-
- Konu Sahibi balbocegi35
Korkulacak kadar değiller. Kendinize yapabilirsiniz eşiniz de yapabilir kolay uygulanıyor. Saatli ve düzenli kullanıma çok dikkat edin.. Bir de şöyle düşün Allah büyük dert vermesin güzel bir şeye vesile olması için kullanıyoruz. Her gün insülin kullanan şeker hastaları var, her gün Çok fazla ilaç tüketen hastalar var çok çok daha iyi durumdayız . Öyle olunca daha rahat olabilirsin. Allah hayırlı evlatlar versin inşallahMerhaba benimde tek taraflı endometriozis denildi. %50 normal yolla hamile kalma şansı var dendı. Ama 2.5 yıl olmasına rağmen hamıle kalamadım. Şimdi tüp bebek yapılacak ama biraz endişeliyim iğneler biraz gözümü korkutuyor nasil kendıme yapabılır mıyım yada eşim becerebilir mı aklımda bir sürü deli sorular var. Rabbim herkesin gönlüne gore versin inşallah
Korkulacak kadar değiller. Kendinize yapabilirsiniz eşiniz de yapabilir kolay uygulanıyor. Saatli ve düzenli kullanıma çok dikkat edin.. Bir de şöyle düşün Allah büyük dert vermesin güzel bir şeye vesile olması için kullanıyoruz. Her gün insülin kullanan şeker hastaları var, her gün Çok fazla ilaç tüketen hastalar var çok çok daha iyi durumdayız . Öyle olunca daha rahat olabilirsin. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah
[/QUOTET
İğne fobim olduğu için endişeliydim. Başkasına yapılırken bile bakamam elim ayagım uyuşurdu. Ama çok dogru söyledin söylediğin gibi düşünürsem daha rahat olurum haklısın çok teşekkür ederim. Rabbim başka büyük dert vermesin. Amin hepimize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin
Çok geçmiş olsun inşallah... kaç folikül gördü? İğnelerden korkmayın alışıyor insan. Ben iğneden çok kokardım , iğneden snra tansiyonum düşer bayılırdımMerhaba benimde tek taraflı endometriozis denildi. %50 normal yolla hamile kalma şansı var dendı. Ama 2.5 yıl olmasına rağmen hamıle kalamadım. Şimdi tüp bebek yapılacak ama biraz endişeliyim iğneler biraz gözümü korkutuyor nasil kendıme yapabılır mıyım yada eşim becerebilir mı aklımda bir sürü deli sorular var. Rabbim herkesin gönlüne gore versin inşallah
Korkulacak kadar değiller. Kendinize yapabilirsiniz eşiniz de yapabilir kolay uygulanıyor. Saatli ve düzenli kullanıma çok dikkat edin.. Bir de şöyle düşün Allah büyük dert vermesin güzel bir şeye vesile olması için kullanıyoruz. Her gün insülin kullanan şeker hastaları var, her gün Çok fazla ilaç tüketen hastalar var çok çok daha iyi durumdayız . Öyle olunca daha rahat olabilirsin. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah
Teşekkür ederim iğnemi bugün oldum evet korkulacak gibi değilmişÇok geçmiş olsun inşallah... kaç folikül gördü? İğnelerden korkmayın alışıyor insan. Ben iğneden çok kokardım , iğneden snra tansiyonum düşer bayılırdımtüp bebeğe başadım korkumu yendim , eminim sende yenersin. Hangi ialcı verdi kaç doz?
Anladım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı hayirli evlat nasip etsinBen temmuzda toplama oldum , 2 regl de rahim dinlendirme oldu . Eylülde tranfeR olacaktı rahim yeterli kalınlıkta olmadığı içiEkim ayında transferim oldu.
devlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?ceği merhaba
Arkadaşım merhaba benim de yaşım 30. 3 yıllık evliyiz ne çatlatma iğnesi ne de aşılama hiçbir tedavi olmadı bende de çikolata kisti var. Geçen ay histereskopi oldum 3 tane polip alındı hoca 2 ay daha deneyin dedi. Aralık Ocak gibi tüp bebeğe başlayacağız da bize rapor çıkmıyor aşılamaya gerek yok mu endometriozis sebepli olunca?devlet hastanesi mi ? çikolata kisti olanlarda 3. aşılamaya gerek yok , endometriozis nedeniyle tüp bebek için direkt rapor veriyolar , yaşınız kaç ?
