- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 36
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Skntı stres yapma canım benim de skntı stres yapınca büyüme yapıyordu rabbime sığın bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin inşallahBenimde 8.5 cm şuan lucrin depot vurulmam 3 ay bakalım neler olacak
Aminnn inşallahSkntı stres yapma canım benim de skntı stres yapınca büyüme yapıyordu rabbime sığın bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah pozitif haberlerini alırızMerhabalar herkese çok geçmiş olsun Allah sifanizi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagni bu mübarek aylarda doldursun inşallahbende çikolata kisti hastayım ve onun yüzünden iki tupumde alindi.cok şükür ki yumurtalarimi kaybetmedim.ben hastaligimi bilmiyordum ameliyatla öğrendim bunu biraz geç oldu ama bunada çok şükür demek düşer bize.subat ayında ameliyat oldum kistler temizlendi yapışıklık temizlendi tüpler alındı.nisan ayında tüp bebeğe başladım 19nda 3.gum embriyo transferim yapıldı inşallah benimle kalır dua ediyorum Allahım nasip etsin diye inşallah 9 yumurtam toplandı beşinci güne çıkmasını beklediler fakat istenilen kalite olmayınca tek bir tane minnosum üçüncü gün oda içimde ve umarım devam eder ameliyat öncesi amh değerim .1.69 du ameliyat sonrası 1.46 oldu
Yanlış anlamadiysam kaçıncı gün dondurulmasina neye göre karar veriyorlar diye soruyorsunuz değil mi? Bildiğin kadariyla embriyo sayısına göre değerlendirme yapıyorlar, benim 3 embriyom oluştu , ucunude 3. Gün embriyosu olarak dondurdular. Daha fazla embriyo sayılarında 5. Hatta 6. Günü bekeleyebiliyorlar. Hatta O güne ulaşır mı ulaşmaz mi belli olmadığı için bir kaç tanesini 3. Gün , bir kaç tanesini 5. Gün dondurabiliyorlar. Arkadaşımın 1 tane 3. Gün 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyosu vardı.balbocegi35 canim bir sorum daha olucak, embruyonun 3. Gun mu transfer etmeye yoksa 5.gunu beklemeyi nasil karar veriyolar?
Ben de lucrin Depot kullanıyorum bugün ilk ignemi olduktan sonra regl beklendi. Reglim ikinci günü yani bugün 2. Lucrin i vuruldum. Sonrası için bilgi edindim, 6 Mayıs'ta 3. İgnemi olacagim, nasipse iğneden 10 gün sonra da transfer işlemleri için gereken tahliller ve kullanılacak ilaçlar kısmına gececegizBenimde 8.5 cm şuan lucrin depot vurulmam 3 ay bakalım neler olacak
Nasıl küçülme olmuş muBen de lucrin Depot kullanıyorum bugün ilk ignemi olduktan sonra regl beklendi. Reglim ikinci günü yani bugün 2. Lucrin i vuruldum. Sonrası için bilgi edindim, 6 Mayıs'ta 3. İgnemi olacagim, nasipse iğneden 10 gün sonra da transfer işlemleri için gereken tahliller ve kullanılacak ilaçlar kısmına gececegizumarım hiç kimsenin tedavisinde aksilik olmaz, şu gibi akıp gider süreçlerimiz
Evet canimm oyleymis. Az embriyo olunca riske atmiyolarmisYanlış anlamadiysam kaçıncı gün dondurulmasina neye göre karar veriyorlar diye soruyorsunuz değil mi? Bildiğin kadariyla embriyo sayısına göre değerlendirme yapıyorlar, benim 3 embriyom oluştu , ucunude 3. Gün embriyosu olarak dondurdular. Daha fazla embriyo sayılarında 5. Hatta 6. Günü bekeleyebiliyorlar. Hatta O güne ulaşır mı ulaşmaz mi belli olmadığı için bir kaç tanesini 3. Gün , bir kaç tanesini 5. Gün dondurabiliyorlar. Arkadaşımın 1 tane 3. Gün 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyosu vardı.
Kistlerin boyutlarını sormadım, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylediNasıl küçülme olmuş muProtokol farklı uygulanıyor sanırım bende ilk iğneyi regl 3. Günü olmuştum. Diğer iğnem tam 1 ay sonra. Bana adetken yapacağız denmedi mesek
İnşallah canımKistlerin boyutlarını sormadım, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledikişiden kişiye kistlerin durumuna göre degisiyordur mutlaka protokoller. Ben de ilk ignemi regl bittikten 10 gün sonra olmuştum. İnşallah hepimizde işe yarar
Amin inşallahİnşallah pozitif haberlerini alırızsinsi bir hastalık gerçekten
Evet evet sen de gelişmeleri yazİnşallah canımtransfer zamanı haberleşelim yine birbirimize örnek olur hem
Endometriosis derneği var Türkiye’de onların İnstagram hesaplarında konuşmaları da oluyor onları da takip edin isterseniz. Dün canlı yayın yapmışlardı bizim bu lucrin depotu filan da anlatmışlar çok açıklayıcıydıEvet evet sen de gelişmeleri yaz
Hadi inşallah sizinledirMerhabalar herkese çok geçmiş olsun Allah sifanizi nasip etsin ve isteyen herkesin kucagni bu mübarek aylarda doldursun inşallahbende çikolata kisti hastayım ve onun yüzünden iki tupumde alindi.cok şükür ki yumurtalarimi kaybetmedim.ben hastaligimi bilmiyordum ameliyatla öğrendim bunu biraz geç oldu ama bunada çok şükür demek düşer bize.subat ayında ameliyat oldum kistler temizlendi yapışıklık temizlendi tüpler alındı.nisan ayında tüp bebeğe başladım 19nda 3.gum embriyo transferim yapıldı inşallah benimle kalır dua ediyorum Allahım nasip etsin diye inşallah 9 yumurtam toplandı beşinci güne çıkmasını beklediler fakat istenilen kalite olmayınca tek bir tane minnosum üçüncü gün oda içimde ve umarım devam eder ameliyat öncesi amh değerim .1.69 du ameliyat sonrası 1.46 oldu
Teşekkür ederim hemen takip ediyorumEndometriosis derneği var Türkiye’de onların İnstagram hesaplarında konuşmaları da oluyor onları da takip edin isterseniz. Dün canlı yayın yapmışlardı bizim bu lucrin depotu filan da anlatmışlar çok açıklayıcıydı
Adetin 3.günü iğneyi yaptıktan sonra kanamanız oldu muNasıl küçülme olmuş muProtokol farklı uygulanıyor sanırım bende ilk iğneyi regl 3. Günü olmuştum. Diğer iğnem tam 1 ay sonra. Bana adetken yapacağız denmedi mesela
Ben kullandım 3 doz. Kist baskılama icinKızlar lucrin kullandınız mı
Adetin kaçıncı günü kullandınızBen kullandım 3 doz. Kist baskılama icin