- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Ya niyetimiz belli zaten inşallah ne zaman okunursa okunsun isteyen duasını yapsınSimdi biz okuyoruz ya adet olan arkadaslarda sonradan okuyor tamamliyor ya o yuzden duan tamamlandi yazsam mi yazmasammi bilemedim
Canim bende burda gordum son sayfayi sonra netten de arastirdim boyle birsey bulamadim veH M baktiginda cocukla ilgili tum detaylar bu sayfadaydi
Amin canım, hepimizinki kabul olsunAllah kabul etsin canim Şifa olsun inşallah
Aynisini kuzuMagnifiaque canım son 3 arkadaşa ne dua okuyacağız
Magnifiaque canım son 3 arkadaşa ne dua okuyacağız
Ama onlar hamile ve bir arkadaşta bekar bizim için okudular ya destek olmak içinAynisini kuzu
Ben de sen paylaşınca baktım listemiz bitmiş 2 kişiden sonra onlar var. Ne derlerse okuruz inşallahLife light bende tam onu diyecektim ben baktim
Z Zerre evli degil o ne istiyorsa onu okuyalim
@Renkli Fiyonk veHavva Aras icinde kolay dogum olmasi icin enbiya suresi okuyabiliriz
Arastirdim ve enbiya suresi kolay dogum icin okunabilirmis isterseniz enbiya suresi ayni sayfayi okuyalim yok baska sure derlerse Kizlar okuruz gene
Aynen ya listeyi bitirdik cok mutluyumBen de sen paylaşınca baktım listemiz bitmiş 2 kişiden sonra onlar var. Ne derlerse okuruz inşallah
Okudum okudum
Teyzelik heyecanı yaşıyorsun tabi bizleri unuttunOkudum okudum
Vallahi bilmiyorum ne istenirBen de sen paylaşınca baktım listemiz bitmiş 2 kişiden sonra onlar var. Ne derlerse okuruz inşallah
3. Defa teyze oldum heyecan falan kalmadıTeyzelik heyecanı yaşıyorsun tabi bizleri unuttun