Ben de hikayemi anlatayım sizlere. İlk kistim olduğunu gebelik için ilk muayeneye gittiğimde öğrendim. Hamileydim doktor bebeğe bakarken farketti ve bana hamilelik tedavi eder onu korkma demişti. Fakat bebeğimin kalp atışını bir türlü duyamıyorduk. Kime gitsek bu Bebek gelişmiyor alalım dedi ben kabul etmedim. 8 haftalıkken kanamam başladı ve iki hafta az az sürdü. En son suyum da geldi. Ertesi gün doktoru aradım gel dedi. Gittim ve Bebek artık düşmek üzereydi. Hemen aldı doktor. Vücut toparladıktan sonra desolet diye bir ilaç verdi. Kist için kullandım 3 ay. Ama ben doktora gitmeye korktum ve gitmedim. Aylar geçti. Soğan kürü kullandım. Sonra doktora gittim. yumurtalıkların zarar görmüş senin bebeğin zor olur. Ameliyat da edemem, hamile kalmaya çalış hiç bekleme dedi. O ara bitkisel ürünle tanıştım kisti eriyen varmış onlarla. Ben de bir ay denedim. Tekrar doktora gittim. Ama bu kez farklı bir doktora gittim. Bu da kist için visanne ilaç verdi. Ve yine aynı sözler... Yumurtalıkların zarar görmüş bebeğin zor olabilir dedi. Yine yıkıldım. Bu ilaç eritebilir yalnız kullan 3 ay dedi. Kullanma kararı aldım erteleyecektim gebeliği. Çünkü bir bebeğimi kaybetmiştim sebebi kist de olabilirdi. İlk amacım ondan kurtulmaktı. Sonra bebeğim olsun istiyordum. İlacı bir hafta kullandım. bir gün sabah kalktım ağzımda hamilelikte olan tat bozukluğu vardı ve sadece bir kez oldu ben de ilaçtandır dedim. Araştırdım ilacın yok öyle bir etkisi. Adet olmam gerekiyordu adet de olmadım doktorum bu ilaç yapar demişti ama içime şüphe düştü. İki gün daha bekledim. Bir test aldım yaptım inanamadım sonuca oturdum ağladım bir saat. Pozitif çıkmıştı. hem sevinçti beni ağlatan hem kaybetme korkusu.. Şimdi 14. Haftamız bitiyor ve içimde hala kaybetme korkusu var. Tek duam ne verirsen hayırlısını ver Allahım olmuştu ve Rabbim bana bunu nasip etti. O' na inanıp O' na güvenin.. Doktorlar tıbben yorum yapıyor ama mucizeyi yüce Allah veriyor.