anladım canım gecmiş olsun dıkıntıların gecer inşallahooo
şu an ne desem bilemedim.
ama ben ameliyat olmaya gönüllü gittim, çünkü ilk derdim çocuk sahibi olamamak değil artık adet haricinde de sıklaşan sancılarımdı çok kötüydüm yani.
ama doktorun genel tavrını beğendim mi? hayır.
OMÜ deki hocamın yanına bile yaklaşamaz.
Ama o da vebal alamadı, ameliyat edersem yine tekrarlar, belki yumurtalıkların da ufalır dedi.
Ama dediğim gibi artık dayanacak gücüm kalmamıştı...
Cnm nslsn sana bişey danışmak istiyorum karbonat kullanırken hiç adet geçikmesi yaşamışmıydınGittiğin hastaneyi bana tavsiye edebilirsin ben istanbul'dayım
Ben de bişey danışmak istiyorum adet öncesi göğüslerde hassasiyetim oluyordu hatta 15 gün önceden başlıyordu yumurtlama döneminde ama bu ay adetime 4 5 gün kaldı ama hassasiyet yok sizde de böyle bi durum oldu muCnm nslsn sana bişey danışmak istiyorum karbonat kullanırken hiç adet geçikmesi yaşamışmıydın
Cnm nslsn sana bişey danışmak istiyorum karbonat kullanırken hiç adet geçikmesi yaşamışmıydın
Ben de bişey danışmak istiyorum adet öncesi göğüslerde hassasiyetim oluyordu hatta 15 gün önceden başlıyordu yumurtlama döneminde ama bu ay adetime 4 5 gün kaldı ama hassasiyet yok sizde de böyle bi durum oldu mu
anladım canım. Bende acayip ağrı oluyordu cikolata kisti göğüslerde de hassasiyet yapıyormuş. Hala kistim duruyor ama bu ay çok göğüs ağrım yokCanım benim bir dönem iyice arttı hassasiyet gittim doktora fibrokist saptandı şu arada çok yok. Benim ameliyattan sonra vücudumda bayağı bir değişiklik olduğu için ney neyden oluyor artık kestiremiyorum. Hamd olsun Rabbime
Hadi yaa benim edetim gecikti neden bilmiyorum hiccc gecikmez normalde çünkü ne bilim yaa acaba karbonattanmı oldu diye bi danışmak istedim test yapmakta istemiyorum çünkü hiçbir gebelik belirtim yok gerçi üç gün gecikti ama ne bilim işte ümitlenmek istemiyorum üç yıldır hep hüsran hep hüsran Rabbim hayırlısını versin cumaya kadar bekliym bklm cuma test yaparmYok arkadaşım yaşamadım ben hâlâ kullanıyorum karbonatı kist tekrar eder korkusu ile.
Benimde hiç göğüslerimde ağrı falan yok normalde bi hafta on gün öncesinde başlardı hasasiyetim adetten önce ama bu ay hiççç birsey yok biraz belim ağrıyo biraz bacaklarm ama bilmiyorum onlarda psikolojikmi ayyy çok merak ediyorum ama cumaya kadar beklicemBen de bişey danışmak istiyorum adet öncesi göğüslerde hassasiyetim oluyordu hatta 15 gün önceden başlıyordu yumurtlama döneminde ama bu ay adetime 4 5 gün kaldı ama hassasiyet yok sizde de böyle bi durum oldu mu
Benimde hiç göğüslerimde ağrı falan yok normalde bi hafta on gün öncesinde başlardı hasasiyetim adetten önce ama bu ay hiççç birsey yok biraz belim ağrıyo biraz bacaklarm ama bilmiyorum onlarda psikolojikmi ayyy çok merak ediyorum ama cumaya kadar beklicem
Arkadaslar Ankarada tavsiye edebileceginiz bir doktor var mı? Ama sadece tup bebek tedavisinde iyi olani istemiyorum.cunku suan icin tup bebek dusunmuyorum.anladimki bir doktora bel baglamak vakit kaybindan baska birsey degil.beni anlayacak, konuştuğumda dinleyecek, bana her anlamda yardımcı olacak bir doktor istiyorum.yardimci olursanız sevinirim.
İnşallah canm benim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin dua edin inşallah bu defa hamileyimdir ne bilim hiçbir belirtim olmadığı için nedeir ne değildir bilemedim Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın....İnşaAllah hamilesindir kardeşim inşaAllah
Arkadasım doktor tavsiye edemem ama ben Atatürk hastanesinde ameliyat olmuştum doktorları da gayet ilgiliydi heee bide eskiden sincanda bi doktor vardı onu cok med ediyorlardı Necati kaya ama şuan nerde bilmiyorum ama öğrenebilirsem yazarm sanaArkadaslar Ankarada tavsiye edebileceginiz bir doktor var mı? Ama sadece tup bebek tedavisinde iyi olani istemiyorum.cunku suan icin tup bebek dusunmuyorum.anladimki bir doktora bel baglamak vakit kaybindan baska birsey degil.beni anlayacak, konuştuğumda dinleyecek, bana her anlamda yardımcı olacak bir doktor istiyorum.yardimci olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim.Arkadasım doktor tavsiye edemem ama ben Atatürk hastanesinde ameliyat olmuştum doktorları da gayet ilgiliydi heee bide eskiden sincanda bi doktor vardı onu cok med ediyorlardı Necati kaya ama şuan nerde bilmiyorum ama öğrenebilirsem yazarm sana
Amin canım inşallahKesinlikle tek doktorla olacak iş değil canım. Birine gidiyorsun felâket tellallığı yapıyor bütün psikolojini altüst ediyor, birine gidiyorsun ilgilenmiyor, birine gidiyorsun ameliyat olduğun hastaneye git diyor ama çok şükür ki halden anlayan derdini dinleyen ve umut olan doktorlar da var. Bunu da araya araya buluyorsun işte. Rabbim hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın İnşaAllah.
bende gelecek ay başlıyorum acaba neler yaptınız nasıl başladı iğne verdilermi tecrübeli arkadaşım acemi bana yardım et :)Kızlar bugün doktora gittik veee
tüp bebeğe başladık
biraz şok oldum ben ama el mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?