Dün gittiğim doktorda benzer şeyler yaşadım bana senin şikayetin ne dedi muayeneden sonra mr ve doppler sonuçlarına bakarken bi yandan çevrenin baskısı bi yandan bunlar kimse anlamıyor halden damdan düşenin halinden damdan düşer anlar ancak dün bende ultrason aletinin fiyatı nedir acaba alsam diye de düşündümBence hiçbir şeyi istemem mi gerek ya da onlar mı verecekti, benimki kayıp mı yoksa kenarda mı vs. gibi kendinizi doldurmayın, isteyin kurtulun :) Kendi işinizin peşine düşmedikçe hiçbir şey hallolmuyor. Henüz ultrasona girmediğim için söylemeyecektim; ama bugün doktora gittim. Meme ultrasonu da çektirmem gerekiyordu... Hem o, hem kist hem de hormon tahlillerini yaptırmak amacıyla... Girdim, anlatmaya başladım. 20 sn sonra "Ne istiyorsun bana onu söyle." dedi. Bakkala mı girdim belli değil. Demek ki girip şunu demem gerekiyor. Benim şuramda şu kadar cm kist var, bir de siz bakın bakalım gerçekten o kadar mı? Ya da bir meme ultrasonu, bir alt karın, bir de ca-125, prolaktin, fsh hormon tahlili...
Doktora derdimi anlatıyorum, çözümü de ben söyleyeceksem... Eve ultrason aleti alıyım o zaman, bir de laboratuvarla anlaştım mı bu iş tamamdır.
Parmakla gösterip şurada bir kist görüyorum şu kadar cm demek gerekiyor, demek ki. Zaten bunu ultrasona bakan uzman da söylüyor; çünkü alet onu ölçüyor zaten. Okuma yazma bilmek şart yani. Offf...Dün gittiğim doktorda benzer şeyler yaşadım bana senin şikayetin ne dedi muayeneden sonra mr ve doppler sonuçlarına bakarken bi yandan çevrenin baskısı bi yandan bunlar kimse anlamıyor halden damdan düşenin halinden damdan düşer anlar ancak dün bende ultrason aletinin fiyatı nedir acaba alsam diye de düşündüm
Mrb canım laparoskopi karar verdin mi ben de olcam korkuyorum ama m izmirde fatih sendag laparoskopik cerrahide iyiymiş aynı zamanda istanbul acıbademde de çalışıyor bi araştır istersen. Ama bu işte en iyisi yucel karaman diyorlarLaporoskopi ameliyati olanlar arasında izmirde olanlar kime ve nerede oldular acaba?ege Üniversitesi veya dokuz eylulde olan var mı?
Mrb canım laparoskopi karar verdin mi ben de olcam korkuyorum ama m izmirde fatih sendag laparoskopik cerrahide iyiymiş aynı zamanda istanbul acıbademde de çalışıyor bi araştır istersen. Ama bu işte en iyisi yucel karaman diyorlar
BMrb olmam gerekiyo doktorda kesin bi karar veremedim henüz ne yazık ki ben de korkuyorum ameliyat diyince üniversite hastaneleri yapiyo mu acaba onu merak ediyorum
Canim benim.aynen çok endişeliyim hergün rüyalarima giriyor .hergün bir kız çocuğu boynuma sarılıyor gerçek gibi. Çok zor karar vermek. Doktoruma ameliyattan önce yumurta toplayalim embriyom olsun dedi ameliyatta neolacagu belli olmaz demiştim doktorum dediki yumurta rezervin çok düşmez gerek yok dedi . Şimdi fatih sendag yumurta topluycak ben mersindeyim tup bebek içinde o zaman mecbur istanbul acıbadem e gitmek zorunda kalacam. Hadi ameliyatı olurum sorun değil ama tup bebek için gidip gelmem çok yorucu olacak . O yüzden herseyi düşünmem.Kumral-ada forumlarda sık sık görüyorum ve endişeni anlıyorum, doktorumuzu iyi araştırıp iyi karar vermemiz gerek, bu süreçte de bitkisel tedaviyi de yabana atmadan yola devam, kistlerin ve endo odakların fazlaysa, bitkisel tedavi geriletir ama bu kistler yok olmaz, öyle bir beklentin olmasın arkadaşım, bu kistler ilerlediğinde daha çok başa bela oluyor, bildiğim kadarıyla büyüdüğünde de patlama ihtimali var.Sen yüreyiğini ferahlat, bol bol dua et, iyi güvenilir bir doktor bul ve ona emanet et kendini, ameliyat olup ohh be dünya varmış diyen insanlar gördüm, sonraında hemen hamile kalanlar da var, önümüze bakıcaz arkdaşım, hergün korkuyorum eyvah eyvah diyerek geçiyor günler, faydası yok ki arkadaşım.Harekete geçmek lazım, güvenilir bir doktor ve azimle, ve tabii ki Allah ın izni ile olacak bebişler...BUGÜN KANDİL, BEN NAMAZ KILIP BOL BOL DUA EDİCEM, BEBEK İSTEYENLERE KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMA ALLAHIM DİYE SİZE DE DUA EDİCEM.HAYIRLI KANDİLLER.
Mrb olmam gerekiyo doktorda kesin bi karar veremedim henüz ne yazık ki ben de korkuyorum ameliyat diyince üniversite hastaneleri yapiyo mu acaba onu merak ediyorum
Ah canım inşallah bizimde olur . Peki senin ama fsh nasıl canım
Maşallah ama bu ameliyat öncesi amh sinirdaysa sknti olabilir di miBenim kan değerim ve hormon değerlerim iyi .Bir sorun yok.
Hastalık anlamında ben de yaşamadım; ama değişik deneyimler yaşıyorum tabi... Sağlık sistemimizin ne kadar kötü olduğunu ve insana verilen değeri net olarak gördüm.Ben zaten şu süreçte insanların anlayissizligini ve acımasızlığı çok iyi anladim malesef bugüne kadar yaşamadığım bi süreç gerçekten ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?