Yumurta kalitesi için hangi vitaminler kullanılıyor?Gayet güzelmiş cnm inşallah rahim de iyi durumdadir, peki yumurta kalitesi için vitamin kullanıyor musun? O cok onemli bizim kalite problemimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta kalitesi için hangi vitaminler kullanılıyor?Gayet güzelmiş cnm inşallah rahim de iyi durumdadir, peki yumurta kalitesi için vitamin kullanıyor musun? O cok onemli bizim kalite problemimiz var
İmpryl maxijuno prowomen promotilwomen gibiYumurta kalitesi için hangi vitaminler kullanılıyor?
Cerrahpasada prof. Dr Altay gezerMerhaba, doktorunuz kimdi acaba?
Merhaba bilgi almam mümkünmü kaç cm Di kistlerinizMerhaba, doktorunuz kimdi acaba?
Merhaba gebeliğiniz ne durumda kistle beraberKızlar selam. Ben 11 cm çikolata kistiyle hamile kaldım kistimin olduğunu bilmiyordum keseyi gitmeye gittiğimde öğrendim. Şuan 8 haftalık 13 cm oldu doktor dedi ki 3. Aydan sonra küçülür dedi dikkat et dedi böyle bir durum yaşayan var mı hamileliğiniz nasıl geçti kist küçüldü mu
Bir taraf 10 cm’e yakın, bir taraf da 6-7 cm civarı. Ama epeydir kontrole gitmedim.Merhaba bilgi almam mümkünmü kaç cm Di kistleriniz
Merhaba S sedanur4004 ben de merak ettim durumunuzu, umarım iyisinizdir. Doktor neye dikkat etmenizi söyledi? Mesela ben spor yapabilir miyiz, hareketlerimizi kısıtlamamız gerekir mi çok merak ediyorum. Evliyim ve her ay acaba ya hamilelik oluşur da ters bir hareket yaparsam diye çekinmeye başladım çünkü sizinki kadar kist var.Merhaba gebeliğiniz ne durumda kistle beraber
Kistler büyük olduğu zaman hareketlere dikkat etmek gerek diye biliyorum ama siz doktorunuza danışın en doğru bilgiyi doktordan alırsınızMerhaba S sedanur4004 ben de merak ettim durumunuzu, umarım iyisinizdir. Doktor neye dikkat etmenizi söyledi? Mesela ben spor yapabilir miyiz, hareketlerimizi kısıtlamamız gerekir mi çok merak ediyorum. Evliyim ve her ay acaba ya hamilelik oluşur da ters bir hareket yaparsam diye çekinmeye başladım çünkü sizinki kadar kist var.
Ben kistlerimle hamile kaldım ve hamile kalamiyorum diyerek ümidi kesmiştim. Yani hamile olduğumdan haberim yoktu. O ay öğrencileri 23 Nisan çalıştırıyorum cimnastik dans gurubu kurmuştum. Yapmadığım hareket yoktu, sınıfta alan açmak için koca koca sıraları kaldırıp üst üste koymuştum. Ama Allah'ın izniyle bebeğim tutundu. Tabi hamile olduğumu öğrendikten sonra içgüdüsel korumaci oldum, kaldırımdan bile inerken robot gibi iniyordum, sarsmadan yavaşça :)Merhaba S sedanur4004 ben de merak ettim durumunuzu, umarım iyisinizdir. Doktor neye dikkat etmenizi söyledi? Mesela ben spor yapabilir miyiz, hareketlerimizi kısıtlamamız gerekir mi çok merak ediyorum. Evliyim ve her ay acaba ya hamilelik oluşur da ters bir hareket yaparsam diye çekinmeye başladım çünkü sizinki kadar kist var.
Ne güzel haber :)). kaç cm di kistiniz, günlük hayatınızı etkiliyor muydu ?Ben kistlerimle hamile kaldım ve hamile kalamiyorum diyerek ümidi kesmiştim. Yani hamile olduğumdan haberim yoktu. O ay öğrencileri 23 Nisan çalıştırıyorum cimnastik dans gurubu kurmuştum. Yapmadığım hareket yoktu, sınıfta alan açmak için koca koca sıraları kaldırıp üst üste koymuştum. Ama Allah'ın izniyle bebeğim tutundu. Tabi hamile olduğumu öğrendikten sonra içgüdüsel korumaci oldum, kaldırımdan bile inerken robot gibi iniyordum, sarsmadan yavaşça :)
Benim hem sağda hem solda çikolata kistim vardı. Sağ yumurtaliktaki 5cm soldaki yeni olusumluydu ilk 1.5 cm ile öğrendim sanırım hamile kaldigimda 3.5 cm civarıydı. Hamile kalmasaydim o da 5 cm bulacaktı galiba. Sağ yumurtaliktaki çok eski bı kistti.Ne güzel haber :)). kaç cm di kistiniz, günlük hayatınızı etkiliyor muydu ?
Sevindim sizin adınıza:) Benimkiler daha büyük maalesef. Hamilelikte sıkıntınız oldu mu?Ben kistlerimle hamile kaldım ve hamile kalamiyorum diyerek ümidi kesmiştim. Yani hamile olduğumdan haberim yoktu. O ay öğrencileri 23 Nisan çalıştırıyorum cimnastik dans gurubu kurmuştum. Yapmadığım hareket yoktu, sınıfta alan açmak için koca koca sıraları kaldırıp üst üste koymuştum. Ama Allah'ın izniyle bebeğim tutundu. Tabi hamile olduğumu öğrendikten sonra içgüdüsel korumaci oldum, kaldırımdan bile inerken robot gibi iniyordum, sarsmadan yavaşça :)
Doktorlara bazen şunu yapayım mı bunu yapayım mı, diye soruyorsunuz patlar mı, diye... Patlaması onunla ilgili değil, istediğini yap, diyor. Kendileri muayene ederken de (elle muayene ettiklerinde) epey sert davranıyorlar.Kistler büyük olduğu zaman hareketlere dikkat etmek gerek diye biliyorum ama siz doktorunuza danışın en doğru bilgiyi doktordan alırsınız
Çok büyük kistlerle hamile kalanları okudum bu forumda. Hamilelikte herhangi bi sıkıntım olmadı. Doktorum da ilk üç ay kistleri gorebiliyordu rahim buyudukce gorememeye başladı, sezaryen esnasında erimiş olduklarını farkettik, ceperleri kalmıştı sadece onları da temizledi doğum esnasında.Sevindim sizin adınıza:) Benimkiler daha büyük maalesef. Hamilelikte sıkıntınız oldu mu?
Merhaba İbrahim hocadan memnun kaldınız miibrahim esinlerdi canıım