- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
- Konu Sahibi Magnifiaque
Evet evet aklımda inşallah hatta kadir gecesinde birer kez de olsa okuyalım herkeseH M kuzum ramazandan sonra ismi azama başlayalım yine seninde sınavlar bitince olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet aklımda inşallah hatta kadir gecesinde birer kez de olsa okuyalım herkeseH M kuzum ramazandan sonra ismi azama başlayalım yine seninde sınavlar bitince olmaz mı
Evet çok güzel olurEvet evet aklımda inşallah hatta kadir gecesinde birer kez de olsa okuyalım herkese
Allah razı olsun canım benim hepinizden vesile olandan. Gönlünüzden hangi dua geçerse. Benim dogumun sezaryen olacak. Evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun diye dua etseniz cok mutlu olurum. Bu arada nasipse oglumun adi Mustafa AYBARS olacak. Ismiyle etseniz cok cok sevinirim.Life light bende tam onu diyecektim ben baktim
Z Zerre evli degil o ne istiyorsa onu okuyalim
@Renkli Fiyonk ve Havva Aras icinde kolay dogum olmasi icin enbiya suresi okuyabiliriz
Arastirdim ve enbiya suresi kolay dogum icin okunabilirmis isterseniz enbiya suresi ayni sayfayi okuyalim yok baska sure derlerse Kizlar okuruz gene
Benide ekler misin canımENBIYA SURESI SON SAYFA
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
@Seferye hatun 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
katilmak isteyen olursa listeye eklerim
kun fe yekunnnn (derya ) icin okuyanlar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 3
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Canım ben dün telefona pek bakamadım evde de değildim o yüzden bugünki arkadaşlarla birlikte dünkü arkadaşlara da okuyacağım
Kizlar kusura bakmayin giremedim dun ya hemen atiyorumEvet bugün kime Magnifiaque okuyalım devam bitirelim inşallah
2 arkadaşımız için 2 şer tane okudumVe poncikbirgelincik icin
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
2 kisi için 2şer tane okundu Rabbim niyetlerini dualarını kabul.etsinBugun Ssevincli nin ablasi zeynep icin okuyoruz
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
SoLeiL12 2
burcusami 2
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
E ELNISMUR 2
Cookiie 2
R rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Z zinciriye 2
Ssevincli 2
poncikbirgelincik 2
@Renkli Fiyonk 2
Havva Aras 2
Z Zerre 2
Reglin bittimi kuzum birde en son kaldigin yerden mi okudun canimTüm arkadaşlarım çin birer tane okudum.
Bitti. Aslında en başından okudum listenin. Okuduklarımada tekrardan okudum.Reglin bittimi kuzum birde en son kaldigin yerden mi okudun canim