- 12 Mayıs 2015
- 73
- 11
Arkadaşlar merhaba, konu hakkında çok yazılmış, yazanlardan biri de bendim. Biri laparoskopik biri de açık olmak üzere iki kez endometriosis'ten ameliyat oldum. O zaman bekardım ve şimdi evlenip Bursa'ya taşındım. Malesef ki iki gün önce doğum günümde öğrendiğime göre kistlerim tekrarlamış; 4 tane, 3,5 cm hepsi hemen hemen. Çok moralim bozuldu. Ameliyattan sonra 3 ay Lucrin denen menopoz iğnesini kullanmıştım. Sonrasında doktor Visane'a başla demesine rağmen sadece bir adet dönemimde erteledim hapı, doğum kontrol etkisi var diye. Ve o dört günlük regl dönemimde ne yazık ki hortlamışlar yine. Doktor söylediğinde artık dayanamadım ağlamaya başladım çocuk gibi. Çünkü çok zor dönemler geçirdim ve hepsi gözümün önüne geldi, aynı şeyleri yaşamaktan korktum. Elbette yine de çok şükür diyorum fakat sizler de bunu çektiğiniz için beni anlayabileceğinizi düşünüyorum.
Sizden ricam, Bursa'ya yeni taşındığım için doktorumu değiştirmek durumundayım ve burada güvenebileceğim ( ssk veya özel fark etmez ) bir jinekolog arayışındayım. ( çok pahalı olmamak kaydıyla ) Lütfen yardım edin, bir an önce kontrollerime ve tedavime başlamalıyım.
Sizden ricam, Bursa'ya yeni taşındığım için doktorumu değiştirmek durumundayım ve burada güvenebileceğim ( ssk veya özel fark etmez ) bir jinekolog arayışındayım. ( çok pahalı olmamak kaydıyla ) Lütfen yardım edin, bir an önce kontrollerime ve tedavime başlamalıyım.