- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Yedekte 1 yumurtam var. O yüzden şu anda antioksidan grubu ilaç kullanıyorum, tekrar opu yapılacak yani 2. Tüp bebek tedavisi. 37 yaşındayım. Dr yumurta toplarsak daha iyi olur dedi. 1. Kalite olmasına rağmen 2 embriyom da tutmadı. Dediğiniz gibi keşke baskılama yapsaydı. Transferden 2-3 gün önce gördü kisti. Emin olamadı, kanlı yumurta da olabilir dedi. 11 mm imiş. Transfer sonrası 2 adet dönemi geçirdim. Geçen kontrolde 1,5 cm olmuş. Şimdi soğan kürü yapıyorum. Prowomen ile teatrio ilaçlarına devam. İlk adette kontrol olacak. Hormon iğneleri de kisti büyütmüş olabilir.tüp bebekte genelde baskılama yapılıyor , küçük yada büyük farketmez , kisti pasif hale getiriyorlar . Hayırlısı olsun hakkınızda ... yedekte yumurtalarınız var o zaman
tabii , infertilite sebebi olduğu için ve uzun zamandır gebe kalamadığınız için , endometrioziste aşılama önemli değil. Tabii bu heyetinde insafiyetine klmış bişeySadece kist yetyo mu yani?
27 yaşındayım 3. aşılama şartı koşmazlarsa bu harika olurdevlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?
evet , şüphe var ise bence emar çekilseydi keşke kesin tanı konmuş olurdu, transfer iptal edilseydi ilaçları boşa kullanmış olurdun ama şöyle bir durumda var çikolata kisti küçük çaplı olunca zor farkediliyor hemen tanı konulamıyor ve aldığın hormon ilaçları ile kist yatağı var ise büyüme yapmış son dakika açığa çıkmış olabilir. Bu yumurta büyütme ilaçları kisti çok hızlı şekilde büyütüyor. olumlu tarafından bak , en azından farkedilmiş ve ne yapılması gerektiği çözüme ulaşmış.Yedekte 1 yumurtam var. O yüzden şu anda antioksidan grubu ilaç kullanıyorum, tekrar opu yapılacak yani 2. Tüp bebek tedavisi. 37 yaşındayım. Dr yumurta toplarsak daha iyi olur dedi. 1. Kalite olmasına rağmen 2 embriyom da tutmadı. Dediğiniz gibi keşke baskılama yapsaydı. Transferden 2-3 gün önce gördü kisti. Emin olamadı, kanlı yumurta da olabilir dedi. 11 mm imiş. Transfer sonrası 2 adet dönemi geçirdim. Geçen kontrolde 1,5 cm olmuş. Şimdi soğan kürü yapıyorum. Prowomen ile teatrio ilaçlarına devam. İlk adette kontrol olacak. Hormon iğneleri de kisti büyütmüş olabilir.
bnce devlet değilde özele gitseniz hatta endometriozis konusunda uzman olursa dah aiyi olur , her doktor endometriozisde doğru tüp bebek yöntemi uygulamıyor.27 yaşındayım 3. aşılama şartı koşmazlarsa bu harika olur
öneriniz var mı istanbul da ? ilki tutmazsa ikinciyi özel de düşünüyordumbnce devlet değilde özele gitseniz hatta endometriozis konusunda uzman olursa dah aiyi olur , her doktor endometriozisde doğru tüp bebek yöntemi uygulamıyor.
Hayırlısı ben zaten çok ümitli değilim tutarsa sürpriz olurMerhaba, benim kistim noktadan da küçüktü. Doktor baskılamayalım yumurtaların 1. Kalitededi. Tutmadı. Şimdi kendisi baskılama yapıcaz dedi.
