- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Ay macuncudan uzak dur canım. Dolandırıcı diyenler var. Ben hicbirsey yapmadım canım. Benimki 1 di 3 oldu . Karbonattam fayda görenler var denenebilir. Bi arkadasim 5 cm çikolata kisti vardı soğan kuru yaptı sürekli kisti küçülmedi ama hamile kaldı .Siz ne yaptiniz kist icin nasil kurtuluruz bundan bu karbonat icenler dogrumu acaba bide bir macun lafi geciyo onuda tam anlayamadim
Sızın durumunuz Nasıl , siz neler yaptınız"?Ay macuncudan uzak dur canım. Dolandırıcı diyenler var. Ben hicbirsey yapmadım canım. Benimki 1 di 3 oldu . Karbonattam fayda görenler var denenebilir. Bi arkadasim 5 cm çikolata kisti vardı soğan kuru yaptı sürekli kisti küçülmedi ama hamile kaldı .
Evet arkadaşlar ameliyat olmadan önce çok iyi düşünün çok şükür ben ameliyattan sonra hamile kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsunki bi oğlum var Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ama şimdi gittiğim doktorlar diyorki keşke hemen ameliyat olmasaydın kist cok küçükken ameliyat olmanın hiçbir anlamı yok şimdi ikinci bebek için uğraşıyorum çünkü ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor şuan Amh değerim 0.7 yaşıma göre çok düşükmüş ve sebebi ameliyat aşılama yada tüp bebek öneritor artık doktorlar tabi insan zaman geçtikçe hastalığ8 hakkında uzmanlaşıyor.Bu arada karbonat kullanıyorum salı günü kontrole gidicem bklm etkisi olmuşmu ona göre cvp yazarım size Allah hepimizin yardımcısı olsun....kızlar aranızda karbonat kullanan var mı
Evet ameliyat tumrta rezervini azaltıyor ama malasef ben olmak zorundayım çünkü tüpümde sıvı birikmiş ve eğer tup bebek yapsam bile tutunma sansi çok az bu sıvı dan dolayi. Ameliyattan önce amh kaçtı peki hatırlıyor musunEvet arkadaşlar ameliyat olmadan önce çok iyi düşünün çok şükür ben ameliyattan sonra hamile kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsunki bi oğlum var Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ama şimdi gittiğim doktorlar diyorki keşke hemen ameliyat olmasaydın kist cok küçükken ameliyat olmanın hiçbir anlamı yok şimdi ikinci bebek için uğraşıyorum çünkü ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor şuan Amh değerim 0.7 yaşıma göre çok düşükmüş ve sebebi ameliyat aşılama yada tüp bebek öneritor artık doktorlar tabi insan zaman geçtikçe hastalığ8 hakkında uzmanlaşıyor.Bu arada karbonat kullanıyorum salı günü kontrole gidicem bklm etkisi olmuşmu ona göre cvp yazarım size Allah hepimizin yardımcısı olsun....
canım mutlaka cevap ver cok merak ediyorum sonucu.canım bir oğlun var yıne de cok sanslısın bence.Evet arkadaşlar ameliyat olmadan önce çok iyi düşünün çok şükür ben ameliyattan sonra hamile kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsunki bi oğlum var Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ama şimdi gittiğim doktorlar diyorki keşke hemen ameliyat olmasaydın kist cok küçükken ameliyat olmanın hiçbir anlamı yok şimdi ikinci bebek için uğraşıyorum çünkü ameliyat yumurta rezervini çok etkiliyor şuan Amh değerim 0.7 yaşıma göre çok düşükmüş ve sebebi ameliyat aşılama yada tüp bebek öneritor artık doktorlar tabi insan zaman geçtikçe hastalığ8 hakkında uzmanlaşıyor.Bu arada karbonat kullanıyorum salı günü kontrole gidicem bklm etkisi olmuşmu ona göre cvp yazarım size Allah hepimizin yardımcısı olsun....
geçmiş olsun canım.Allah hepimize şifa versin, kolaylık versin inş.Ben hiçbir tedavi görmüyorum canım . Benim ameliyat olma sebebim tüpümde hidrosalpenks şüphesi bi tüpüm alınabilir
Emin ol ameliyat olmadigin icin bana gore avantajlisin.benim icin bundan sonra tek care tup bebek.insallah guzel haberler verirsinÇok haklsn ama ümidini kaybetme nolur bende yumurtalklrm zarar görmesin dye direk tüp bebek tedavisine başladım ama kistlerimde büyük inşallah tutar
Benim bir seneyi coktaaan gecti.insan her ay gun adet gününü sayar mi?? Sayıyorum.hepimiz aynı şeyleri yasiyoruz.buraya yazdikcada biraz rahatliyoruz.Allah yardimcimiz olsunkesinlikle...
8.ay adetim. her ay yıkılıyorum. biraz daha eksiliyorum.
İnşallah cnm ama ameliyat olup tüp bebek tutanlarda çok var sende pes etmeEmin ol ameliyat olmadigin icin bana gore avantajlisin.benim icin bundan sonra tek care tup bebek.insallah guzel haberler verirsin
İngiliz karbonati ni duydnmu cnm onu denyrmEmin ol ameliyat olmadigin icin bana gore avantajlisin.benim icin bundan sonra tek care tup bebek.insallah guzel haberler verirsin
Canm normal karbonat kullanıyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin salı günü sonucumu yazarm bende cok merak ediyorum umarım bi etkisi olmuştur....canım mutlaka cevap ver cok merak ediyorum sonucu.canım bir oğlun var yıne de cok sanslısın bence.
Allah gönlüne göre verir inşallah.benim doktorum ameliyat yerıne tüp bebek öneriyor.bakalım daha 5 ayım daha var denemelere.bu arada karbonatı hangı marka ve nasıl kullanıyorsun
Hayır canım hatirlamiyorum.eger ameliyat gerekliyse kesinlikle olmak lazım. Ama kimi sadece gebeligi kolaylastirmak adına ameliyat olmak istiyor.iste bunu yapmamak lazım.Rabbim sanada şifa versin inşallah.Evet ameliyat tumrta rezervini azaltıyor ama malasef ben olmak zorundayım çünkü tüpümde sıvı birikmiş ve eğer tup bebek yapsam bile tutunma sansi çok az bu sıvı dan dolayi. Ameliyattan önce amh kaçtı peki hatırlıyor musun
Hayır canım duymadım. Bir tek bugday cimlemesi denedim.İngiliz karbonati ni duydnmu cnm onu denyrm
Amin canım inşallah .Hayır canım hatirlamiyorum.eger ameliyat gerekliyse kesinlikle olmak lazım. Ama kimi sadece gebeligi kolaylastirmak adına ameliyat olmak istiyor.iste bunu yapmamak lazım.Rabbim sanada şifa versin inşallah.
Bende bugn aldm ingiliz karbonati cnm inşallah faydasni gorurz bide en mantklsi öyle ameliyat olmdan tüp bebek dene ama inşallah sana gerek kalmz hbrlerni bekliyorumBen eczaneden aldığım İngiliz karbonatlı dün kullanmaya başladım.Yarın hsg çektirmek için hastaneye gideceğim.Eğer tüplerim kapal çıksa bile ameliyat olmak istemiyorum.Amh değerim 1.30.Tüplerim kapalıysa haziran ayına kadar normal gebelik ,haziranda ise normal gebelik olmazsa tüp bebek istiyorum.Ameliyat olup yumurtalık rezervlerimi düşürmek istemiyorum.
Bnde onu duymadım cnm karbonat inş fayda eder ederse sende denersnHayır canım duymadım. Bir tek bugday cimlemesi denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?