- Konu Sahibi balbocegi35
transfer öncesi endovita kullanılır mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora sormak lazım , ben şuan yumurta toplama aşamasındayımtransfer öncesi endovita kullanılır mi
Benim doktorum hiç antioksidan onermiyo hiç bi zaman da onermedidoktora sormak lazım , ben şuan yumurta toplama aşamasındayım
endovita antioksidan değil ama içinde omega , resveratrol , d3, b12, folik asit , selenyum ... vs gibi vitaminler mevcut ama transfer öncesi bağışıklığı baskılamak adına kullandırmayabilirler ama yumurta toplama aşamasında kalite için çok önemliBenim doktorum hiç antioksidan onermiyo hiç bi zaman da onermedi
vitamin takviye verilmeden yumurtadan çokta verim alınmıyor , çok nadir kaliteli çıkması , her doktor kist konusunda uzman değil. Bizde yaşayarak neyin bizler için iyi , neyin kötü olabileceğini tecrübe ederek öğreniyoruz.merhaba benımde cıkolata kıstlerım war gecen ay muayane oldum ve pazartesı tedavızye baslıyorum. bana doktorum hıcbır vıtamın falan vermedı
bazı testler yaptırmamı soyledı dahıliye uzmanına yaptırdım sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onunda ılacını kullandım halıyle. pzartesi merkeze gıdıp adetlı gıne tedavıye başlıcaz sonra yumurta toplama işlemınden sonra 3 ay rahım dınlendırmesı olacakmışvitamin takviye verilmeden yumurtadan çokta verim alınmıyor , çok nadir kaliteli çıkması , her doktor kist konusunda uzman değil. Bizde yaşayarak neyin bizler için iyi , neyin kötü olabileceğini tecrübe ederek öğreniyoruz.
Peki nasıl bir yol izlenecek ? anlattı mı ?
hsg çekildi mi peki ? kistlerin kaç cm ? kaç tanr folikül gözüküyor ? özelde mi devlette mi tüp bebek yaptırıyorsun ?bazı testler yaptırmamı soyledı dahıliye uzmanına yaptırdım sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onunda ılacını kullandım halıyle. pzartesi merkeze gıdıp adetlı gıne tedavıye başlıcaz sonra yumurta toplama işlemınden sonra 3 ay rahım dınlendırmesı olacakmış
Sol tüpüm kapalı 2.5 mm ile 1.75 mm boyutunda muayene sırasında 15 tane yumurta toplanabileceğini söyledi doktorhsg çekildi mi peki ? kistlerin kaç cm ? kaç tanr folikül gözüküyor ? özelde mi devlette mi tüp bebek yaptırıyorsun ?
bnce baskılama yapılması daha iyi ama her doktor görüşü farklı . Dinlendirmeyi her doktor yapıyor nerdeyseÇikolata kistin var 2.4 mm ,ama doktorum taze transferi uygun görüyor tüplerin durumu iyi raporda öyle yazıyor hsg sonucu..sizce rahim dinlendirme şartmidir çikolata kisti hastalarında?
3 ay rahim dinlendirmesi değilde , geçici menepoz yapacak sanırım doktorunuz. bnmde aynı şekildeSol tüpüm kapalı 2.5 mm ile 1.75 mm boyutunda muayene sırasında 15 tane yumurta toplanabileceğini söyledi doktor
Özelde yaptırıyorum ben
Dinlendirmeyi uygun gördü doktorum dediğin gbi canım bı sonraki adette Alıcam dedibnce baskılama yapılması daha iyi ama her doktor görüşü farklı . Dinlendirmeyi her doktor yapıyor nerdeyse
SelamBen de 3. Kutu prowomen ve teatrioya devam ediyorum. Endovita da kullanayım dedim Ümit hocaya. Fazla gelir olmaz dedi. Bi bildiği vardırBu arada soğan kürünün 2. Ayındayım. Yapabilirsin dedi ama testere dişlisi aslan bilmemnesi otuna hayır dedi, onu yapmıyorum. Normal yolla da deniyoruz her ay ama sonuç yok Bu arada arı sütü, polen, propolis, ham bal, incir, çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Ama yine de yumurtalar süper değil. Kasımda opu yapıcaz diye düşünüyorum dedi ümit hoca. Sonra 3 ay kadar geçici menopoz. Bakalım hayırlısıkimse yok mu huhu ??
hayırlısı canım o prowomen ve teatrio çok güzel zatenSelamBen de 3. Kutu prowomen ve teatrioya devam ediyorum. Endovita da kullanayım dedim Ümit hocaya. Fazla gelir olmaz dedi. Bi bildiği vardırBu arada soğan kürünün 2. Ayındayım. Yapabilirsin dedi ama testere dişlisi aslan bilmemnesi otuna hayır dedi, onu yapmıyorum. Normal yolla da deniyoruz her ay ama sonuç yok Bu arada arı sütü, polen, propolis, ham bal, incir, çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Ama yine de yumurtalar süper değil. Kasımda opu yapıcaz diye düşünüyorum dedi ümit hoca. Sonra 3 ay kadar geçici menopoz. Bakalım hayırlısı