- Konu Sahibi kedici_kxixz
birde bende hiç belirti vermedi kistler Allah tarafından hep birşey sebep oldu muayeneme, rutin kontrole gittiğimde gördük kistlerimi, oyüzden kontrole gidin arkadaşlar illa birşey olmak zorunda değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata kistini benden iyi tanıyamazsın, evelendim 24 yaşında ameliyat oldum, açık ameliyat 4 tane kit alındı, 26 yaşında kanama yüzünden kürtaj oldum, 27 yaşında tekrar kist yüzünden laparodkopik ameliyat oldum, sakın açık ameliyat olma ameliyattan sonra yapışıklık riskin çok fala tüpler tıkanabilir, dr unu çok dikkatle seç, bebişin olur Allah'ın izniyle, tüp bebek yoluyla oldu benim, lütfen dr iyi seç, istersen tavsiye ederim dr umu
yaaa arkadaşlar ben bişey sorcam
bu kistler basit bir muayene ile belli oluyomu
yani ultrasonda hemen görünüyomu
ve bu kistlerin belirtileri neler
paylaşırsanız memnun olurum
kedici kız bebeğin olacaktır üzülmene kafana takmana gerek yok ben hamileyim 2 aylık arkadaşım da hamile 4 aylık aynı kistten ikimizdede var burada tanıştık.ayrıntı istersen hepsi çikolata kisti ve hamile kalamama sendromu adı altında aralık ayından bu yana orada gün gün yazışıyoruz.şu an ikimiz bebek bekliyoruz.sevgiyle kal.umudunu yitirme.
canim cok gecmis olsun cok uzuldum insallah hemencecik iylesir gebe kalirsin....
çok tedirginim ya bi bilgin varmı bu konuda
canım bende 1 ay önce çikolata kistimi aldırdım laporoskopiyle doktor 6 ay içinde normal yolla kalamazsan tüp bebek dedi tüpler filan açık benim yapışmamışta kist bi yere nolur sence
kedici kız bebeğin olacaktır üzülmene kafana takmana gerek yok ben hamileyim 2 aylık arkadaşım da hamile 4 aylık aynı kistten ikimizdede var burada tanıştık.ayrıntı istersen hepsi çikolata kisti ve hamile kalamama sendromu adı altında aralık ayından bu yana orada gün gün yazışıyoruz.şu an ikimiz bebek bekliyoruz.sevgiyle kal.umudunu yitirme.
gizemcim Sen Bize Yazarak Umut Olan Insanlardan Birisin.burdada Okudum Yazını Gördüm.gülümsedim.o Günleri Düşündüm çok Endişeleniyordum Olmayacak Diye Ama şükürler Olsun Ki Oldu.sağlıkla Doğmasını Bekliyorum şimdi.
arkadaşler ebndaha yeni üye oldum sadece yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak için,bundan 6 sene önce banada kist oldugu söylendi.gitmediğim doktor kalmadı ve çikulata kisti kısırlık sebebidir dendi.fakat ben ameliyat olmaya yanaşmadım çünkü hem 21 yaşındaydım hemde doktorların tavırları çok belirsizdi.geçen sene eşimin müvekkili bi doktora muayne oldum ve bana dediki,bu yaşta ameliyat gerek yok çocuk yapmayı denemelisin,bunun sonucunda olmassa ameliyat son çare dedi.ben bi türlü hamile kalıcagıma inanamadım.geçen ayki kontrolde yumurtam oluşmuştu ve bana bi çatlama iğnesi verdi.sonuç bu ay hamileyim.yani 5 haftalık olmuş ve herşey yolunda gebelik sırasında kistde gerilemiş.kısacası benim 6 sene boyunca kabusum olan olay gece uykularımı kaçıan kist diger doktorlaın dedigi kadar abartılacak bişey degilmiş.ben normal yollardan gebe kaldım.bence inancı olan ve isteyen herkes bu hastalıgı yener.ALLAH hepize saglıklı bebekler versin...
kizlar bendede endometriyosis varmis dr um dedi bugun bana bu kistleri eritici olarak flax oil verdi yani keten yagi gunde 4 kapsul iciyorum bir dahaki aya degil sonraki aya hamilelik calismalarina baslicam insalalh dr herbelist cok tavsiye ettiler bende denemek istedim eger hamile kalirsam bir hap daha var unlocking formula diye onu verdi endometriosis icin sizlerede yardimci olurum tabi yararsa