-
- Konu Sahibi balbocegi35
ispartada özel bi hastahanede yaptirdim 2 ay sonra yapariz dedi doktor bu ay sonu transferim var nasip olursaLaparoskopiyi nerede yaptırdınız acaba, birde tüp bebek tedavisindeyseniz laparoskopiden ne kdr süre sonra transfer yaparız dedi doktorunuz?
Test yap negatifse söktürücü kullansanakızlar ben hala adet olmadım 45. günüm 4-5 gün lekeler geldi bugün azaldı.. tüp bebe ilaçları mı yaptı acaba, halbuki tedaviden sonraki ilk ay olmuştum hemen normal zamanında
gçen hafta yapmıştım test bşey yoktu, lekelenme başlayınca ha geldi ha gelecek diye bekledim işte bugünde başım tuttu, üst kada dr a çıkıp soramadım terzi kendi söküğünü dikemez misaliTest yap negatifse söktürücü kullansana
1 Ay mı menepoza soktu ?Gecen cuma zoladex 3.6 vuruldum. Yarin adet gunjm ancak belirti yok sanırım biraz geçecek ve sonra transfer aşaması
Adetten 1 hafta once vuruldum 8 gun sonra bugun regl oldum yarin transfer hazırlıkları için llk muayene1 Ay mı menepoza soktu ?
Merhaba, benim kistim noktadan da küçüktü. Doktor baskılamayalım yumurtaların 1. Kalitededi. Tutmadı. Şimdi kendisi baskılama yapıcaz dedi.Ben deki kist çok küçük bir boyuttaymış doktor o yüzden gerek görmedi sanırım bilmiyorum ki cnm benim de çikolata kisti olan arkadaşlarım var istediği zaman hamile kaldılar bence biraz da kısmet
Evet, benim olması gerekenden 1 hafta sonra geldi.tüp bebek tedavisinden sonraki 2. ay ya da sonralarda adet gecikmesi yaşadınız mı
hmm ben bir aylık diye biliyorum ama senin baya erken gelmişAdetten 1 hafta once vuruldum 8 gun sonra bugun regl oldum yarin transfer hazırlıkları için llk muayene
hormon değerlerin nasıl, yaşın kaç.. benimde olmuyor bu illettenbende çikolata kisti ile tüp bebeğe başlayacağım gibi görünüyor. 2 cm kistim var 4 yıldır gebelik oluşmadı
tüp bebekte genelde baskılama yapılıyor , küçük yada büyük farketmez , kisti pasif hale getiriyorlar . Hayırlısı olsun hakkınızda ... yedekte yumurtalarınız var o zamanMerhaba, benim kistim noktadan da küçüktü. Doktor baskılamayalım yumurtaların 1. Kalitededi. Tutmadı. Şimdi kendisi baskılama yapıcaz dedi.
çok geçmiş olsun , maalsef bazılarımızı etkilemediği gibi , bazılarımızda infertileye sebep oluyor. Hayırlısı olsun hakkınızda, tüp bebek süreci bizler için uzun , geç kalmayın derimbende çikolata kisti ile tüp bebeğe başlayacağım gibi görünüyor. 2 cm kistim var 4 yıldır gebelik oluşmadı
hormonlarım gayet iyi sorun yok amh yüksek ama olmuyor iştehormon değerlerin nasıl, yaşın kaç.. benimde olmuyor bu illetten
evet maalesef zeynep kamil de yaptırmayı düşünüyorum orada da 3. kez aşılama yapıp öyle alacaklar sıraya galibaçok geçmiş olsun , maalsef bazılarımızı etkilemediği gibi , bazılarımızda infertileye sebep oluyor. Hayırlısı olsun hakkınızda, tüp bebek süreci bizler için uzun , geç kalmayın derim
devlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?evet maalesef zeynep kamil de yaptırmayı düşünüyorum orada da 3. kez aşılama yapıp öyle alacaklar sıraya galiba
Sadece kist yetyo mu yani?devlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?
Bn de oyle baslycgm..ne baskilama ne bsy..hicbi onlem alinmadan baslanyor.zaten umidm de yok acikcasibende çikolata kisti ile tüp bebeğe başlayacağım gibi görünüyor. 2 cm kistim var 4 yıldır gebelik oluşmadı