ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

Benim doktorum hiç antioksidan onermiyo hiç bi zaman da onermedi
endovita antioksidan değil ama içinde omega , resveratrol , d3, b12, folik asit , selenyum ... vs gibi vitaminler mevcut ama transfer öncesi bağışıklığı baskılamak adına kullandırmayabilirler ama yumurta toplama aşamasında kalite için çok önemli

merhaba benımde cıkolata kıstlerım war gecen ay muayane oldum ve pazartesı tedavızye baslıyorum. bana doktorum hıcbır vıtamın falan vermedı
vitamin takviye verilmeden yumurtadan çokta verim alınmıyor , çok nadir kaliteli çıkması , her doktor kist konusunda uzman değil. Bizde yaşayarak neyin bizler için iyi , neyin kötü olabileceğini tecrübe ederek öğreniyoruz.
Peki nasıl bir yol izlenecek ? anlattı mı ?

vitamin takviye verilmeden yumurtadan çokta verim alınmıyor , çok nadir kaliteli çıkması , her doktor kist konusunda uzman değil. Bizde yaşayarak neyin bizler için iyi , neyin kötü olabileceğini tecrübe ederek öğreniyoruz.
Peki nasıl bir yol izlenecek ? anlattı mı ?
bazı testler yaptırmamı soyledı dahıliye uzmanına yaptırdım sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onunda ılacını kullandım halıyle. pzartesi merkeze gıdıp adetlı gıne tedavıye başlıcaz sonra yumurta toplama işlemınden sonra 3 ay rahım dınlendırmesı olacakmış

bazı testler yaptırmamı soyledı dahıliye uzmanına yaptırdım sadece d vıtamınım bıraz dusuk cıktı onunda ılacını kullandım halıyle. pzartesi merkeze gıdıp adetlı gıne tedavıye başlıcaz sonra yumurta toplama işlemınden sonra 3 ay rahım dınlendırmesı olacakmış
hsg çekildi mi peki ? kistlerin kaç cm ? kaç tanr folikül gözüküyor ? özelde mi devlette mi tüp bebek yaptırıyorsun ?

Çikolata kistin var 2.4 mm ,ama doktorum taze transferi uygun görüyor tüplerin durumu iyi raporda öyle yazıyor hsg sonucu..sizce rahim dinlendirme şartmidir çikolata kisti hastalarında?

Çikolata kistin var 2.4 mm ,ama doktorum taze transferi uygun görüyor tüplerin durumu iyi raporda öyle yazıyor hsg sonucu..sizce rahim dinlendirme şartmidir çikolata kisti hastalarında?
bnce baskılama yapılması daha iyi ama her doktor görüşü farklı . Dinlendirmeyi her doktor yapıyor nerdeyse

Sol tüpüm kapalı 2.5 mm ile 1.75 mm boyutunda muayene sırasında 15 tane yumurta toplanabileceğini söyledi doktor
Özelde yaptırıyorum ben
3 ay rahim dinlendirmesi değilde , geçici menepoz yapacak sanırım doktorunuz. bnmde aynı şekilde

kızlar doktordan geldim folikül sayım düşmüş , 5/6 folikül gözüküyor, kalite açısından iyi görmediğinden havuz yapacak. Merional ve gonalf verdi cuma kontrol

kimse yok mu huhu ??
Selam🥰Ben de 3. Kutu prowomen ve teatrioya devam ediyorum. Endovita da kullanayım dedim Ümit hocaya. Fazla gelir olmaz dedi. Bi bildiği vardır☺️Bu arada soğan kürünün 2. Ayındayım. Yapabilirsin dedi ama testere dişlisi aslan bilmemnesi otuna hayır dedi, onu yapmıyorum. Normal yolla da deniyoruz her ay ama sonuç yok:KK43: Bu arada arı sütü, polen, propolis, ham bal, incir, çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Ama yine de yumurtalar süper değil. Kasımda opu yapıcaz diye düşünüyorum dedi ümit hoca. Sonra 3 ay kadar geçici menopoz. Bakalım hayırlısı🙏🏻❤️

Selam🥰Ben de 3. Kutu prowomen ve teatrioya devam ediyorum. Endovita da kullanayım dedim Ümit hocaya. Fazla gelir olmaz dedi. Bi bildiği vardır☺️Bu arada soğan kürünün 2. Ayındayım. Yapabilirsin dedi ama testere dişlisi aslan bilmemnesi otuna hayır dedi, onu yapmıyorum. Normal yolla da deniyoruz her ay ama sonuç yok:KK43: Bu arada arı sütü, polen, propolis, ham bal, incir, çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Ama yine de yumurtalar süper değil. Kasımda opu yapıcaz diye düşünüyorum dedi ümit hoca. Sonra 3 ay kadar geçici menopoz. Bakalım hayırlısı🙏🏻❤️
hayırlısı canım o prowomen ve teatrio çok güzel zaten

Merhaba benimde tek taraflı endometriozis denildi. %50 normal yolla hamile kalma şansı var dendı. Ama 2.5 yıl olmasına rağmen hamıle kalamadım. Şimdi tüp bebek yapılacak ama biraz endişeliyim iğneler biraz gözümü korkutuyor nasil kendıme yapabılır mıyım yada eşim becerebilir mı aklımda bir sürü deli sorular var. Rabbim herkesin gönlüne gore versin inşallah 🙏

X