Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp Bebek denedm olmadı agrilarm daynlmz hale gelince Laparoskopi olmam gerektiğini söyledi doktr haftya ameliyat olucam inşallah iyi geçer çok korkuyorum her iki yumurtaliklarmda olduğu icn dha zor
Süper bi haber ya Rabbim tamamina erdirsn inşallah. Kistin kac cmdi bide bna doktr ameliyat tan snra beklicz dedi menopaza nye soktular seni bide menopazdn cikinca kac ay sonra hamile kaldnArkadaşlar ben laparoskopi oldum. Geçici menepoza girdim menepozdan çıkınca bir yıl normal yolla hamile kalmayı dene dedi sonrasında tedavi önerdi ve ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim..
Amin cnm sen amelyt oldnmu nasl bi tedavi görüyorsunAyyy çok güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin bu Mutluluğu
Süper bi haber ya Rabbim tamamina erdirsn inşallah. Kistin kac cmdi bide bna doktr ameliyat tan snra beklicz dedi menopaza nye soktular seni bide menopazdn cikinca kac ay sonra hamile kaldn
O ignelerden ben tüp bebek tedavisine baslamadan önce vurulmustum 4 ay adet olmamstm ama ameliyattan sonra bişey yapmicz dedi doktr nyse olmuş ya cok sevindim bizlerede umut oldun. Amelytn nasl gecti peki nerde oldn cok soryrm k.bkmaKist 4 cm civariydi 5e yakındı.. menepoza ameliyattan sonra yumurtalıklar dinlensin diye 3 iğne ile 4 yada 5 ay menepozda kaldım ilk adetimden 10 ay sonrada hamile kaldım ..
Ben çok ağrı ceken görmüştüm ondan korkmustum inşallah senin gbi kolay atlatrim bnde bide mide bulantısı cok oluyormuş sende oldumu nasl atlattinSamsun 19 mayıs h. güzel geçti bir gece yattım hastanede evde de 1 hafta dinlendim çok kolay oluyor laparoskopi acı sizi oldukça az normal hayatına hemen geri donebiliyorsun.
İnşallah tez vakitte arzularını za ulaşırsınız . Önemli değil merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz :))
Bide istifra ettinmi gaz cikarmadan hastaneden cikarmiyolarmisSamsun 19 mayıs h. güzel geçti bir gece yattım hastanede evde de 1 hafta dinlendim çok kolay oluyor laparoskopi acı sizi oldukça az normal hayatına hemen geri donebiliyorsun.
İnşallah tez vakitte arzularını za ulaşırsınız . Önemli değil merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz :))
çok şükür ya içim rahatladi senle konuşunca inşallah benmde sıkıntım cok olmaz. Bende hemn eve gitmek istiyorum zatn hastane fobim var bildiğin deprosyona girmisim zatn ama benm agrilrm cok oluyo oyüzdenAçık ameliyat çok acılı olur ya bunda zaten 3 delik açıyorlar hemen toparlaniyorsun. Bunyeden bünyeye değişebilir tabi. Ben o konuda az yalan söyledim gaz çıkarmadan çıkardım dedim :) biraz sırt ağrısı çektim ve biraz balgam sorunu yaşadım Allaha sukur baska sikintm olmadı.
Açık ameliyat çok acılı olur ya bunda zaten 3 delik açıyorlar hemen toparlaniyorsun. Bunyeden bünyeye değişebilir tabi. Ben o konuda az yalan söyledim gaz çıkarmadan çıkardım dedim :) biraz sırt ağrısı çektim ve biraz balgam sorunu yaşadım Allaha sukur baska sikintm olmadı.