şuan ne durumdasınız kaç yumurtanız toplandı döllendi?Merhaba benimde tek taraflı endometriozis denildi. %50 normal yolla hamile kalma şansı var dendı. Ama 2.5 yıl olmasına rağmen hamıle kalamadım. Şimdi tüp bebek yapılacak ama biraz endişeliyim iğneler biraz gözümü korkutuyor nasil kendıme yapabılır mıyım yada eşim becerebilir mı aklımda bir sürü deli sorular var. Rabbim herkesin gönlüne gore versin inşallah
11 yumurtamdan 5 yumurtam uygun görüldu. 1. Yerleştirldi ve tuttu çok şükür hamileyimşuan ne durumdasınız kaç yumurtanız toplandı döllendi?
yaa maşallah ne güzel :) hayırlısı olsun inşallah . Taze transfer mi?11 yumurtamdan 5 yumurtam uygun görüldu. 1. Yerleştirldi ve tuttu çok şükür hamileyimdiğer 4 donduruldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim darısı senin başına hayırlısıyla:) evet taze transfer 5.gün embrıyosuyla yapıldı transferim.yaa maşallah ne güzel :) hayırlısı olsun inşallah . Taze transfer mi?
inşallah ya , bende ocakta 2. opu yaptıracağım bakalım...Çok teşekkür ederim darısı senin başına hayırlısıyla:) evet taze transfer 5.gün embrıyosuyla yapıldı transferim.
Hayırlısıyla olur inşallah dualarım bütün evlat sahibi olmak isteyenlereinşallah ya , bende ocakta 2. opu yaptıracağım bakalım...
amin inşallah yaHayırlısıyla olur inşallah dualarım bütün evlat sahibi olmak isteyenlere
merhaba kızlar. ben de de iki taraflı çikolata kisti var. biri 2,7 cm., diğeri 4,5 cm civarı. dr um hiçbir müdahalede bulunmadı. aynı zamanda polikistikover var bir de. haziran ayında 27 yumurta topalndı 10 tanesi 5. gün donduruldu. kasım ayında iki tane transfer oldum. ve şuan ikizlere hamileyim. çikolata kisti engel değil , sadece biraz zorlayabiliyor. hep pozitif düşünün. güzel şeyler olacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinşuan ne durumdasınız kaç yumurtanız toplandı döllendi?
ayy maşallah ne güzel pco olmanız avantaj olmuş... maalesef bnm rezerv düşüklüğü var , yumurtalar da ilaçlarla bile zor gelişiyor. 9 yumurtadan 2 tane gelişti 1 döllendi. 2.opu için bekliyorum bakalım hayırlısımerhaba kızlar. ben de de iki taraflı çikolata kisti var. biri 2,7 cm., diğeri 4,5 cm civarı. dr um hiçbir müdahalede bulunmadı. aynı zamanda polikistikover var bir de. haziran ayında 27 yumurta topalndı 10 tanesi 5. gün donduruldu. kasım ayında iki tane transfer oldum. ve şuan ikizlere hamileyim. çikolata kisti engel değil , sadece biraz zorlayabiliyor. hep pozitif düşünün. güzel şeyler olacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hiç moralinizi bozmayın. Rabbim ol dedi mi oluyor herşey. Sadece bir zamanı vardır. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. size de isteyen herkese de.ayy maşallah ne güzel pco olmanız avantaj olmuş... maalesef bnm rezerv düşüklüğü var , yumurtalar da ilaçlarla bile zor gelişiyor. 9 yumurtadan 2 tane gelişti 1 döllendi. 2.opu için bekliyorum bakalım hayırlısı
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla alın kucagınızamerhaba kızlar. ben de de iki taraflı çikolata kisti var. biri 2,7 cm., diğeri 4,5 cm civarı. dr um hiçbir müdahalede bulunmadı. aynı zamanda polikistikover var bir de. haziran ayında 27 yumurta topalndı 10 tanesi 5. gün donduruldu. kasım ayında iki tane transfer oldum. ve şuan ikizlere hamileyim. çikolata kisti engel değil , sadece biraz zorlayabiliyor. hep pozitif düşünün. güzel şeyler olacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Maşallah gözünüz aydın sağlıkla alın kucagınıza
Embriyo kaçıncı gun dondu.kac hücreliayy maşallah ne güzel pco olmanız avantaj olmuş... maalesef bnm rezerv düşüklüğü var , yumurtalar da ilaçlarla bile zor gelişiyor. 9 yumurtadan 2 tane gelişti 1 döllendi. 2.opu için bekliyorum bakalım hayırlısı