Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçırmışım demek ki aralarda... Zahmet verdim, teşekkür ederim.sekiz kez falan yazdım:) yine yazayım :) Prof Fatih Şendağ 300 tl canım.Arayıp sekreterinden her türlü bilgi alabiliyorsun da.İyi biri sekreteri.
Canim senin kist kaç cm.Kaçırmışım demek ki aralarda... Zahmet verdim, teşekkür ederim.
Cok gecmis olsun . Benimde 3 tane kistim var ayrıca nodullerim var rahimede girilemiyor malasef . Laparoskopi ve histeroskopi olmam gerek suan araştırma içindeyim önceleri laparoskopi olmadan tup bebek denemek.istedim ama tup bebek ilaçları kistleri buyutebiliyormus o yüzden korkuyorumSağda, 8 cm civarı. MR'da ve 3 ultrasonda böyle göründü; ama 2 ay önceki ultrasonda iki tarafta da benzer boyutta çıktı.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun, Allah şifa versin. Kistlerin boyutu nedir?Cok gecmis olsun . Benimde 3 tane kistim var ayrıca nodullerim var rahimede girilemiyor malasef . Laparoskopi ve histeroskopi olmam gerek suan araştırma içindeyim önceleri laparoskopi olmadan tup bebek denemek.istedim ama tup bebek ilaçları kistleri buyutebiliyormus o yüzden korkuyorum
4cm 3cm 2cm ama ben derin endometriozismisim bu ultrasonda görülebilen kısmıTeşekkür ederim size de geçmiş olsun, Allah şifa versin. Kistlerin boyutu nedir?
Hımmm, benim de tabi 7x9 gibi bir şeydi. Sonra 7x5 gibi bir şey olmuş sağdaki. Umarım işin ehli birine denk gelirsiniz.4cm 3cm 2cm ama ben derin endometriozismisim bu ultrasonda görülebilen kısmı
İnsallah sen kimi düşünüyorsun laparoskopi için canımHımmm, benim de tabi 7x9 gibi bir şeydi. Sonra 7x5 gibi bir şey olmuş sağdaki. Umarım işin ehli birine denk gelirsiniz.
Bana sadece biri ameliyat, dedi. Diğerleri demedi. Ameliyatı evlenmeden önce önermiyorlar anladığım kadarıyla. Şimdilik doğum kontrol hapı vermişti doktor, onu kullanıyorum. Bir de soğan kürü ve karbonat.İnsallah sen kimi düşünüyorsun laparoskopi için canım
Olsun hiç önemli değil, espiri olsun arada dedim :) İnşallah şifa bulursunKaçırmışım demek ki aralarda... Zahmet verdim, teşekkür ederim.
Olsun hiç önemli değil, espiri olsun arada dedim :) İnşallah şifa bulursun
Doğum kontrol hapı değilde visanne ise yariyormus sanirimBana sadece biri ameliyat, dedi. Diğerleri demedi. Ameliyatı evlenmeden önce önermiyorlar anladığım kadarıyla. Şimdilik doğum kontrol hapı vermişti doktor, onu kullanıyorum. Bir de soğan kürü ve karbonat.
Onu vermedi, hapı veren doktor 6 ay sonra gel, demişti.Doğum kontrol hapı değilde visanne ise yariyormus sanirim
Amin . Canım bende bildiğimi söylüyorum zaten doktorların bana söylediğini benim lafımla gidip visanne kullanacak değil heralde . O zaman susalim bişey yazmayalim. Ben de araştırıyorum soruyorum burdakileri dikkate alıyorum doktoruma soruyorum .İşe yarayan hapları hastaya göre doktor bilir ve doktor karar vermeli bence, doğum kontrol hapı işe yarıyor, ben evlenmeden önce 3 yıl kullandım, kistlerim yok olmadı ama hiç büyümedi, bir nevi hormonları düzenliyor, arkadaşımız bekar, henüz çocuk olmayacak, doktor bunları düşünerek değerlendirmiştir, herkesin kullandığı işe yaracak diye düşünmemek lazım, herkes derdini paylaşıyor, işe yaramaması başka sebeplerden olabilir, aman dikkat yanlış değerlendirip yanlış yönlendirmeyelim birbirimizi Allah tez zamanda cümlemize şifa versin..@Kumral-ada