimdi sıra yüzde belki senden önce olurum paylaşırım.İnşallah yardımcı olmuşumdur.[/QUOT

Merhaba bentoprak, ameliyat sonuclarin nasil? Aradan yillar gecmis ve hala bu sitedemisin bilmiyorum ama mesajimi alirsan ve cevap yazarsan cok ama cok sevinirim

Merhaba ben yeni üye oldum.Burada bir çok konuda tecrübeye dayalı yorumlar buluyorum bu da hoşuma gidiyor.Ben bir ay önce derin plan yüzgerme ve burun ameliyatı oldum.Dr.Tevfik Sözen i hiç duydunuz mu? Bence bi araştırın bakın.ben inanılmaz memnunum yakınlığından işini takip edişinden ve ameliyat sonuçlarımdan.Şöyle söyleyeyim 12 doktor görüşmesi yaptım ilk görüştüğüm Dr.Tevfik beydi ve onda karar kıldım.o kadar güven verdiki yaklaşımı ile açıklamalarıyla şimdi ise ne kadar doğru karar verdiğimi bizzat yaşıyorum.ve çok şanslı hissediyorum kendimi 10 yaş fark etti sonuç çok mutluyum.Bu konuda kesinlikle Dr.Tevfik Sözen doğru adres diyorum.( dileyenlerle fotolarımı da paylaşabilirim)

Merhaba sonuclarinizin cok guzel olmasina cok sevindim. Benimle foto paylasabilirmisiniz?

Back