- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Bende %51 tup bebek diyorum ama . Sana rapor çıkıyor mu canım pekiBenim kistlerimde seninki kadar büyük ve yumurtaliklarn etrafını sarmış doktorlar benimde kafami cok karistirmisti ama ben tüp bebege karar verdim ve basladim eger olmazsa en iyi doktora laparoskopi olucam
Linki var mı canımCanım çikolata kisti için karbonat adlı başlığı incele istersen
Evet ben bursdaym uludağ Üniversitesinde oluyorum rapor cikartiyolar cnmBende %51 tup bebek diyorum ama . Sana rapor çıkıyor mu canım peki
Peki nasıl çıkıyor bana dediki doktor 2 aşılama yaparsan çıkar ya da tüplerin kapalıysaEvet ben bursdaym uludağ Üniversitesinde oluyorum rapor cikartiyolar cnm
Valla benim kistler 5.5 ve 6 cm olduğu için doktorlar zaten aşılama yapmayalm direk tüp bebek yapalm dediler iğneleri alirken rapor yazıyorlar ve gene bir miktar ücret ödedim iğne icinPeki nasıl çıkıyor bana dediki doktor 2 aşılama yaparsan çıkar ya da tüplerin kapalıysa
Canim bana da aşılama yapmayalım dediler ama rapor çıkmaz dedilerValla benim kistler 5.5 ve 6 cm olduğu için doktorlar zaten aşılama yapmayalm direk tüp bebek yapalm dediler iğneleri alirken rapor yazıyorlar ve gene bir miktar ücret ödedim iğne icin
Nedenini sorsaydin cnm bi bilgim yok benimdeCanim bana da aşılama yapmayalım dediler ama rapor çıkmaz dediler
Sordum.dediki 2 aşılama sarti sunuyormus devlet olmayınca tup bebek.için rapor veriyormus ya da tüplerin tıkaliysa ya da erkek infertilitesi olmasi gerekiyormusNedenini sorsaydin cnm bi bilgim yok benimde
Evet öyle bişey duymustum bende sen aşılama yaptrdinmiSordum.dediki 2 aşılama sarti sunuyormus devlet olmayınca tup bebek.için rapor veriyormus ya da tüplerin tıkaliysa ya da erkek infertilitesi olmasi gerekiyormus
Hayır yaptırmadim doktor yapmayalım çok düşük ihtimal dedi banaEvet öyle bişey duymustum bende sen aşılama yaptrdinmi
Doğru demiş ama ozman rapor yazmaları lazmdi çünkü kendileri direk tüp bebek demiş valla herşey stres yani he insani maddi manevi yikiyo zatnHayır yaptırmadim doktor yapmayalım çok düşük ihtimal dedi bana
Doktor önce laparoskopi bence dedi ama sana bırakıyorum dedi laparoskopi de bir sürü yumurtan ölecek rezwrvini düşürecek ne bilim kafam allak bullakDoğru demiş ama ozman rapor yazmaları lazmdi çünkü kendileri direk tüp bebek demiş valla herşey stres yani he insani maddi manevi yikiyo zatn
Laparoskopi ameliyatıni en iyi laparoskopi uygulayan cerraha yaptirman lazim en iyisi bile yumurtalik rezervini dusuryo biraz oyüzden bence en son çare ameliyat çünkü bende ameliyat olcaktim cok araştırdım cnm tüp bebek yaptir derimDoktor önce laparoskopi bence dedi ama sana bırakıyorum dedi laparoskopi de bir sürü yumurtan ölecek rezwrvini düşürecek ne bilim kafam allak bullak
Canim cok tesekkur ederim . Peki sen tup mu yaptircan şimdiLaparoskopi ameliyatıni en iyi laparoskopi uygulayan cerraha yaptirman lazim en iyisi bile yumurtalik rezervini dusuryo biraz oyüzden bence en son çare ameliyat çünkü bende ameliyat olcaktim cok araştırdım cnm tüp bebek yaptir derim
Aynen yeni başladım önce çikolata kisterini baskilamak küçültmek ve yumurtalari cogaltmak icin iğne yapiyolr cnm ilk iğne mi çarşamba günü vuruldumCanim cok tesekkur ederim . Peki sen tup mu yaptircan şimdi
Bu iğneden bana bahsetmedi doktor hiç. Adı ne canım igneninAynen yeni başladım önce çikolata kisterini baskilamak küçültmek ve yumurtalari cogaltmak icin iğne yapiyolr cnm ilk iğne mi çarşamba günü vuruldum
Zoladex cnm tüp bebeğe baslarsan soylerler herldeBu iğneden bana bahsetmedi doktor hiç. Adı ne canım ignenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?