ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

kızlar ben hala adet olmadım 45. günüm 4-5 gün lekeler geldi bugün azaldı.. tüp bebe ilaçları mı yaptı acaba, halbuki tedaviden sonraki ilk ay olmuştum hemen normal zamanında

Ben deki kist çok küçük bir boyuttaymış doktor o yüzden gerek görmedi sanırım bilmiyorum ki cnm benim de çikolata kisti olan arkadaşlarım var istediği zaman hamile kaldılar bence biraz da kısmet
Merhaba, benim kistim noktadan da küçüktü. Doktor baskılamayalım yumurtaların 1. Kalitededi. Tutmadı. Şimdi kendisi baskılama yapıcaz dedi.

Merhaba, benim kistim noktadan da küçüktü. Doktor baskılamayalım yumurtaların 1. Kalitededi. Tutmadı. Şimdi kendisi baskılama yapıcaz dedi.
tüp bebekte genelde baskılama yapılıyor , küçük yada büyük farketmez , kisti pasif hale getiriyorlar . Hayırlısı olsun hakkınızda ... yedekte yumurtalarınız var o zaman

bende çikolata kisti ile tüp bebeğe başlayacağım gibi görünüyor. 2 cm kistim var 4 yıldır gebelik oluşmadı
çok geçmiş olsun , maalsef bazılarımızı etkilemediği gibi , bazılarımızda infertileye sebep oluyor. Hayırlısı olsun hakkınızda, tüp bebek süreci bizler için uzun , geç kalmayın derim

çok geçmiş olsun , maalsef bazılarımızı etkilemediği gibi , bazılarımızda infertileye sebep oluyor. Hayırlısı olsun hakkınızda, tüp bebek süreci bizler için uzun , geç kalmayın derim
evet maalesef zeynep kamil de yaptırmayı düşünüyorum orada da 3. kez aşılama yapıp öyle alacaklar sıraya galiba

evet maalesef zeynep kamil de yaptırmayı düşünüyorum orada da 3. kez aşılama yapıp öyle alacaklar sıraya galiba
devlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?

X