- 14 Ağustos 2016
- 177
- 102
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal germe yaptırın cok hafif bir degisiklik oluyorMerhaba kizlar bende orta yüz germe düsünüyorum.bundan 1 ay önce karin germe lipo ve göz kapagi amaliyati oldum ve simdi orta yüz germe düsünüyorum.bu amaliyati olanlar bilgi verirseniz cok memnun olurum..
Normal germe ve orta yüz germe arasinda fark nedir,siz ne yaptirdiniz?Bence normal germe yaptırın cok hafif bir degisiklik oluyor
Endoskopik orta yüz germe yaptirdim.alt goz kapaginizda problem varsa endoskopik orta yüz germede o kisim alınıyor.birde sacli deriden kucuk deliklerden girilerek kapali yapiliyor.deri fazlalıkları cikarilmiyor.deri altindaki sarkan doku yukarilarda biryere asiliyor.buda biraz rahatsiz ediyor.sanirim 4-5 ay gibi bir sure saçını cok sıkı bağlamış gibi bir hisle(gerginlikle) yasamak zorunda kaliyorsunuz.burun ve agiz kenarinda cizgiler varsa bunlar gitmiyor sadece elmacik kemikleri üzerinde bir toparlanma oluyor ve ihtiyaciniz varsa karninizdaki yaglardan o kısımlara dolgu yapılıyor ve bu kalici oluyor. ben 5 ay sonra normal yüz germe yaptiracagimNormal germe ve orta yüz germe arasinda fark nedir,siz ne yaptirdiniz?
Sekiz ay önce bu operasyonu oldum..sonuçtan çok memnunumMerhaba kizlar bende orta yüz germe düsünüyorum.bundan 1 ay önce karin germe lipo ve göz kapagi amaliyati oldum ve simdi orta yüz germe düsünüyorum.bu amaliyati olanlar bilgi verirseniz cok memnun olurum..
Orta yüz germe yaptirmissiniz faydasini görmedimizmi?benim doktor benim icin orta yüz germe tavsiye etti.ben aslinda kas kaldirma ve badem göz istemistim bana orta yüz germeyle daha iyi sonuc alirsin dediEndoskopik orta yüz germe yaptirdim.alt goz kapaginizda problem varsa endoskopik orta yüz germede o kisim alınıyor.birde sacli deriden kucuk deliklerden girilerek kapali yapiliyor.deri fazlalıkları cikarilmiyor.deri altindaki sarkan doku yukarilarda biryere asiliyor.buda biraz rahatsiz ediyor.sanirim 4-5 ay gibi bir sure saçını cok sıkı bağlamış gibi bir hisle(gerginlikle) yasamak zorunda kaliyorsunuz.burun ve agiz kenarinda cizgiler varsa bunlar gitmiyor sadece elmacik kemikleri üzerinde bir toparlanma oluyor ve ihtiyaciniz varsa karninizdaki yaglardan o kısımlara dolgu yapılıyor ve bu kalici oluyor. ben 5 ay sonra normal yüz germe yaptiracagim
Merhaba orta yüz germemi oldunuzSekiz ay önce bu operasyonu oldum..sonuçtan çok memnunum
Normal yüz germe nasil oluyorOrta yüz germe yaptirmissiniz faydasini görmedimizmi?benim doktor benim icin orta yüz germe tavsiye etti.ben aslinda kas kaldirma ve badem göz istemistim bana orta yüz germeyle daha iyi sonuc alirsin dedi
Endoskopik orta yüz germe,göz kapağı,göz altı torbaları alımı,göz altı çukurları dolumu,kök hücre,burun,dudaklara kendi dokumdan dolgu operasyonları oldumMerhaba orta yüz germemi oldunuz
Ben 1 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyazi oldum ve göz alti cukurluklari ve nasional bölgeye kendi yagimda dolgu yapildi.simdi kaslarimi ve badem göz istedim ve orta yüz germeyle dahs iyi sonuc olur dediEndoskopik orta yüz germe,göz kapağı,göz altı torbaları alımı,göz altı çukurları dolumu,kök hücre,burun,dudaklara kendi dokumdan dolgu operasyonları oldum
Acaba hepsini tek seferde olsaydınız daha iyi olmazmıydı..mesala ben göz kapaklarında yağ bezeleri çıkmıştı bu sebeple dr.görüşmeye gittim endo kararıyla çıktım.Ben 1 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyazi oldum ve göz alti cukurluklari ve nasional bölgeye kendi yagimda dolgu yapildi.simdi kaslarimi ve badem göz istedim ve orta yüz germeyle dahs iyi sonuc olur dedi
En doğrusunu dr.bilir tabi..Ben karin germe ve lipoda oldum ve bunlarin hepsi cok olur dedi.orta yüz germe endomu oluyor?
Gözalti olduysaniz endoyu önermem gozaltindan kesi yapiliyo endoda.dr belki endoskopik yuz germe dememistir.çünkü dediginiz ameliyatlari olan birine hicbir dr endo tavsiye etmez diye düşünüyorum.Ben 1 ay önce göz alt ve üst kapagi amaliyazi oldum ve göz alti cukurluklari ve nasional bölgeye kendi yagimda dolgu yapildi.simdi kaslarimi ve badem göz istedim ve orta yüz germeyle dahs iyi sonuc olur dedi
Bilmiyorum endo diye birsey doktorumda duymadim bana orta yüz germe yapilabilecegini söyledi.orta yüz gelme endomu oluyorGözalti olduysaniz endoyu önermem gozaltindan kesi yapiliyo endoda.dr belki endoskopik yuz germe dememistir.çünkü dediginiz ameliyatlari olan birine hicbir dr endo tavsiye etmez diye düşünüyorum.
Bana alin kas ve badem göz ve yanaklari yukari cekeriz demisti ve bu orta yüz germeyle daha basarili olur dedi bende kararsiz kaldim simdiEwt siz Kaş kaldirma ve badem gözde israr edin ama bence başka bir dra gidin.cunku bu estetikleri olmus birine endo tavsiye ediyorsa dogru yonlendirmiyor bence.birkac dr'a gidip görüş alın
Farkli yöntemleri oldugunu bilmiyordum orta yüz germe dedi bilmedigim icin sormadim kaslar ve alin kisni daha iyi olur dwnistiEndoskopik mi normalmi dedi bunu tam bilmiyormusunuz.orta yüz germenim de farkli yontemleri var