- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Bebiş doğdu mu canım. Okuruz canım ne demek varsa bir niyetin onun için okuruz. İş ,evlilik ,sınav ,okulVallahi bilmiyorum ne istenireğer sizlerin okuma sayınız tamamlandıysa gönlünüzden ne geçiyorsa onu okuyun ama okumasanızda olur.
Sifa içinde okunuyor ya hastalıklardan vs o yüzden okunur aynı sayfa elifimBebiş doğdu mu canım. Okuruz canım ne demek varsa bir niyetin onun için okuruz. İş ,evlilik ,sınav ,okul
Kuzum 41 i biz kendimiz dedik ama 41 e tamamlasan daha iyi zaten cok eksik yokTeyzelik heyecanı yaşıyorsun tabi bizleri unuttun
Aynen evlilik icin se bu dua olmaz belkiBebiş doğdu mu canım. Okuruz canım ne demek varsa bir niyetin onun için okuruz. İş ,evlilik ,sınav ,okul
Olur kuzum ben bilemedim onuSifa içinde okunuyor ya hastalıklardan vs o yüzden okunur aynı sayfa elifim
Vallah ben donerim zevkle ama 41 yapamayiz sanki meryem suresini eksigimiz cokAllah razı olsun okuyanlardan Rabbim ne muradiniz varsa nasip etsin
Bence biz Meryem suresine dönelim yine
Katılmak isteyen olurmu?
Olsun nekadar olursa yaparız inşallah gücümüz yettiğinceVallah ben donerim zevkle ama 41 yapamayiz sanki meryem suresini eksigimiz cok
Evet bu sabah doğdu çok şükürBebiş doğdu mu canım. Okuruz canım ne demek varsa bir niyetin onun için okuruz. İş ,evlilik ,sınav ,okul
Okuruz canım ya hızlandım ben okuya okuya.Vallah ben donerim zevkle ama 41 yapamayiz sanki meryem suresini eksigimiz cok
Canim Zeynep ablamın ismi
Ben katılmak isterimAllah razı olsun okuyanlardan Rabbim ne muradiniz varsa nasip etsin
Bence biz Meryem suresine dönelim yine
Katılmak isteyen olurmu?
Yarın 2 arkadaşa okuyacağız sonra bitiyor bizim değil miEvet bu sabah doğdu çok şükürşu sıralar niyetim de iş var isterseniz onun için okuyabilirsiniz . Ama çokta önemli değil sizin sayınız tamamlanmadıysa sizin için devam edelim
Aynen nasil hizlaniyor insanOkuruz canım ya hızlandım ben okuya okuya.
evet elifim bitiyor geriye uc arkadasimiz kaldiYarın 2 arkadaşa okuyacağız sonra bitiyor bizim değil miMagnifiaque
Yeni duaya başladığımız zaman ilk 2-3 gün zorlanıyorumAynen nasil hizlaniyor insan
evet elifim bitiyor geriye uc arkadasimiz kaldi
Keske 41 kisi bulsak en azindan 1 kisi herkese okunurdu yoksa is 2 kere okumaya donuyor cogu insan donemiyor yoksa okumasi cok guzel
Bende ilk gunlerde namazda zorlaniyorum Allah affetsinYeni duaya başladığımız zaman ilk 2-3 gün zorlanıyorumbir kaç kez dinleyip öyle okumaya başlıyorum Eski bildikler daha kolay bana
Ben daha düzenliye geçemedimBende ilk gunlerde namazda zorlaniyorum Allah affetsin