ENDOMETRİOZİS İLE TÜP BEBEK GRUBU

Tüp bebek aşamasında yani iğneleri yaparken mi kullandiniz bende şuan hem iğneleri hem takviye olarak c life kullanıyorumda

balbocegi35 canim senin gonal dozaji kacti gunluk ?
Bide bu resveratrolu tup bebek tedavisiyle birliktemi kullandin?
150 ml di ama merional da kullandım ben yanında . Resveratrol ü teatrio kapsül marka kullandım coenzimde var içinde ve prowomen kullanmıştım . İkinci kez yumurta toplama olacağı için hala devam ediyorum , prowomen ı maxijuno ile değiştirdim içeriği daha zengin diye yine teatrio da kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ederim kalite açısından çok etkililer. 1 yumurtm döllendi ama kaliteliydi çok şükür.

Tesekkur ederim canimm

Merhabalar , öncelikle burda yazan herkes bir an önce bebeğine kavuşsun inşallah
Ben de endometriozis hastasıyım, iki yunurtaligimda da ikişer tane kistim var , 2ser 3 er cm civarı. Rahimde yapışıklık da mevcut. Amh 1.44 , hsg temiz çok şükür. Yaşım 28. İrenbe de ümit hocamla çalışıyoruz. Teatrio kullanıyorum ben de. Yumurtaların toplandi 8 yumurtanın 3 tanesi embriyo oluşturdu ve 3. Gün donduruldular. Yumurta kalitesini sormak aklıma gelmemis , yarın arayıp soracağım gercekten. Şu an lucrin tedavisindeyim. İlk ignemi oldum 2 iğne daha olacağım. Lucrin kullananlar yardımcı olursanız sevinirim, bu iğneyi her regl döneminde bir tane mi vuruluyoruz, yoksa adet öncesi sonrası gibi daha kısa aralıklarla vuruluyor mu? İğneden sonra reglim 2 gün kadar gecikti. Hamilelik durumu mevcut değil. Ve diğer sorum lucrinden sonra hemen transfer yapılıyor mu? Ekstra kullanmam gereken takviye varsa önerirseniz çok sevinirim. Resveratrole başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…