- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 28
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Tüp bebek aşamasında yani iğneleri yaparken mi kullandiniz bende şuan hem iğneleri hem takviye olarak c life kullanıyorumdaCnm bende de solda kistim vardi 5 cm diğer değerlerim normal amh 1.48 eşimin değerleri iyi ve impryl ve clife macun kullanarak hamile kaldım cok şükür. Tüp bebek aşamasındaydim kesinlikle takviyeler ise yariyo çikolata kisti olan hastalarda
Yok tüp bebeğe geçmeyi planlarken hamile kalmistimTüp bebek aşamasında yani iğneleri yaparken mi kullandiniz bende şuan hem iğneleri hem takviye olarak c life kullanıyorumda
150 ml di ama merional da kullandım ben yanında . Resveratrol ü teatrio kapsül marka kullandım coenzimde var içinde ve prowomen kullanmıştım . İkinci kez yumurta toplama olacağı için hala devam ediyorum , prowomen ı maxijuno ile değiştirdim içeriği daha zengin diye yine teatrio da kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ederim kalite açısından çok etkililer. 1 yumurtm döllendi ama kaliteliydi çok şükür.balbocegi35 canim senin gonal dozaji kacti gunluk ?
Bide bu resveratrolu tup bebek tedavisiyle birliktemi kullandin?
Tesekkur ederim canimm150 ml di ama merional da kullandım ben yanında . Resveratrol ü teatrio kapsül marka kullandım coenzimde var içinde ve prowomen kullanmıştım . İkinci kez yumurta toplama olacağı için hala devam ediyorum , prowomen ı maxijuno ile değiştirdim içeriği daha zengin diye yine teatrio da kullanmaya devam ediyorum. Tavsiye ederim kalite açısından çok etkililer. 1 yumurtm döllendi ama kaliteliydi çok şükür.
yumurta toplama yapıldıktan snra uygulanıyor. 1 ile 3 ay arası değişebilir. Daha snra transfer hazırlığıArkadaşlar merhaba geçici menopoz hangi aşamada yapılıyor
3. Gün embriyosu 1. kalite dediler ama hücresini sormadımEmbriyo kaçıncı gun dondu.kac hücreli
onu hiç bilmiyorum canım ya dah ao aşamaya gelemedim.balbocegi35 canim bir sorum daha olucak, embruyonun 3. Gun mu transfer etmeye yoksa 5.gunu beklemeyi nasil karar veriyolar?
Tamam canim ben senden once gelirsem soylerimonu hiç bilmiyorum canım ya dah ao aşamaya gelemedim.
Sen şuan ne aşamadasın :)Tamam canim ben senden once gelirsem soylerim
Ben reglimi bekliyorum ignelere baslamak icin canim, daha en basindayim,Sen şuan ne aşamadasın :)
hadi hayırlısı inşallah bol bol embriyon olsunBen reglimi bekliyorum ignelere baslamak icin canim, daha en basindayim,
Insallah canimhadi hayırlısı inşallah bol bol embriyon olsun
Merhabaaa çikolata kistiniz kaç cm di ve kist varken mi transfer oldunuzMerhabalar bende çikolata kistinden muzdaribim ve suan Transfer günümü bekliyorum bu bahsettiğiniz ilac I Resveratrol Yani size doktor mu yazmıştı acaba yoksa kendiniz alıp kullandınız mı
Merhaba evet canım 3 dü sanırımMerhabaaa çikolata kistiniz kaç cm di ve kist varken mi transfer oldunuz
Benimde 8.5 cm şuan lucrin depot vurulmam 3 ay bakalım neler olacakMerhaba evet canım 3 dü sanırım