- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
kun fe yekunnnn (derya) icin
Yarin aksama kadar
@Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12
burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn
E ELNISMUR 2
@Mimariye 2
@rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
@poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
@Havva Aras 2
@Zerre 2
Z zinciriye icin
@Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12
burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn
E ELNISMUR 2
@Mimariye 2
@rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
@poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
@Havva Aras 2
@Zerre 2
Nasıl yani canimH M hasta olan arkadaslar oldugu icin duayi tamamlamalimiyiz beklemelimiyiz ? Tamamlansin demi
Canm ben adet oldum tekrar okuyamyrm 2 gündür bu şekilde kuranı elime alamam
Teşekkür ederiz.82-90 arasını okuyoruzKızlar Allah kabul etsin. 102-112 arasını mı okuyorsunuz?
Son sayfası olmuyor o zaman değil mi? Bir tanıdığım son sayfa diye istedi benden de emin olmak için soruyorum. Farklı uygulamaları mı var acaba.Teşekkür ederiz.82-90 arasını okuyoruz
Son sayfa diyenler var ama son sayfada çocuk ile ilgili bişey yok. Çok yüzden bizde bu sayfayı okuyoruz. Sitede de her gün birileri okutuyor son sayfayı öyle bir uygulama varsada bilmiyorumSon sayfası olmuyor o zaman değil mi? Bir tanıdığım son sayfa diye istedi benden de emin olmak için soruyorum. Farklı uygulamaları mı var acaba.
Anladım canım teşekkür ederim.Son sayfa diyenler var ama son sayfada çocuk ile ilgili bişey yok. Çok yüzden bizde bu sayfayı okuyoruz. Sitede de her gün birileri okutuyor son sayfayı öyle bir uygulama varsada bilmiyorum
Rica ederim. Kızlar görünce farklı bişey biliyorlarsa yazarlarAnladım canım teşekkür ederim.
Canim kac gundur okumuyorsûn en son kime okudunCanm ben adet oldum tekrar okuyamyrm 2 gündür bu şekilde kuranı elime alamam
Simdi biz okuyoruz ya adet olan arkadaslarda sonradan okuyor tamamliyor ya o yuzden duan tamamlandi yazsam mi yazmasammi bilemedimNasıl yani canim
Canim bende burda gordum son sayfayi sonra netten de arastirdim boyle birsey bulamadim veAnladım canım teşekkür ederim.
Evet canım benim de dikkatimi çekti. 82-90 arası doğurganlıkla ve evlat sahibi olmakla ilgili ayetler. Son sayfanın olayı nedir bilemedim. Öyle istendi diye öyle okudum ama bir de bundan okurum olmazsa.Simdi biz okuyoruz ya adet olan arkadaslarda sonradan okuyor tamamliyor ya o yuzden duan tamamlandi yazsam mi yazmasammi bilemedim
Canim bende burda gordum son sayfayi sonra netten de arastirdim boyle birsey bulamadim veH M baktiginda cocukla ilgili tum detaylar bu sayfadaydi
Ay tamamlanan var mi? Bende bi kac gündür okuyorum toplu bildirim yapicaktimSimdi biz okuyoruz ya adet olan arkadaslarda sonradan okuyor tamamliyor ya o yuzden duan tamamlandi yazsam mi yazmasammi bilemedim
Canim bende burda gordum son sayfayi sonra netten de arastirdim boyle birsey bulamadim veH M baktiginda cocukla ilgili tum detaylar bu sayfadaydi
Allah kabul etsin canim Şifa olsun inşallahEvet canım benim de dikkatimi çekti. 82-90 arası doğurganlıkla ve evlat sahibi olmakla ilgili ayetler. Son sayfanın olayı nedir bilemedim. Öyle istendi diye öyle okudum ama bir de bundan okurum olmazsa.