Aynı durum bende de var, kistim 1.5 cm olmuş. Şu anda yeniden yumurta toplama için vitamin kullanıyorum. Dondurulmuş 1 tane 3. Gün embriyom var içerde. Yeniden toplanan yumurtalarla birlikte baskılama sonrası transfer yapılacak. Bu arada ben de soğan kürüne başladım, diğer yandan arı sütü, propolis, kabak çekirdeği tüketiyorum.Merhabalar bende de 2 cm kist var tüp Bebek’e ve aşılama negatif oldu şuanda havuz yapılıyor tek embriyom var küçükte olsa bu kist sıkıntı benim doktorum müdahale etmedi kiste vitamin destek olarak bir şeyler kullanıp verim alan oldu mu
izmir de ümit inceboz , kendisi endometriozis derneği başkan yard. çikolata kistinde bilinçli , istanbulda dr taner usta o da endometriozis dernek başkanı yada direkt bahçeci cem çelik e gidin , baskılama yapılmazsa başarı oranı çok düşük , kistin salgıladığı sıvı embriyoyu zehirliyor bu yüzden baskılama yapıyorlar.arkadaşlar ben çok detay bilmiyorum peki baskılama yapılmazsa nasıl tutuyor ki
kaç yumurtanız toplanmıştı ? Ben kullanıyorum vitamin hatta onun sayesinde doğal yoldan gebe de kaldım , kaliteyi arttırdığı kesin kullananlardan konuştuğum çok kişi var .Merhabalar bende de 2 cm kist var tüp Bebek’e ve aşılama negatif oldu şuanda havuz yapılıyor tek embriyom var küçükte olsa bu kist sıkıntı benim doktorum müdahale etmedi kiste vitamin destek olarak bir şeyler kullanıp verim alan oldu mu
zeytinyağında inciri de dene , yumurta gelişiminde çok etkiliAynı durum bende de var, kistim 1.5 cm olmuş. Şu anda yeniden yumurta toplama için vitamin kullanıyorum. Dondurulmuş 1 tane 3. Gün embriyom var içerde. Yeniden toplanan yumurtalarla birlikte baskılama sonrası transfer yapılacak. Bu arada ben de soğan kürüne başladım, diğer yandan arı sütü, propolis, kabak çekirdeği tüketiyorum.
peki hangi vitamini kullandınız acabakaç yumurtanız toplanmıştı ? Ben kullanıyorum vitamin hatta onun sayesinde doğal yoldan gebe de kaldım , kaliteyi arttırdığı kesin kullananlardan konuştuğum çok kişi var .
prowomen ve teatrio kullanıyordum daha önce , şimdi teatrio yerine endovita aldım. prowomen ve endovita kullanıyorum. Tüp bebek öncesi yumurta toplatmadan çikolata kisti olanlar muhakkak kullanmalı.peki hangi vitamini kullandınız acaba
doktor tavsiyesi olmadan kullanabilir miyim peki ?prowomen ve teatrio kullanıyordum daha önce , şimdi teatrio yerine endovita aldım. prowomen ve endovita kullanıyorum. Tüp bebek öncesi yumurta toplatmadan çikolata kisti olanlar muhakkak kullanmalı.
kullanabilirsin , hatta daha iyi olur , ne kadr erken başlarsan o kdr iyi... Zaten vitamin olduğu için reçeteli birşey değil.doktor tavsiyesi olmadan kullanabilir miyim peki ?
Onu da yaptımzeytinyağında inciri de dene , yumurta gelişiminde çok etkili
Ümit hoca bana endovita vermedi. Teatrio verdi. Neden acaba?prowomen ve teatrio kullanıyordum daha önce , şimdi teatrio yerine endovita aldım. prowomen ve endovita kullanıyorum. Tüp bebek öncesi yumurta toplatmadan çikolata kisti olanlar muhakkak kullanmalı.
bana da teatrio verdi 3,5 kutu kullandım kimyasal gebelik öncesi, daha snra endovita yı keşfettim teatrio ile değiştirdim. endovita da resveratrol ve omega var ve diğer vitaminler , endometriozis hastaları için üretilmiş , o yüzden ben bu şekilde kullanmaya başladımÜmit hoca bana endovita vermedi. Teatrio verdi. Neden acaba?